ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΤαύρος:Είναι μια δυνατή στιγμή για να αναγνωρίσεις ποιες ιδέες και έργα σε...

Ταύρος:Είναι μια δυνατή στιγμή για να αναγνωρίσεις ποιες ιδέες και έργα σε συγκινούν πραγματικά

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Υπάρχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας το πρώτο μισό της ημέρας. Νιώθεις κίνητρο να κάνεις πράγματα που έχεις αφήσει να διαλυθούν. Μπορεί να προκύψει μια σημαντική συζήτηση ή να έρθουν νέα για οικονομικά θέματα, που σε κάνουν να προχωρήσεις ή να θέσεις σε κίνηση ένα σχέδιο ή μια ιδέα. Επιδίωξε να χρησιμοποιήσεις αυτή την έκρηξη ενέργειας για να λύσεις ζητήματα οικονομικής υποστήριξης, να λύσεις ένα μυστήριο ή να φτάσεις στην αλήθεια ενός θέματος. Είσαι θαρραλέα με πληροφορίες, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται. Χρησιμοποίησε τις βελτιωμένες ικανότητες επίλυσης προβλημάτων για να επιλύσεις δύσκολα ζητήματα.

Ταύρος

Είναι μια δυνατή στιγμή για να αναγνωρίσεις ποιες ιδέες και έργα σε συγκινούν πραγματικά. Μπορεί να βιώσεις τη σημερινή ψυχική ενέργεια μέσω του συντρόφου σου ή σημαντικού φίλου, καθώς κάποιος μπορεί να είναι πολύ πρόθυμος και να προσπαθεί να σε στρέψει σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο. Ο Ερμής και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, κάτι που μπορεί μάλλον γρήγορα να σε εκνευρίσει. Είναι πιθανή μια έντονη επιθυμία να αναλάβεις δράση, αλλά μια επιδείνωση ή ισχυρισμός από ένα σύντροφο που θέλει να αναλάβει την ηγεσία μπορεί επίσης να είναι ισχυρή.

 


Δίδυμοι

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή, αν και ανυπόμονη ώρα για να ξεκινήσεις ένα έργο υγείας, ευεξίας ή εργασίας. Έχεις κουραστεί αν σκέφτεσαι και θέλεις να κάνεις τα πράγματα να κινηθούν. Ο ρυθμός αυξάνεται τώρα γύρω από τη δουλειά ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Η παρόρμηση να επιλύσεις μικρά προβλήματα, ή να εξαλείψεις τα ελαττώματα και τη σπατάλη είναι έντονη, γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτή την επιπλέον ενέργεια για να καθαρίσεις την ακαταστασία στην καθημερινή σου ζωή. Πρόσεξε για αιχμηρές ή αγενείς λέξεις ή επικοινωνίες που μπορεί να παρερμηνευτούν. Γενικά ωστόσο αυτή είναι μια ενεργή μέρα για να παρακολουθήσεις με ενθουσιασμό πρακτικές υποθέσεις.

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να κάνεις πράγματα σήμερα, αν και μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση, αν προσπαθήσεις να πιέσεις κάτι που χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη μπορεί να αποφασίσεις γρήγορα τα πράγματα με ερωτικές σχέσεις, ψυχαγωγία, ευχαρίστηση, ραντεβού ή δημιουργικότητα. Ωστόσο οι αποφάσεις μπορεί να μην έχουν συναισθηματικά στοιχεία, γι’ αυτό πρόσεξε να προλάβεις τον εαυτό σου. Ο ψυχικός ενθουσιασμός μπορεί να περάσει τα όρια σε εθισμό. Πρόσεξε για παρορμητικές επικοινωνίες ή βήματα.

Λέων

Εκμεταλλεύσου την επιπλέον ενέργεια που έχεις τώρα ρίχνοντας την σε κάτι εποικοδομητικό. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να είναι ζωντανή ή ο δικός σου εσωτερικός κόσμος μπορεί να είναι ιδιαίτερα πλούσιος και συναρπαστικός, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Μπορεί να υπάρχουν ζωντανές αναμνήσεις και σημαντικές αποκαλύψεις. Θα μπορούσες να επισκέπτεσαι ξανά έναν τομέα της οικογενειακής σου ζωής ή του παρελθόντος που κεντρίζει τώρα την προσοχή σου. Οι σχέσεις αποκτούν ιδιαίτερο νόημα και έχεις μοναδική εικόνα για τα πρότυπα σχέσεων και τους ανθρώπους που αγαπάς.

Παρθένος

Υπάρχει πολύ ψυχική ενέργεια να διαχειριστείς σήμερα και ως επί το πλείστον τη διοχετεύεις καλά. Είτε συνεργάζεσαι για να κάνεις κάτι, είτε απλώς δίνεις τον εαυτό σου σε ένα έργο για κατοικίδια, είσαι παθιασμένη με αυτό που κάνεις. Συζήτησε, μοιράσου τις ιδέες σου και ασχολήσου με την πνευματική γυμναστική, αλλά κράτησε τη συναισθηματική σου απόσταση για καλύτερα αποτελέσματα. Οι ιδέες είναι συναρπαστικές. Μπορεί να υπάρχει κάποια παρορμητικότητα, αλλά γενικά είσαι αρκετά σοφή για να δεις ότι η συνεργασία με μια στρατηγική σε ωφελεί περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Μπορεί να νιώθεις ανησυχία για να προχωρήσεις κάτι μπροστά. Μπορεί να είσαι σε άμυνα ή απογοητευμένη, αν η γνώμη ή οι ιδέες σου δεν πιάνουν, αλλά αν αποφύγεις να ενοχλείς τον εαυτό σου, μπορεί να διοχετεύσεις όλη αυτή την ψυχική ενέργεια σε ένα σημαντικό έργο. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα είναι στο επίκεντρο. Ο Ερμής και ο Άρης που σχηματίζουν ευθυγράμμιση σήμερα μπορεί να σε εμπνεύσουν αλλά και να επιδεινώσουν τα προβλήματα. Από τη μια πλευρά μπορεί να είναι μια καλή μέρα για συναρπαστικές ιδέες σχετικά με τις επιχειρήσεις, τα χρήματα και τις πρακτικές σου υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά μπορεί επίσης να υπάρχει ανυπομονησία και η παράλειψη των απαραίτητων βημάτων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα.

Σκορπιός

Ο Ερμής και ο Άρης ενώνονται στο ζώδιο σου σήμερα, δίνοντας σου μια δυνατή φωνή και κουράγιο να πεις το κομμάτι σου. Ακόμα κι έτσι, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια ανυπόμονη ενέργεια και είναι καλύτερο να αποφύγεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Είσαι γεμάτη ενέργεια και όραμα σήμερα, γι’ αυτό προσπάθησε να μην το σπαταλάς για να διαφωνήσεις σε ένα θέμα. Ο πειρασμός να ξεκαθαρίσεις κάτι μπορεί να είναι τώρα συντριπτικός. Επίσης μπορεί να είναι λίγο εύκολο για τους άλλους να πατήσουν τα κουμπιά σου και τα γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν σε λυπηρά σχόλια ή αποφάσεις.

Τοξότης

Πολλά συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια και τα παρασκήνια σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ενώνονται στο φόντο του ηλιακού σου χάρτη. Η φαντασία και το ονειρικό μυαλό σου είναι ιδιαίτερα ενεργά. Μπορεί να υπάρξουν νέες, συναρπαστικές εξελίξεις στην ιδιωτική σου ζωή ή δυνατές αναμνήσεις και συνειδητοποιήσεις. Έχεις να κάνεις με ιδέες και έννοιες που μπορεί να είχες αποφύγει στο παρελθόν. Πρόσεξε όχι μόνο να σέβεσαι τα όρια των άλλων, αλλά και τα δικά σου, καθώς η περιέργεια σου μπορεί μερικές φορές να σε παρασύρει πολύ μακριά, μαθαίνοντας πράγματα που δεν θα μπορείς να ξεμάθεις.

Αιγόκερως

Έχεις κίνητρα να εμπνευστείς από νέα οράματα για το μέλλον σου κα μπορείς να συγκεντρώσεις συναρπαστικές ιδέες μέσω των συνδέσεων σου με άλλους. Ο Ερμής και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ζώδιο που είναι συμβατό με το δικό σου σήμερα, παρουσιάζοντας μια ευκαιρία να θέσεις σε κίνηση μια υπέροχη ιδέα ή να λύσεις μια για πάντα ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρξει κάποια ανυπομονησία ή επιδείνωση με ένα συνεργάτη, ομάδα ή φίλο. Είναι πιθανό μια αγενής αφύπνιση ή μια ειλικρινής συζήτηση να σε εκτοξεύσει σε μια νέα κατεύθυνση ή να σε παρακινήσει να κάνεις θετικές αλλαγές.

Υδροχόος

Ενώ η Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα δείχνει την ανάγκη για ησυχία, η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Άρη μπορεί να ενεργοποιήσει τις σκέψεις και τις συζητήσεις σου. Αυτή η διέλευση φαίνεται να απαιτεί αρκετή πνευματική δέσμευση και προσοχή. Μπορεί να έχεις επιπλέον ενέργεια ή κουράγιο να μιλήσεις, αλλά είναι σημαντικό να μη μιλάς πολύ μπροστά, καθώς η καρδιά σου μπορεί να μην είναι στην εξίσωση. Απαιτείται μια νέα προσέγγιση ή προοπτική στη δουλειά σου ή όσον αφορά τους στόχους σου. Μπορεί να θέλεις να ξεπεράσεις τα όρια και αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε κάποιο βαθμό σήμερα, αλλά το να γνωρίζεις πότε να σταματήσεις είναι σημαντικό.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις ακονίζουν το μυαλό σου, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο, καθώς σήμερα ζεις στο κόσμο σου. Μπορεί εύκολα να υπερασπιστείς μια αιτία ή να εκφράσεις μια γνώμη και πιθανώς να μπεις σε μια έντονη συζήτηση. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη για να μάθεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδιώξεις οτιδήποτε περιλαμβάνει θεραπεία του νου ή δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σύνδεση μυαλού – σώματος. Μοιράσου τη χαρά με τους άλλους τώρα και παρακολούθησε τις ευκαιρίες που ανοίγοντας καθώς το κάνεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS