ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 14 Φεβ ρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 14 Φεβ ρουαρίου

Κριός
Μέσα στη σημερινή ημέρα επιδιώκεις να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και να ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ανατροπές στις ισορροπίες. Πάντως, σε γενικές γραμμές σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και καθετί που συμβαίνει γύρω σου είναι μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση σε βάθος.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα απέναντί σου, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα που είχες εστιάσει στις υποχρεώσεις, φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως φίλοι διαδραματίζουν ένα βοηθητικό ρόλο στις σχέσεις σου, ενώ η επικοινωνία είναι το μέσο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις πιο γερά θεμέλια. Μη διστάζεις λοιπόν να εκφραστείς, μπαίνοντας πάντα και στη θέση του άλλου.

Δίδυμοι
Μετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, παρά το γεγονός ότι η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι τονισμένη αυτή την περίοδο, είσαι αρκετά επιρρεπής και σε δηλώσεις και συζητήσεις που τελικά σε εκθέτουν.

Καρκίνος
Μια ευχάριστη ημέρα που έχει πολλά να σου δώσει, κυρίως γιατί βγάζει στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σου πλευρά, ενώ παράλληλα ευνοούνται όλα τα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα. Γενικότερα είναι μια ευκαιρία η σημερινή ημέρα για να αφεθείς και να χαλαρώσεις λίγο πιο πολύ!

Λέων
Η σημερινή ημέρα μαρτυρά για σένα πως η οικογένεια και το σπίτι ζητούν την προσοχή σου, ενώ τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σε χρειάζονται. Παρόλα αυτά προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να επιλύσεις ζητήματα που συνδέονται με αυτούς τους τομείς, καθώς το έδαφος είναι πρόσφορο για να βρεις λύσεις.

Παρθένος
Η σημερινή είναι μέρα συναντήσεων, επικοινωνίας και σημαντικών επαφών όπου προσπαθείς μέσα από τις γνωριμίες σου να προσεγγίσεις δικούς σου στόχους. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως κάποιοι άνθρωποι περισσότερο εμπόδια δημιουργούν στο δρόμο σου, παρά σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα ανήκει στις πιο ουδέτερες για σένα, που δρουν πολύ βοηθητικά, παρέχοντας ένα πιο σταθερό έδαφος για να κινηθείς. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνώντας στο δικό σου ζώδιο σε βγάζει αρχικά από ένα σύντομο διάστημα εσωστρέφειας και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που προετοίμαζες. Παράλληλα όμως σε κάνει και αρκετά κυκλοθυμικό/ή, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει στη δική σου φωνή. Όπως και να έχει πάντως είναι καλύτερα να αναπτύξεις τη δράση σου σήμερα, καθώς το ένστικτό σου είναι εκείνο που σε οδηγεί.

Τοξότης
Η σημερινή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Η διάθεσή σου πάντως είναι αρκετά πιο εσωστρεφής σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αγχώνεσαι υπερβολικά με τις υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως
Οι ρυθμοί των προηγούμενων ημερών χαλαρώνουν σήμερα και το κλίμα της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικό για σένα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές.

Υδροχόος
Η Σελήνη προχωρώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για σένα όσο οι προηγούμενες, είναι προτιμότερο να διευθετήσεις σήμερα τα πιο σημαντικά καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό και ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS