ΖΩΔΙΑΤα ζώδια τον μήνα Μάιο

Τα ζώδια τον μήνα Μάιο

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 12/5 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και σου γεννιέται η ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες. Γενικά, μέχρι τις 13 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Άρης) βρίσκεται στον Υδροχόο και, έτσι, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα επίπεδα της ζωτικότητας και τηςενεργητικότητάς σου σταδιακά μειώνονται και ο ίδιος αρχίζεις να αισθάνεσαι μπερδεμένος. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αναδρομεί και βιώνεις την ακύρωση ή την αναβολή μιας μετακίνησης που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Στις 14/5 ο Δίας αρχίζει, επίσης, να κινείται σε ανάδρομη τροχιά και, έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από έννοιες όπως η επιτυχία και η εσωτερική ολοκλήρωση. Στις 28/5 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο κάνει το νου σου νοσταλγικό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σε γενικές γραμμές, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης να συνεχίζει τη διέλευσή του από τον Αιγόκερω και το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 5 του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Όμως, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Βέβαια, από τις 14/5 ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, γεγονός το οποίο σε βάζει σε μια διαδικασία επανεξέτασης των φιλοδοξιών σου και των επαγγελματικών στόχων σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να τοποθετηθείς σε ένα επαγγελματικό πόστο, στο οποίο έχεις ξαναβρεθεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 12/5 η είσοδος του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί σκέψεις σε σχέση με την οικονομική σου ζωή. Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα αφιερώνεις αρκετή ενέργεια σε θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σου. Ωστόσο, στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και έτσι αρχίζεις να αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Όμως, δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Την ίδια ημερομηνία ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο των Διδύμων και, έτσι, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να αναθεωρήσεις το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου και να πραγματοποιήσεις μία αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας σου. Η ανάδρομη κίνηση του Δία στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/5 φέρνει στο προσκήνιο τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 28/5 ο νους σου αρχίζει να διψάει για γνώση ενώ ο ίδιος γίνεσαι πιο ομιλητικός και επικοινωνιακός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Κρόνος συνεχίζει τη διέλευσή του από το Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σου φέρνει κάποια εμπόδια και ορισμένες αναβολές και καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών φιλοδοξιών σου. Ταυτόχρονα, όμως, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τον «σπόρο» προκειμένου να πετύχεις, να σταθεροποιηθείς και να εδραιωθείς επαγγελματικά σε βάθος χρόνου. Όμως, από τις 11/5 ο Κρόνος αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, γεγονός το οποίο σου φέρνει ιδιαίτερη πίεση, άγχος, αυξημένες υποχρεώσεις και κόπωση. Με τον Άρη να διελαύνει επίσης από το ζώδιο του Υδροχόου και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 13/5, εργάζεσαι πυρετωδώς και παλεύεις με νύχια και με δόντια προκειμένου για την υλοποίηση των στόχων σου. Γύρω στις 22/5 σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου το ενδεχόμενο μιας μισθολογικής αύξησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα αισθάνεσαι στρες και εκνευρισμό σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που σε απασχολεί. Μάλιστα, αυτή η ανησυχία εντείνεται γύρω στις 11 του μήνα, καθώς ο Κρόνος αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Υδροχόου.  Στις 12/5 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, γίνεσαι άκρως επικοινωνιακός, ομιλητικός, ευέλικτος και φιλομαθής. Στις 13/5 η είσοδος του Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, γεγονός που «φρενάρει» κάπως την μέχρι πρότινος ανάγκη σου να περνάς καλά και να ικανοποιείς τις προσωπικές σου επιθυμίες. Στις 20/5 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι λαμπερός και δημιουργικός. Στις 28/5 το πέρασμα του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί σκέψεις σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει μέχρι τις 5 του μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 2ο ηλιακό σου οίκο, παρέχοντάς σου ευκαιρίες για υπερωρίες καθώς επίσης τη δυνατότητα εύρεσης και δεύτερης δουλειάς, με απώτερο στόχο την αύξηση των καθαρών αποδοχών σου. Ωστόσο, στις 5/5 οι Δεσμοί της Σελήνης εισέρχονται στον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Γύρω στις 7 του μήνα αναμένονται εργασιακές αλλαγές οι οποίες θα λάβουν χώρα ξαφνικά και αρχικά θα σε δυσαρεστήσουν. Μακροπρόθεσμα, όμως, δεν αποκλείεται οι προαναφερθείσες αλλαγές να αποδειχθούν ωφέλιμες για εσένα. Στις 12/5 ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, επιστρατεύεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα, την εφευρετικότητά σου, την ευελιξία σου και την ευρηματικότητά σου, προκειμένου να ανελιχθείς επαγγελματικά. Στις 13/5 το πέρασμα του Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη σε κάνει πιο διεκδικητικό, αποφασιστικό και τολμηρό σε ό,τι αφορά την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Όμως, είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα από το εργασιακό σου περιβάλλον τα οποία κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Τέλος, γύρω στις 22/5 μπορεί να προβείς σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο θα σε ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13/5 το ενδιαφέρον είναι επικεντρωμένο στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εκνευριστείς λόγω των αποτυχημένων προσπαθειών σου να προβείς σε έναν ευνοϊκό για εσένα διακανονισμό. Στις 12/5 ο Ερμής εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο εσωστρεφή, ενώ ταυτόχρονα σε ωθεί στην ενδοσκόπηση Στις 13/5 η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές σου καθώς και με τη γενικότερη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αναδρομεί στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, η μοναξιά αρχίζει σταδιακά να σε φοβίζει. Στις 14/5 ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αναθεωρείς σταδιακά τη φιλοσοφία σου περί ανθρωπίνων σχέσεων. Στις 28/5 το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει ευέλικτο, φιλομαθή και επικοινωνιακό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7 του μήνα η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 5 του μήνα. Ως εκ τούτου, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα αισθανθείς την ανάγκη να αλλάξεις συνεργάτες ή να επεκτείνεις και να εμπλουτίσεις τις τωρινές συνεργασίες σου. Όμως, στις 5/5 ο Νότιος Δεσμός εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να αισθάνεσαι ότι μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Ευτυχώς, χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, θα βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, θα σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου. Ωστόσο, από τις 14/5 ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντάς σε σε μια διαδικασία επανεξέτασης και αναθεώρησης των απόψεών σου και της ευρύτερης φιλοσοφίας σου γύρω από τον τομέα των συνεργασιών. Τέλος, ο Πλούτωνας και αυτόν τον μήνα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να βλέπεις με ιδιαίτερη καχυποψία κάποιον συνεργάτη, προμηθευτή ή πελάτη σου, ο οποίος νιώθεις ότι δεν είναι ξεκάθαρος απέναντί σου και προσπαθεί να σε εξαπατήσει.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 13 του μήνα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην κοινωνική σου ζωή. Στις 12/5 ο Ερμής εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους. Στις 13/5 το πέρασμα του Άρη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί εκνευρισμό που οφείλεται σε ορισμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου.  Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ένας φίλος σου με τη στάση του μοιάζει να σου «τραυματίζει» την αυτοεκτίμηση. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 14/5 σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου περί υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις 20/5 ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στους Διδύμους. Έτσι, έρχονται στο προσκήνιο ο ανθρωπισμός σου καθώς και οι κοινωνικοπολιτικοί προβληματισμοί σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 5 του μήνα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βιώσεις ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον εργασιακό τομέα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη διέλευση του Ουρανού από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μάλιστα, η εν λόγω διέλευση δείχνει ότι έχεις ήδη αρχίσει να υιοθετείς σταδιακά ένα πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και αντισυμβατικό στυλ στο εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο είτε θα αρέσει στα άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας είτε θα σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Όμως, από τις 5/5 ο Βόρειος Δεσμός μετακινείται στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, καλείσαι να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας και να συνεργαστείς με άλλα άτομα για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο διότι από τις 11/5 ο Κρόνος αναδρομεί στον Υδροχόο και σε κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Ωστόσο, από τις 14/5 ο Δίας αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, μπαίνεις σταδιακά στη διαδικασία να αλλάξεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα στην εργασία σου! Γενικότερα, αναθεωρείς τη στάση σου απέναντι στα εργασιακά σου ζητήματα! Τέλος, ο Πλούτωνας συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς κάποιος συνάδελφός σου μοιάζει να ενεργεί υπόγεια εναντίον σου λόγω ζηλοφθονίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 13 του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά στην υγεία σου. Στις 12/5 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στους Διδύμους και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα προσωπικών φιλοδοξιών και δημόσιας εικόνας. Στις 13/5 το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς κάνει την κοινωνική σου ζωή σχετικά δύσκολη, καθώς αρχίζεις σταδιακά να βιώνεις επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους γύρω σου. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και, έτσι, η δημοτικότητά σου μειώνεται, καθώς ο ίδιος γίνεσαι πιο φειδωλός και εσωστρεφής. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 14/5 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη φιλοσοφία σου περί οίστρου και δημιουργικότητας.  Στις 20/5 η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους σε βοηθάει ώστε να αποκαταστήσεις τη δημόσια εικόνα σου, ενώ στις 28/5 το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και ατυχήματα. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 5 του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, στις 5/5 ο Βόρειος Δεσμός μετακινείται στους Διδύμους και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ίδιο το πεπρωμένο μοιάζει να σε καλεί να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ανελιχθείς στην διοικητική ιεραρχία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και μάλιστα να αναδρομεί από τις 11/5 και ύστερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες και ο ίδιος βιώνεις πίεση και έντονο εργασιακό στρες. Ο δε Άρης επίσης στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα σε κάνει ακούραστο εργάτη αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να δείχνει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με συναδέλφους. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, μια γυναίκα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας και προέρχεται από το εργασιακό παρελθόν σου μπορεί να σου κάνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον, με τον Ήλιο στους Διδύμους από τις 20/5 η δημοτικότητά σου στον εργασιακό σου χώρο εκτοξεύεται στα ύψη ενώ την ίδια στιγμή έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες. Γύρω στις 22/5 αναμένεται ένα νέο και πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με παιδιά. Δυσκολίες στην απόκτηση απογόνων ή στη διαχείριση των παιδιών σου φαίνεται να προκαλεί και η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου από τις 11/5. Στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα σε εκνευρίζει ιδιαίτερα. Την ίδια ημερομηνία, ο κυβερνήτης σου αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βιώσεις χρονικές καθυστερήσεις, αναβολές ή δυσκολίες σε σχέση με κάποιο ζήτημα που αφορά στις σπουδές σου ή σε ένα σεμινάριο. Με το πέρασμα του Ηλίου στους Διδύμους από τις 20/5 σταδιακά ξεπερνάς τις προαναφερθείσες δυσκολίες. Στις 28/5 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σου δημιουργεί σκέψεις σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 5 του μήνα, παραμένεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι ότι η ίδια η μοίρα σε καλεί να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς και από το σπίτι ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι η οικογένειά σου στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Ο Άρης στον Υδροχόο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα σου προσδίδει αυξημένη δημιουργική διάθεση καθώς και ευφάνταστες ιδέες και εμπνεύσεις, τις οποίες διοχετεύεις στην εργασία σου. Ως εκ τούτου, προωθείται σε μεγάλο βαθμό η επαγγελματική σου ανέλιξη. Γύρω στις 7 του μήνα νιώθεις στιγμιαίο εκνευρισμό εξαιτίας κάποιου συμβάντος που σχετίζεται με τον μισθό σου. Στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μετατρέπεσαι σε έναν ακούραστο εργάτη ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα. Ωστόσο, μην το παρακάνεις προκειμένου να αποφύγεις την υπερκόπωση. Συν τοις άλλοις, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συναδέλφους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 13/5 ο Άρης διελαύνει από τον Υδροχόο. Έτσι, οι επικοινωνίες σου με τον περίγυρό σου χαρακτηρίζονται από ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Στις 12/5 το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ομιλητικό. Στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς. Ως εκ τούτου, έρχεσαι σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, με αφορμή πιθανώς κάποιο ακίνητο. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, γεγονός που σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του συστήματος των αξιών σου σε σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Δία) από τις 14/5 σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιολογήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό βάσει των παρελθοντικών του πράξεων και χρησιμοποιώντας κριτήρια διαφορετικά από εκείνα που χρησιμοποιούσες μέχρι πρότινος. Στις 28/5 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον σου για την ψυχολογία και τη μεταφυσική.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Γύρω στις 7 του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν εργασιακά παρασκήνια. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 13/5 και ύστερα μπορεί να σου φέρει πρόταση για συνεργασία από κάποια παλιά γνωστή σου ή από μια πρώην συνεργάτιδα. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 14/5 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στην πληρωμή του μισθού σου ή στο άλλο άκρο να σου φέρει ως δια μαγείας χρεωστούμενα από προηγούμενο εργοδότη σου ή από κάποιο παλαιότερο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας που είχες λάβει στην τωρινή εργασία σου. Τέλος, γύρω στις 22/5 μπορεί να συνάψεις μια νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 13/5 ο Άρης διελαύνει από τον Υδροχόο. Έτσι, οι επικοινωνίες σου με τον περίγυρό σου χαρακτηρίζονται από ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Στις 12/5 το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ομιλητικό. Στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς. Ως εκ τούτου, έρχεσαι σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, με αφορμή πιθανώς κάποιο ακίνητο. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά, γεγονός που σε βάζει στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του συστήματος των αξιών σου σε σχέση με τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Δία) από τις 14/5 σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιολογήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό βάσει των παρελθοντικών του πράξεων και χρησιμοποιώντας κριτήρια διαφορετικά από εκείνα που χρησιμοποιούσες μέχρι πρότινος. Στις 28/5 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον σου για την ψυχολογία και τη μεταφυσική.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Προσπάθησε μόνο να έχεις σε ετοιμότητα τις «κεραίες» σου καθώς (δεδομένου και του Ουρανού στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) οι όποιες επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά. Έτσι, θα πρέπει να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Γύρω στις 7 του μήνα καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν εργασιακά παρασκήνια. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 13/5 και ύστερα μπορεί να σου φέρει πρόταση για συνεργασία από κάποια παλιά γνωστή σου ή από μια πρώην συνεργάτιδα. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 14/5 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στην πληρωμή του μισθού σου ή στο άλλο άκρο να σου φέρει ως δια μαγείας χρεωστούμενα από προηγούμενο εργοδότη σου ή από κάποιο παλαιότερο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας που είχες λάβει στην τωρινή εργασία σου. Τέλος, γύρω στις 22/5 μπορεί να συνάψεις μια νέα, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 13 του μήνα ο Άρης διελαύνει από το ζώδιό σου. Έτσι, τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Στις 11/5 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Κρόνος) γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου έρχονται στην επιφάνεια διάφορες φοβίες σου καθώς επίσης άγχη και ανασφάλειες. Στις 13/5 το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς σε κάνει ιδιαίτερα σπάταλο. Την ίδια ημερομηνία, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και, έτσι,  μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις εκ νέου τον εαυτό σου μέσα από τα παρελθοντικά σου επιτεύγματα και το βαθμό αξιοποίησης της δημιουργικής σου διάθεσης. Στις 20/5 το πέρασμα του Ηλίου στον 5ο ηλιακό σου οίκο τονώνει την αυτοεκτίμησή σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Στις 28/5 η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στρέφει τη σκέψη σου στους τομείς της υγείας και της εργασίας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 7/5 η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 5 του μήνα το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι εστιασμένο στον εργασιακό τομέα. Όμως, καλείσαι να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, ώστε να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μάλιστα, μιλάμε για ευκαιρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς επαγγελματικά και να εξασφαλίσεις μια ανοδική πορεία. Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/5 πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Γύρω στις 7/5 είναι πιθανό να νιώσεις ότι απειλούνται η θέση σου και τα κεκτημένα σου, ενώ ένα ξαφνικό περιστατικό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το κύρος σου και να βλάψει το επαγγελματικό σου προφίλ. Με τον Ερμή στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 12/5, χαρακτηρίζεσαι από περίσσεια δημιουργικότητα, οίστρο και ιδέες τις οποίες προσπαθείς να εφαρμόσεις στη δουλειά σου. Με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιό σου μέχρι τις 13 του μήνα, κυριολεκτικά μοιάζεις με πολεμιστή, ενώ τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου είναι πιο αυξημένα από ποτέ και ο ίδιος δουλεύεις με όρεξη και ακατάπαυστα. Έτσι, κατορθώνεις να κερδίσεις με τον τρόπο σου συναδέλφους και εργοδότες. Στις 28/5 ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, επιστρατεύεις την ευρηματικότητα, την ευελιξία και την εφευρετικότητά σου, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της εργασιακής σου απόδοσης και την αύξηση της παραγωγικότητάς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Μέχρι τις 13 του μήνα ο Άρης βρίσκεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι μπερδεμένος ενώ τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου είναι μειωμένα. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 11/5 σου δημιουργεί πολλές ανασφάλειες καθώς και ένα έντονο αίσθημα μοναξιάς. Στις 13/5 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου. Έτσι, γίνεσαι πιο αποφασιστικός, ενεργητικός και δραστήριος. Την ίδια ημερομηνία η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, για κάποιο λόγο χάνεται προσωρινά η εμπιστοσύνη σου προς τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας. Στις 14/5 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) αναδρομεί, βάζοντάς σε στη διαδικασία να επανεξετάσεις τη φιλοσοφία σου γύρω από την έννοια της φιλίας. Το πέρασμα του Ηλίου στους Διδύμους από τις 20/5 βελτιώνει τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 7 του μήνα η Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 22/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, διελαύνει και αυτόν τον μήνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Ταυτόχρονα, νιώθεις έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ την ίδια στιγμή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ομαδικότητά σου. Συν τοις άλλοις, οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 5 του μήνα συνιστούν υπομονή στις συνεργασίες σου με ομάδες ανθρώπων (οι οποίες μπορεί να σου εναντιωθούν ή να σε απογοητεύσουν κάποιες φορές) και δείχνουν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι να διοχετεύσεις τις εμπνεύσεις σου και τη δημιουργική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Βέβαια, με την είσοδο του Νότιου Δεσμού της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη στις 5 του μήνα αρχίζεις σταδιακά να αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Επιπλέον, στις 13/5 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου σε κάνει ενεργητικό και ακούραστο και φέρνει στην επιφάνεια την αποφασιστικότητά σου, σε ό,τι αφορά το κυνήγι των στόχων σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τυχόν παρορμητικές ή βιαστικές κινήσεις. Επιπρόσθετα, η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 14/5 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί ομαδικότητας και να αλλάξεις στάση απέναντι στην ομάδα σου στη δουλειά. Τέλος, ο Πλούτωνας συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να εισπράττεις τη ζήλεια και την εμπάθεια κάποιων συναδέλφων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS