ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 12 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Φεβρουαρίου

Κριός
Η Σελήνη περνά απέναντί σου και κρατά τον προβολέα στραμμένο πάνω στους άλλους. Όμως εσύ δεν αποκλείεται να έχεις κάποια διλλήματα, ως προς τα θέλω και ως προς τα πρέπει, στο τέλος όμως επιλέγεις να βάλεις πρώτα σε σειρά όσα πρέπει να γίνουν, καθώς αυτό σου δίνει περισσότερο αέρα ελευθερίας, ώστε να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς, χωρίς να σε αποσπά τίποτα.

Ταύρος
Η καθημερινότητα σήμερα μοιάζει να γίνεται πιο βαρετή λόγω των υποχρεώσεών της, γεγονός που ενώ άλλοτε δεν σε πείραζε, σήμερα δυσκολεύεσαι να τηρήσεις όλες τις προθεσμίες καθώς προτιμάς να… απολαύσεις τη μέρα σου! Στο τέλος όμως βρίσκεις την χρυσή τομή, μεταξύ ανεμελιάς και υπευθυνότητας!

Δίδυμοι
Η Σελήνη ξεκινά το ταξίδι της σήμερα σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σου πλευρά, ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ερμής από τους «χαοτικούς» Ιχθύς και λίγο πριν ορθοδρομήσει δεν σε βοηθά να βρεις εντός σου τις απαντήσεις και κάποιες σταθερές στις οποίες στηριζόσουν, τώρα βλέπεις ότι δοκιμάζεται η αντοχή τους.

Καρκίνος
Οι ρυθμοί σταδιακά αυξάνονται, ωστόσο εσένα η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και δεν έχεις διάθεση για κουραστικές πολυκοσμίες, αλλά θέλεις να περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Ταυτόχρονα όμως είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου.

Λέων
Θέλεις να δεις κόσμο σήμερα και μολονότι κάποιες υποχρεώσεις σε καλούν να τις τακτοποιήσεις, εσύ επιστρατεύεις τον φλογερό τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου. Φρόντισε όμως να είσαι και πιο ανοιχτός στην αντίθετη άποψη, καθώς μπορεί η άλλη πλευρά να σου επισημαίνει κάτι σωστό και εσύ χάνεις την ευκαιρία να επωφεληθείς, λόγω του εγωισμού σου.

Παρθένος
Σήμερα είσαι αποφασισμένος να κάνεις αργά και σταθερά βήματα, καθώς το περασμένο διάστημα ο Άρης σε είχε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις, οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο του θυμού. Τώρα όμως είσαι πιο ώριμος, ενώ γενικότερα πρόκειται για μια ήρεμη μέρα που μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις, ειδικά αν πρόκειται για πρακτικές υποθέσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη ξεκινά την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και εσύ κρατάς τα θέλω σου στην κορυφή της λίστας με τις προτεραιότητές σου. Παράλληλα όμως οι υποχρεώσεις που έχεις να διευθετήσεις σχετικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία αλλά και τους οικείους σου δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα. Το θετικό όμως είναι ότι τα πιο δύσκολα πέρασαν!

Σκορπιός
Η ημέρα σήμερα σε καλεί να καταστρώσεις ένα πλάνο για την επόμενη περίοδο, στο οποίο θα κάνεις και τις απαραίτητες στρατηγικές, δεν χρειάζεται όμως για την ώρα να μιλήσεις σε όλους γι’ αυτό, άλλωστε μπορείς να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, αλλά και στην ενόρασή σου.

Τοξότης
Θέτεις υψηλούς στόχους σήμερα, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρακτικές ή υλικές μεταβλητές που δεν έχεις υπολογίσει και αυτό αρχικά ενδεχομένως να σε κάνει να αναθεωρήσεις. Ωστόσο στα δυνατά σου σημεία είναι η αποφασιστικότητα που δείχνεις και οι κόποι που έχεις καταβάλει όλο αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη πορεύεται σήμερα στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου και σου θυμίζει πως είσαι… γεννημένος να αναρριχηθείς στο ψηλότερο σκαλί, ενώ προσεγγίζεις σημαντικά πρόσωπα ώστε να επιτύχεις τα θέλω σου. Δεν λείπουν όμως από μέρους σου κάποιες κινήσεις υπερβολής που σε εκθέτουν. Υπάρχει παρασκήνιο!

Υδροχόος
Παίρνεις μια σημαντική βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες, κάτι που το τελευταίο διάστημα ένιωθες πως χρειαζόσουν. Παράλληλα, τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος δεν είναι τόσο ευδιάθετα όσο εσύ και τρέχουν να προλάβουν δικές τους υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως η μέρα σε βοηθά να βρεις το χαμόγελό σου!

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε μια ασύμβατη θέση για σένα, έτσι λοιπόν δυσκολεύεσαι να μπεις στη θέση των άλλων και οι δικές σου βαθύτερες είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σε σχέση με τις δικές τους. Ωστόσο, μέσα από την διαίσθησή σου καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες. Τρέξε όμως τις υποθέσεις σου αυτή την εβδομάδα, πριν αναδρομήσει ο Ερμής!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS