ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 10 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 10 Φεβρουαρίου

Κριός
Για σας τους Κριούς η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις, ίσως μυστικές, οι οποίες βοηθούν θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Οτιδήποτε έχει σχέση με μυστικές επαφές θα μπορούσε να αποδώσει, είτε αφορά θέματα εργασίας είτε ακόμα και υγείας. Προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 13-14 Απριλίου, γιατί ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά και κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά-οικονομικά σας θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Όχι, σήμερα από νωρίς αλλά από αύριο ή έστω από το βράδυ, φίλοι ή επαφές με φίλους ίσως είναι επιζήμιες, γι’ αυτό προσέχετε. Η Πανσέληνος, για την οποία προς το τέλος της εβδομάδας θα πούμε πολλά, δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, αρκεί να αποφύγετε να αναμείξετε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Μάλιστα, τα πρόσωπα αυτά σας βοηθούν και γενικότερα στα σχέδια που μπορεί να έχετε εσείς που είστε γεννημένοι πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις ή εμπλοκές, οι οποίες είναι σημαντικές, όμως σιγά σιγά αυτό θα ξεπεραστεί. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 13-14 Μαΐου συγκεκριμένα, προσέχετε και σήμερα και αύριο, γιατί ένα επαγγελματικό σας θέμα θα μπορούσε να πάρει μια άλλη διάσταση. Η συναισθηματική σας ζωή, α ν είστε γεννημένοι 4-5 Μαΐου, νομίζω ότι θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα και έχετε να περιμένετε πολλά ακόμα. Στο χώρο της εργασίας ή και της υγείας σας θα πρέπει να προσέχετε.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους ένα οικονομικό θέμα σήμερα θα είναι ιδανικό. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να φέρει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις, οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν προβλήματα, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν, ενώ η συναισθηματική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες των Διδύμων, φαίνεται ότι έχει μια ιδιαίτερη έμφαση. Όμως από το βράδυ σήμερα ή από αύριο, ένα σχέδιο που έχετε ενδεχομένως να μην προχωρήσει όπως ακριβώς εσείς θέλετε, ίσως εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος ή μιας υπόθεσης που έχει άμεση σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες, όπως επίσης και να δώσετε υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τηρήσετε. Αυτόν τον καιρό ενδεχομένως να λάβετε δώρα από αγαπημένα σας πρόσωπα και να προωθηθούν τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Τα πάντα τρέχουν αυτόν τον καιρό . Φαίνεται ότι έχετε μια θαυμάσια πορεία, βέβαια μια καθυστέρηση θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβληματισμούς, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, γραπτά, πνευματικές εργασίες και θέματα σπουδών θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Ένα συναισθηματικό σας θέμα, εάν είναι αναμειγμένο με τα οικονομικά σας, δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέξετε τις οικογενειακές εντάσεις ή θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Στο τέλος της εβδομάδας, που ήδη επηρεάζει πιο νωρίς, η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που έχουν άμεση σχέση με τα συναισθηματικά σας.

Λέων
Για σας τους Λέοντες αρχίζει περίεργα η εβδομάδα αυτή. Ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αλλά ακόμη και κάποια οικογενειακά σας θέματα δεν φαίνεται να παίρνουν την τροπή που θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι 13-15 Αυγούστου. Σήμερα κινηθείτε μυστικά, ώστε να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικότατο. Στο χώρο της δουλειάς σας θα μπορούσαν να προκύψουν ευχάριστες επαφές. Ατελείωτες μετακινήσεις ευνοούνται, ενώ πολλές αλλαγές θα μπορούσατε να τις δρομολογήσετε τώρα, ώστε αργότερα να τις δείτε να πραγματοποιούνται. Προσέχετε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας εσείς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα είναι μια καλή μέρα, για να δείτε φίλους και να διευθετήσετε πράγματα τα οποία είναι σημαντικά. Όμως οτιδήποτε έχει σχέση με τη συναισθηματική σας ζωή δεν φαίνεται να παίρνει τον δρόμο που θέλετε εσείς, αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να έχετε κάνει ένα λάθος ή μια αλλαγή η οποία είναι σημαντική. Η συναισθηματική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι 4-6 Σεπτεμβρίου, νομίζω ότι θα πάρει την καλύτερη τροπή, που ίσως να μην την περιμένετε κιόλας. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να τα προσέχετε όπως επίσης και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία ίσως σας έχουν ανάγκη και πρέπει να τους συμπαρασταθείτε. 

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς η σημερινή μέρα δείχνει επαγγελματική ανησυχία. Κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνονται στο χώρο της εργασίας σας και μπορεί να σας φορτίζουν. Ασχολείστε με παλιές υποθέσεις, ενώ για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή και για ένα οικονομικό σας θέμα θα είστε αρκετά προβληματισμένοι. Περιορίστε λίγο τα έξοδα που κάνετε για το σπίτι και την οικογένειά σας και προσέχετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις αρχές Οκτωβρίου, τις σχέσεις σας. Αυτόν τον καιρό δεν αποκλείεται να νοιώθετε την ανάγκη να σπάσετε κάποια δεσμά. Περιμένετε όμως, δεν είναι οι καταλληλότερες ημέρες για αποφάσεις. Ίσως να είστε φορτισμένοι και να μην κρίνετε σωστά τα γεγονότα. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών πρέπει να προσέχετε, γιατί ο Άρης είναι στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για αρκετό καιρό. Από τη μια μεν είστε δυναμικοί, ανανεωμένοι και μπορείτε να μετακινήσετε βουνά, από την άλλη όμως μπορεί να κάνετε και κάποιες λαθεμένες κινήσεις.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι πολύ καλή μέρα για την συναισθηματική σας ζωή, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Φροντίστε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια θέματα που έχετε αποφασίσει ή έχετε βάλει στο μυαλό σας είτε για τα παιδιά είτε για τον ερωτικό σας σύντροφο θα καθυστερήσουν ή θα τα αναθεωρήσετε εσείς. Πολύ δύσκολες είναι αυτές οι μέρες, αν είστε γεννημένοι μετά τις 13 Νοεμβρίου. Προσέχετε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα κάνετε μικρές μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Για οτιδήποτε έχει σχέση με τον χώρο της εργασίας σας, στο οποίο είναι αναμεμειγμένα και τα οικονομικά σας, μην έχετε εμπιστοσύνη και δώσετε υποσχέσεις ότι μπορείτε να κάνετε μια συνεργασία, η οποία θα μπορούσε να είναι αποδοτική.

Τοξότης
Ένα οικονομικό θέμα είναι σημαντικό για σας τους Τοξότες. Όμως εσείς που είστε γεννημένοι τις δυο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα όνειρά σας να καθυστερούν ή να μην πραγματοποιούνται όπως ακριβώς θέλετε εσείς. Ό,τι έχει σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις φαίνεται ότι αυτές τις ημέρες καθυστερεί. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν απίθανο δρόμο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει επιμείνετε, ώστε να ρυθμιστεί, ειδικά μετά τον Μάρτιο.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών ίσως σήμερα υπάρχουν κάποια θέματα που έχουν άμεση σχέση με τη δουλειά ή με την υγεία σας, τα οποία θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά. Εάν έχετε προβλήματα υγείας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει γίνει κανένα λάθος είτε στις εξετάσεις και στη διάγνωση είτε ακόμη και στις συνταγές των φαρμάκων. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να δημιουργήσει περίεργα γεγονότα. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να έχει έναν αντιφατικό χαρακτήρα. Από τη μια μπορεί να πρέπει να εισπράξετε χρήματα, από την άλλη μπορεί να καθυστερούν. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γιατί ο Άρης είναι σε πιεστική θέση για σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας. Ωστόσο, μπορεί να μετανιώσετε για κάποια πράγματα που κάνετε όσον αφορά ένα οικονομικό ή συναισθηματικό σας θέμα. Μπορεί να καθυστερήσουν κάποια θέματα, τα οποία είναι σημαντικά και έχουν άμεση σχέση είτε με τα οικονομικά είτε με τα συναισθηματικά σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, προσέχετε την αυριανή μέρα. Ίσως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και την κοινωνική σας ζωή ή τον γάμο σας. Οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται.

Ιχθείς
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για σας τους Ιχθύς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αν και κάποια θέματα καθυστερούν ή αναβάλλονται και σας προβληματίζουν. Όμως ένα θέμα της εργασίας σας θα πρέπει να το μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Μελλοντικά σχέδια ίσως ανακόπτονται αυτή την εποχή, παρά το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθούν αργότερα. Αν είστε γεννημένοι 4-6 Μαρτίου φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας δώσουν ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή. Και συναισθηματικά θα σας στηρίξουν αλλά και έμπρακτα σε θέματα της εργασίας σας.

Πηγή:astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS