ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΤαύρε, αποκτάς νέες πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες, για ένα ζήτημα που...

Ταύρε, αποκτάς νέες πληροφορίες που ήταν καλά κρυμμένες, για ένα ζήτημα που σε απασχολεί

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Σήμερα η ημέρα έχει ανησυχία. Και καθυστερήσεις. Οι συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι είναι πολύ βοηθητικές. Η αρμονική διέλευση Ερμή – Πλούτωνα ενισχύει τη διορατικότητα σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις τις προβληματικές σκέψεις που κάνεις και να τις αφήσεις μια για πάντα πίσω. Μέσα από προβλήματα που προκύπτουν τώρα μαθαίνεις. Έτσι θα ξέρεις στο μέλλον πώς να αποτρέψεις άλλα αντίστοιχα που θα προκύψουν. Καλό θα ήταν να εκφράσεις ένα φόβο σου, γιατί έτσι θα τον αποδυναμώσεις.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να αντιληφθείς ποιες σχέσεις είναι καλές για εσένα και ποιες όχι. Σήμερα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου ενώ την ίδια στιγμή αποκτάς νέες πληροφορίες σχετικά με ένα ζήτημα που σε απασχολεί, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν καλά κρυμμένες. Πρέπει να απομακρυνθείς από το πρόβλημα για να το κατανοήσεις καλύτερα. Οι σημερινές επιρροές ωστόσο ευνοούν την διερεύνηση. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σήμερα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσεις εμπόδια και θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία συναισθηματικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να λύσεις προβλήματα. Σήμερα έχεις κίνητρο για να είσαι πρακτική και χρήσιμη. Οι γύρω σου εκτιμούν τη διορατικότητα σου, ιδιαίτερα τα άτομα με τα οποία εργάζεσαι ή με τα οποία περνάς πολύ χρόνο καθημερινά. Προκύπτουν πληροφορίες για τη δουλειά ή την υγεία σου σήμερα, οι οποίες σε βοηθούν να κάνεις τις σωστές επιλογές και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος

Ευτυχώς η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετική ενέργεια για να σκεφτείς ή να μιλήσεις για προβλήματα και να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις. Πρόσεξε, η μέρα ωστόσο τείνει να έχει κάποιες μικρές προκλήσεις, αλλά τείνουν να οδηγήσουν στη φώτιση. Το να εστιάζεις στο σπάσιμο των παλιών μοτίβων σχέσεων που δε λειτούργησαν καλά για σένα στο παρελθόν είναι σήμερα σημαντικό. Μπορείς πραγματικά να φτάσεις κάπου με αυτόν τον τρόπο! Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα αναζήτησε ένα νέο επίπεδο σε μια κατάσταση, ειδικά σε μια σχέση ή ένα δημιουργικό θέμα.

Λέων

Οι συζητήσεις μπορεί να τρέξουν βαθιά ή να σε αγγίξουν βαθιά σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται. Οι πληροφορίες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σχετικά με την οικογένεια, την εργασία ή την υγεία προσθέτουν ένα νέο επίπεδο στην κατανόηση μιας κατάστασης. Μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ενισχύσεις ή να επισκευάσει τις ρυθμίσεις της οικογένειας, του σπιτιού ή της διαβίωσης. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να λύσεις ένα μυστήριο ή να κάνεις μια συζήτηση που παρέχει το κομμάτι του πάζλ που λείπει.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ισχυρή για μεγαλύτερη κατανόηση. Κάποια υποτίμηση μπορεί να κάνει τα περισσότερα για σένα αυτή τη στιγμή. Η μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, η επικοινωνία, οι γείτονες, οι επαφές, η μεταφορά ή τα αδέλφια μπορεί να είναι τομείς βελτίωσης ή όπου αποκτάς νέες πληροφορίες και κατανόηση. Η διορατικότητα σου είναι τόσο έντονη που πιθανότατα θα καταλήξεις στο βάθος ενός περίπλοκου προβλήματος. Οι πρωτοποριακές συζητήσεις ή η σκέψη μπορούν να φανούν έντονα.

Ζυγός

Αυτή είναι μια λαμπρή μέρα για επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται κυρίως με θέματα χρημάτων ή σπιτιού. Οι συζητήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικές ιδέες και χρήσιμες πιθανές λύσεις σε προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Μπορεί να ανακαλύψεις πληροφορίες που ήταν κρυμμένες από εσένα ή αντικείμενα που χάθηκαν. Είναι επίσης μια ζωτική στιγμή για να απαλλαγείς από περιττά πράγματα, ειδικά εάν η ακαταστασία ήταν ένα πρόβλημα στη ζωή σου πρόσφατα. Αν και μπορεί να υπάρχει κάποια ατονία σε σημεία, η μέρα είναι πιθανό να γεμίσει και να διαμορφωθεί καλά.

Σκορπιός

Μπορείς να μάθεις πολλά από τις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα και θα είναι εύκολο να μαζέψεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη σου έχεις έναν άσσο στο μανίκι. Άλλοι υποστηρίζουν τις ιδέες σου και ο σεβασμός για τις ιδέες και την ευφυΐα σου είναι επικείμενος. Οι δυνάμεις πειθούς σου είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτες. Μπορεί να μοιραστείς νέες πληροφορίες ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα αποκαλύπτοντας μια κρυφή ή μυστική λεπτομέρεια στο παρελθόν.

Τοξότης

Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να μάθεις νέα πράγματα για τις εσωτερικές σου λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να λάβεις μελλοντικές καλές αποφάσεις. Διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές προς όφελος σου. Είναι καιρός για αναζήτηση νέου νοήματος. Πρόσεξε γιατί υπάρχουν επίσης μερικές ιδιότροπες πτυχές στο παιχνίδι που μπορεί να υποδεικνύουν μικρά προβλήματα, αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα τις προτεραιότητες σου. Το να είσαι τυλιγμένη στο δικό σου μικρό κόσμο σήμερα, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ευεργετικό εάν σου επιτρέπει να σκεφτείς πιο βαθιά για ένα θέμα.

Αιγόκερως

Νέες πληροφορίες ή μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν σήμερα, δίνοντας σου νέα εικόνα για ένα θέμα που σχετίζεται με φιλία, μια επαγγελματική συμφωνία ή μακροπρόθεσμα σχέδια. Είσαι πιο συνειδητοποιημένη, σε εγρήγορση και συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα, ίσως επειδή αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε παίρνουν ιδιαίτερα σοβαρά. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα οι αλληλεπιδράσεις με μια ομάδα, συνεργάτη ή γνωστό μπορεί να οδηγήσουν σε πολύτιμες και αξιόλογες ιδέες. Μπορεί να εδραιώσεις έναν δεσμό με κάποιον μέσω μιας συνομιλίας.

Υδροχόος

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα ανοίγει το μυαλό σου σε ένα νέο επίπεδο, βοηθώντας σε να κάνεις καλές επιλογές και να βγάλεις ακριβή συμπεράσματα. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα ή αναποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις σήμερα, είναι σε μεγάλο βαθμό μια δυνατή μέρα για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες που σε ωφελούν. Μπορείς να επιλέξεις να μοιραστείς ιδέες επιλεκτικά ή να δώσεις μόνο λίγο τώρα και περισσότερο αργότερα. Το να αποκαλύπτεις όλες τις σκέψεις σου δεν έχει νόημα σήμερα. Στόχος να προχωρήσεις τα πράγματα στρατηγικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Ιχθύες

Οι συζητήσεις σήμερα μπορεί να είναι διαφωτιστικές, ή οι προσωπικές σου παρατηρήσεις είναι ικανοποιητικές. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα ένα θέμα, ένα πρόσωπο, ακόμα και το σκοπό ζωής σου. Με τον Ερμή σε αρμονική όψη με τον Πλούτωνα σήμερα, το σκάψιμο στα βαθιά φαίνεται να είναι το καλύτερο στοίχημα. Ενθαρρύνει τη διερεύνηση ενός προβλήματος πιο βαθιά από πνευματική σκοπιά. Αν και αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνεις καλά μελετημένες επιχειρηματικές κινήσεις είναι επίσης ισχυρή για κοινωνικές υποθέσεις και εκπαιδευτικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS