ΖΩΔΙΑΤαύρε, να προετοιμαστείς γιατί θα καθυστερήσουν πολλά σχέδιά σου

Ταύρε, να προετοιμαστείς γιατί θα καθυστερήσουν πολλά σχέδιά σου

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα που προδίδει ότι σπαταλάς πολλή ενέργεια για να υποστηρίξεις την ιδεολογία και τα πιστεύω σου. Καλό θα είναι να σεβαστείς τις απόψεις τρίτων και να μην μπεις στην προσπάθεια να τους αλλάξεις γνώμη – το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Μάλιστα, μία επέκταση που θα ήθελες να κάνεις στα επαγγελματικά ή σε θέματα εκπαίδευσης, φαίνεται πως δεν εξελίσσεται τόσο καλά όσο περίμενες. Η ημέρα σε ωθεί να εκπαιδευτείς σε κάτι νέο, να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή να ασκήσεις την πίστη σου σε μία ανώτερη δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου, μαζί με το τετράγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα, προκαλούν παρεξηγήσεις εντός των εργασιακών σου. Ο κίνδυνος να ειπωθούν για εσένα πράγματα που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα είναι μεγάλος, εναλλακτικά αυτή η όψη φανερώνει ότι αναγκάζεσαι να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες θα μπορούσες να φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ προς το παρόν, αφού το πλανητικό σκηνικό είναι έτοιμο να σου κάνει ΄φάρσα’, καθυστερώντας πολλά σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου Δίδυμε, φαίνεται λίγο δύσκολη, εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ Ηλίου/Ποσειδώνα, που ενεργοποιεί τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου: επαγγελματικά και ερωτικά. Δεν φαίνεται τα πράγματα να έρχονται όπως τα υπολόγιζες, παρά τις μεγάλες κι επίμονες προσπάθειες που κατέβαλες τον τελευταίο καιρό. Τουλάχιστον, η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου -που είναι φιλικό ζώδιο για εσένα-, προσφέρει μεγάλες ψυχικές αντοχές κι αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να διαχειρίζεσαι έξυπνα κάποιες δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο σου για σήμερα Κυριακή φίλε μου Καρκίνε, δέχεται πιέσεις λόγω του τετραγώνου μεταξύ τετραγώνου Ηλίου / Ποσειδώνα. Προσπαθείς να κάνεις ένα άλμα στα επαγγελματικά σου, αλλά δεν… σου βγαίνει. Καλό είναι να μεταθέσεις τις σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά σου για άλλη μέρα, μιας και η κρίση σου δεν είναι καθαρή. Αρκετοί θα σε πλησιάσουν προσφέροντάς σου ευκαιρίες στα επαγγελματικά, οι οποίες τελικά αποδεικνύονται ‘κούφιες’. Υιοθέτησες μία στάση ζωής που δεν είναι και τόσο λειτουργική, με αποτέλεσμα τα σημερινά γεγονότα να σου το υπενθυμίσουν.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, το σημερινό τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Ηλίου και του Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους για την ερωτική σου ζωή. Οι ασυνεννοησίες μπορεί να φθείρουν την σχέση σου ή να οδηγηθείτε σε ρήξεις κι αποστασιοποίηση. Η Κυριακή κρύβει αρκετές παρεξηγήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μπλεχτείς σε αυταπάτες, ελπίζοντας σε ανθρώπους για τους οποίους δεν είχες ξεκάθαρη εικόνα. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις κι αν λαμβάνεις μεικτά μηνύματα, κράτησε αποστάσεις μέχρι να καταλάβεις ποια είναι η αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τετράγωνο Ηλίου Ποσειδώνα κορυφώνεται σήμερα Κυριακή και για εσένα Παρθένε υποδηλώνει ότι έρχεται μία ημέρα με αυταπάτες κι απογοητεύσεις. Ελπίζεις κι αναμένεις το καλύτερο από τους άλλους, ακριβώς γιατί η δική σου στάση είναι υπεύθυνη και ειλικρινής προς εκείνους, όμως δεν είναι τα πάντα στη ζωή αμφίδρομα. Η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου στα εργασιακά, οπότε μπορείς να ‘ξεσπάσεις’ σε περίπτωση που απογοητευτείς από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, το τετράγωνο μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα σε καλεί σήμερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Η Κυριακή σου παρουσιάζει μία σειρά παρεξηγήσεων, γιατί κατανοείς διαφορετικά τα λεγόμενα των άλλων. Αντίστοιχα, επικοινωνείς λίγο διαφορετικά όσα θέλεις να εκφράσεις, με αποτέλεσμα οι άλλοι να παρεξηγούν πολλά από όσα πραγματικά θέλεις να πεις. Καλό είναι να φροντίσεις το προσωπικό σου όχημα, κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μην πατάς άσκοπα το… γκάζι…, έχεις την τάση της απροσεξίας σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο Υδροχόου, συνδυαστικά με το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα, το ρίχνεις στη δουλειά, εξαιτίας κάποιων απογοητεύσεων στην προσωπική σου ζωή. Εκτιμώνται παρεξηγήσεις στα ερωτικά σου, ενώ αν λαμβάνεις μη ξεκάθαρα ‘μηνύματα’ από έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, συνιστάται να κρατήσεις αποστάσεις έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι σε πλησιάζουν παρουσιάζοντας προθέσεις διαφορετικές από εκείνες που πραγματικά έχουν. Κράτησε παθητική στάση αποφεύγοντας τις πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα φίλε Τοξότη, κορυφώνεται το τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα και η επιρροή του για σένα θα είναι δυνατή. Κάποιο πρόσωπο στη δουλειά αποτελεί τον λόγο για τον οποίο μερικά από τα σχέδιά σου δεν προχωρούν όπως υπολόγιζες. Τα ξεκαθαρίσματα δεν προτείνονται κατά την Κυριακή. Αντ’ αυτού, προτίμησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και με ήρεμο τρόπο να εξηγήσεις στους συναδέλφους σου ποια είναι η δική σου αλήθεια, προλαμβάνοντας αδικίες και παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Έξοδο διαφυγής αποτελούν τα συγγενικά σου πρόσωπα, χάρη στην Σελήνη στον Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Κυριακή με τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα και η μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με σκληρές κουβέντες αλλά και με ψεματάκια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να αισθανθείς ασφαλής, οπότε παρατηρείται μία αντίφαση μεταξύ αυτής σου της επιθυμίας και των γεγονότων που διαδραματίζονται. Πρέπει να αποδεχθείς πως η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μας και δεν θα έπρεπε να εξαρτάται από τα λεγόμενα τρίτων. Αν αυτό συμβαίνει, τότε χρειάζεται να ανακαλύψεις κάποιες θαμμένες ανασφάλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Κυριακή αγαπητέ Υδροχόε το τετράγωνο του Ηλίου – Ποσειδώνα σου προκαλεί πολυάριθμες παρεξηγήσεις. Σε πολλές περιπτώσεις η τάση σου να εξιδανικεύεις ανθρώπους που σε περιβάλλουν ή καταστάσεις που ζεις, όπως οι εργασιακές σου συνθήκες, είναι υπεύθυνη για την δημιουργία μίας αυταπάτης. Ουσιαστικά, μία εσωτερική σου πεποίθηση που σε σαμποτάρει είναι η αιτία για την οποία συμβιβάζεσαι με λιγότερα από όσα αξίζεις. Τουλάχιστον, η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου χαρίζει την ικανότητα κατανόησης των βαθύτερων επιθυμιών σου, άρα ξεκαθαρίζει το τοπίο.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Κυριακή με τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα, οπότε η πρόβλεψη του ζωδίου σου, φίλε Ιχθύ είναι λιγάκι δύσκολη. Λες πράγματα που δεν εννοείς ή ο τρόπος που τα εκφράζεις είναι εύκολα παρεξηγήσιμός. Δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για ξεκαθαρίσματα, ακριβώς για τον παραπάνω λόγω. Από την άλλη μεριά, μπορείς να το ρίξεις στη δουλειά ή τις τέχνες για να ξεφύγει το μυαλό σου από διάφορες ανησυχίες που σου έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα. Η οξυμένη σου φαντασία, αλλά και το ένστικτο, αποτελούν αυτή την ημέρα τα δυνατά σου χαρτιά επιτυχίας.

athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS