ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 1 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 1 Φεβρουαρίου

Κριός
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αρκετά καλή ημέρα, με το βλέμμα σου στραμμένο στο πορτοφόλι και τον νου να προσπαθεί να βρει τρόπους να το ενισχύσει, μπορείς όμως με αργά και σταθερά βήματα να ενισχύσεις το γόητρό σου και να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται από σημαντικά πρόσωπα.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που δείχνει πως ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, είναι μια ευνοϊκή όμως ημέρα για να προωθήσεις όλα εκείνα τα σημαντικά ζητήματα που για σένα είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσουν ανεμπόδιστα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου ενέργειες βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για νομικά, διαδικαστικά, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Δίδυμοι
Επιλέγεις να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σου, καθώς τις ημέρες που προηγήθηκαν πιθανώς να έκανες και κάποια λάθη που δεν θες να επαναλάβεις. Έτσι πιθανώς να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, το σίγουρο είναι πως η πολυκοσμία σήμερα μάλλον δεν είναι η πρώτη σου επιλογή.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς. Γενικότερα όμως η επικοινωνία σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μοιράζεστε τα ίδια οράματα, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αλλά και την έμφαση στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Υπάρχει όμως από μέρους σου η τάση να κάνεις βιαστικά ή επιπόλαια βήματα, γενικότερα όμως έχεις τη δυνατότητα να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, δείχνοντας πως μπορείς να διαχειριστείς με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου, αλλά και να βασιστείς στη διαίσθησή σου για λύσεις.

Ζυγός
Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής σήμερα, καθώς προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο ακόμη δυσκολεύεσαι αρκετά με το να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς έχεις έντονες τάσεις φυγής από την κουραστική καθημερινότητα.

Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο όπου μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να έχεις προσγειωθεί και οι στόχοι που θέτεις να είναι ρεαλιστικοί.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως ασχολείσαι περισσότερο και με τη φυσική σου κατάσταση, ενώ αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, μπορείς να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για την υγεία σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά τις τάσεις σου για υπερβολές που σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.  

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν το επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται εκεί. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, βεβαιώσου όμως πρωτίστως για το αν η στιγμή είναι η σωστή.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS