ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 12 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 12 Μαρτίου

Κριός
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

Ταύρος
Κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, κυρίως επειδή δεν είσαι διατεθειμένος να δεις τις καταστάσεις μέσα από τα δικά τους μάτια και μένεις προσκολλημένος στις δικές σου θέσεις. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών. Έχεις όμως όρεξη και ενεργητικότητα ώστε να επωφεληθείς από τις προκλήσεις που συναντάς.

Καρκίνος
Η μέρα αυτή ενδεχομένως να φέρει και ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις βρίσκεις τελικά διεξόδους, αρκεί να φανείς περισσότερο ευέλικτος καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη υπάρχουν, αρκεί να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς.

Λέων
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε πιέζει αρκετά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, ωστόσο η στάση που κρατάς εσύ απέναντι στις δυσκολίες είναι καθοριστικός για την εξέλιξή τους, καθώς είσαι αρκετά απόλυτος και προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε συμβαίνει και αυτό δημιουργεί έντονες προστριβές, ειδικά στους χειρισμούς σου πάνω σε υποθέσεις του σπιτιού ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα πιεστική για σένα, θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις μια αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Ζυγός
Μολονότι υπολόγιζες σε μια ήρεμη και βατή ημέρα που κινείται σε γνώριμα πλαίσια, εντούτοις υπάρχουν ανατροπές στα σχέδιά σου, καθώς απρόσμενες εξελίξεις σε καλούν να αλλάξεις ρότα, όσο και αν σήμερα είχες άλλα κατά νου. Μπορείς άλλωστε με ευκολία να τακτοποιείς ζητήματα υποχρεώσεων και καθημερινότητας αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Η ημέρα σου δίνει έναν αέρα ανεξαρτησίας και την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει, ωστόσο είναι πολλές οι υποχρεώσεις που σε πιέζουν. Παρόλα αυτά η ανάγκη σου να χτίσεις κάτι σταθερό που θα έχει διάρκεια, είναι μεγάλη και χρειάζεσαι καθοδήγηση.

Τοξότης
Ο Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος από μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας θετικό κλίμα στις επαφές και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος που σε απασχολούν, ενώ τώρα ευοδώνονται συμβόλαια και συμφωνίες.

Αιγόκερως
Σήμερα κάνεις ξεκαθαρίσματα και προσπαθείς να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί από τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, γεγονός είναι πως αισθάνεσαι πως εξωγενείς παράγοντες σε «φρενάρουν» σε όσα θέλεις, όλα αυτά απαιτούν έναν καλό προγραμματισμό από μέρους σου, στοιχείο που ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια προσπάθεια.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα δείχνει να σου χαμογελά, αφού η Σελήνη βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο και η μέρα σήμερα παρέχει τις εγγυητικές επιστολές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, το πιο σημαντικό νέο όμως είναι ότι από σήμερα ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στην ορθή του φορά στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε αναβολές και καθυστερήσεις, δίνοντας καλούς οιωνούς για νέα ξεκινήματα.

Ιχθείς
Ασχολείσαι με θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό είναι πολύ καλό, διότι πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος σε βοηθούν και σου βρίσκουν λύσεις σε ότι σε προβληματίζει. Παρότι το τοπίο στο σπίτι δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο και υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, εσύ μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις και παίρνεις σημαντικές πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS