ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΤαύρε, θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικής ή κοινωνικής ανέλιξης

Ταύρε, θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικής ή κοινωνικής ανέλιξης

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να φέρουν μια ωραία ώθηση θετικής ενέργειας, είτε πρόκειται για κάτι που πραγματικά απολαμβάνεις, είτε είσαι αποφασισμένη να ξεπεράσεις ένα ζήτημα που έχει μπλοκάρει μια σχέση ή έχει σταματήσει τα συναισθήματα σας. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, εναρμονίζεται με το γενναιόδωρο, τυχερό Δία σήμερα και θέλεις να θεραπεύσεις, να αποκαταστήσεις τον εαυτό σου και να αποσυμπιεστείς. Ωστόσο οι επιχειρήσεις ή τα χρήματα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις σημερινές επιρροές.

Ταύρος

Νοιώθεις καλά που ανήκεις και συνεισφέρεις σήμερα. Κάποιος συγκεκριμένος μπορεί να είναι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί σου και αυτό ξεχωρίζει ως σημαντικό. Οι βελτιώσεις προκύπτουν από την ευτυχία ή την ικανοποίηση με τον εαυτό σου και έχει να κάνει με το να μάθεις να αγαπάς και να αποδέχεσαι αυτό που είσαι αυτή τη στιγμή. Με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη σε αρμονική όψη με το Δία στο ζώδιο σου, αισθάνεσαι αισιόδοξη και προσελκύεις καλή ενέργεια στη ζωή σου. θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικής ή κοινωνικής ανέλιξης και θα μπορούσες να είσαι αρκετά δημοφιλής.

Δίδυμοι

Μια αποκάλυψη σε ρομαντικές και δημιουργικές γραμμές χτίζεται, με μια Σεληνιακή έκλειψη που πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική καμπή. Οι σεληνιακές εκλείψεις δεν αφορούν συνήθως νέα ξεκινήματα, αλλά περισσότερο για διευθέτηση θεμάτων και αναζήτηση ισορροπίας. Οι ενέργειες του σήμερα είναι θετικές. Έχεις το Δία σε μια ιδιωτική περιοχή φόντου του ηλιακού σου χάρτη και πιο συχνά λαχταράς ανάπαυση, προβληματισμό και ξεκούραση. Με την Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σου ωστόσο γίνεσαι αντιληπτή. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με το Δία σήμερα και με κάποιο τρόπο κάνεις όλο αυτό να λειτουργήσει.

Καρκίνος

Αυτή είναι μια εποχή με ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και μια νέα προσέγγιση στη μάθηση και στη ζωή. Με μια αρμονική διέλευση Αφροδίτης – Δία που συνδέει τους τομείς των φιλιών, της γνώσης και του πνεύματος σου, είσαι σε καλή κατάσταση για δικτύωση, μάθηση, κοινή χρήση και φιλία. Είναι επίσης μια ευχάριστη στιγμή για εκπαιδευτική ψυχαγωγία. Το να μετακινηθείς λίγο έξω από τη ζώνη άνεσης σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό τώρα. Αισθάνεσαι φιλική και οι άλλοι είναι επίσης συνεργάσιμοι και δεκτικοί. Μια έλλειψη Σελήνης πρόκειται να συμβεί στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, υποδεικνύοντας περισσότερη εργασία για να απελευθερωθείς από περιοριστικές συμπεριφορές τις επόμενες εβδομάδες.

Λέων

Η αυριανή έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει στην προσοχή σου ένα άλυτο ζήτημα. Ενώ οι ηλιακές εκλείψεις αφορούν νέες προοπτικές για παλιά θέματα που έρχονται στο φως. Δεν είναι συνήθως για νέα ξεκινήματα, αλλά περισσότερο για διευθέτηση θεμάτων και αναζήτηση ισορροπίας. Το αποκορύφωμα ενός προγράμματος μαθημάτων, συγγραφής ή μάθησης μπορεί να συμβεί τώρα ή τις επόμενες εβδομάδες. Η δημοσιότητα και η προώθηση είναι θέματα. Ευτυχώς αυτή η Σελήνη συνδέεται με μια ενισχυτική όψη Αφροδίτης – Δία που σε βοηθά να συνδεθείς με τους σωστούς πόρους.

Παρθένος

Η καλοσύνη και η ανοιχτότητα σου σε κάνουν αγαπητή στους άλλους και αυτοί απ’ την πλευρά τους ανταποδίδουν. Με το Δία δυνατό σήμερα, η γενναιοδωρία μπορεί να αφορά το χρόνο, την προσοχή και την ενέργεια σου, όχι μόνο τα πράγματα σου. Μια όμορφη, αμοιβαία ροή συμβαίνει ανάμεσα σε σένα, ένα συνεργάτη, τους συμφοιτητές σου ή ένα σύμβουλο. Η συνεργασία λαμβάνει μια ώθηση σήμερα με μια όψη Αφροδίτης και Δία που φέρνει ένα πνεύμα ευτυχίας, ευγένειας και αισιοδοξίας στις σχέσεις, τη στάση και τις πεποιθήσεις σου. Ευτυχώς συνδέεται με μια Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει νωρίς αύριο, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της θα διαρκέσουν περισσότερο.

Ζυγός

Είναι μια μέρα η σημερινή που ξεχωρίζει για προσωπική έλξη και πιθανώς ρομαντική προσοχή. Έχεις την τάση να δείχνεις τη στοργή σου για κάποιον, μέσω της βοήθειας και της υποστήριξης σου. Οι εργασιακές ή οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν ιδιαίτερα. Ευτυχώς αυτή η όψη συνδέεται με μια Σεληνιακή έκλειψη, επεκτείνοντας της ευλογίες της πολύ πέρα απ’ το σήμερα. Θα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να σκοντάψεις στις πληροφορίες ή να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Μια δοτική, γενναιόδωρη προσέγγιση στις επαγγελματικές και οικείες σχέσεις είναι ισχυρή και σε βοηθά να πετύχεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Δίας εναρμονίζονται σήμερα και συνδέεται με μια Σεληνιακή έκλειψη που θα συμβεί αύριο. Η Αφροδίτη κυβερνά το σεληνιακό γεγονός που το κάνει πιο ισχυρό. Οι σχέσεις μπορεί να βελτιωθούν ή να διαμορφωθούν τώρα και τις επόμενες εβδομάδες και το κλειδί μπορεί κάλλιστα να είναι να διασκεδάσεις και ίσως να εκφραστείς πιο στοργικά. Τα πας καλά με όλους. Μπορούν να σου ανοίξουν νέες ευκαιρίες ή κανάλια έκφρασης και απόλαυσης. Υπάρχει πρόσθετη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και καλό χιούμορ στις αλληλεπιδράσεις σου. Η συναισθηματική ανοιχτότητα, η γενναιοδωρία και η αποδοχή μπορεί να είναι μέρος αυτού.

Τοξότης

Η γενναιοδωρία και η διαφάνεια είναι σε μεγαλύτερη προσφορά σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα προστατευμένη και προστατευτική από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό μπορεί να βελτιώσει τους δεσμούς σου. Μπορούν να προκύψουν νέοι τρόποι για να κάνεις τη ρουτίνα, τη δουλειά ή τη ζωή σου στο σπίτι σου ευχάριστη και είναι μια καλή στιγμή για διακόσμηση σπιτιού ή δημιουργική εργασία. Το να κάνεις το παραπάνω μίλι στον εγχώριο κόσμο ή την επιχείρηση σου, μπορεί να είναι ικανοποιητικό και ίσως ακόμα και κερδοφόρο. Θέματα φιλίας μπορούν να έρθουν στο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα με μια έκλειψη Σελήνης που θα συμβεί αύριο, φέρνοντας άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Η σημερινή τυχερή όψη Αφροδίτης – Δία σε φέρνει σε τέλεια φόρμα για να επικοινωνήσεις και να εκφραστείς δημιουργικά. Αυτή η επιρροή συνδέεται με μια Σεληνιακή έκλειψη που θα συμβεί αύριο, ενισχύοντας τη δύναμη σου. Ενθαρρύνει μια ανοιχτή, ειλικρινή και γενναιόδωρη προσέγγιση στις επικοινωνίες σου και στην έκφραση της αγάπης και της στοργής σου. Το να δίνεις δωρεάν, προσελκύει τη μεγαλύτερη επιτυχία τώρα. Μπορεί να σου αρέσει να ρίχνεις αγάπη και ενέργεια σε ένα διασκεδαστικό χόμπι, τις τέχνες ή άλλες μορφές δραματικής ψυχαγωγίας. Μια έκλειψη Σελήνης που θα συμβεί αύριο, φέρνει συχνά συναισθήματα στην επιφάνεια.

Υδροχόος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία είναι πολύ υποστηρικτική. Συνδέει τομείς των οικονομικών, των προσωπικών πόρων, των ταλέντων, του σπιτιού και της οικογένειας με ευχάριστο τρόπο. Μπορεί να υπάρχει ισχυρότερη επιθυμία να απολαύσεις τις πρόσφατες νίκες. Ωστόσο, θέλεις να αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις με άνετο, γαλήνιο ρυθμό. Υπέρ είναι οι καλές αγορές, τα νέα για τα χρήματα και η ευτυχισμένη ζωή στο σπίτι. Υποστηρικτικά άτομα ή κανάλια για να εκφράσεις την αγάπη σου φιγουράρουν έντονα. Οι άνθρωποι είναι γενναιόδωροι μαζί σου και εσύ αντίστοιχα.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον τυχερό, επεκτατικό Δία σήμερα, ενισχύοντας τη φυσική σου γοητεία. Δεν προσελκύεις μόνο θαυμαστές, αλλά αντλείς επίσης ευνοϊκές συνθήκες και ευκαιρίες στη ζωή σου. Αυτό που φαινόταν σαν πρόβλημα μπορεί τώρα να επιλυθεί υπέρ σου. Η εξυπνάδα, το καλό χιούμορ ή η ικανοποίηση σου είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους άλλους. Είναι καιρός να δίνεις και να παίρνεις συνεργασία. Τα φυσικά σου ταλέντα είναι πιο εμφανή και ελκυστικά. Μπορεί να απολαύσεις λίγο προσωπικό χρόνο ή να ανακαλύψεις νέα συναρπαστικά ενδιαφέροντα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS