ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 19 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Φεβρουαρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ενώ παράλληλα σε βοηθά ώστε να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μέσα από σημαντικές ευκαιρίες που σου δίνονται. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Ταύρος
Μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, και να εκμεταλλευτείς το θετικό κλίμα που ευνοεί τις επιχειρήσεις σου, οποιασδήποτε φύσης και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πάντοτε με σύνεση και τηρουμένων των αναλογιών. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες που όμως έρχονται σε εσένα μέσω των άλλων, δηλαδή με έμμεσο τρόπο. Έτσι λοιπόν, δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

Καρκίνος
Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στη ζωή σου μέσα από την παρουσία των άλλων, έτσι λοιπόν μπορείς να επωφεληθείς από την παρουσία τους και να βρεις στο πρόσωπό τους ισχυρούς συμμάχους που στέκουν δίπλα σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάτι στην καθημερινότητά σου, να βάλεις σε τάξη υποχρεώσεις σου ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε επίπεδο ρουτίνας, ενώ είναι μια καλή ημέρα και για την υγεία σου. Επίσης από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στους Ιχθύς, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, καθώς μπορείς με ευκολία να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, με σύμμαχο την τύχη, ενώ ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες αναποδιές ή καθυστερήσεις, είναι γιατί έτσι μακροπρόθεσμα προστατεύονται τα δικά σου συμφέροντα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Λέων
Η σημερινή ημέρα φέρνει ιδιαίτερα ευνοϊκά νέα για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή αφορούν την οικογένειά σου, ωστόσο παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα της ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος. Επίσης από σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα φέρνει ιδιαίτερα ευνοϊκά νέα για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή αφορούν την οικογένειά σου, ωστόσο παρά τον ευνοϊκό χαρακτήρα της ημέρας, θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος. Επίσης από σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις, ενώ τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λειτουργούν σαν από μηχανής θεοί και σου δίνουν διεξόδους ή λύσεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε βοηθά περισσότερο να προωθήσεις τα σχέδια σου.

Τοξότης
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας μπορείς να ωφεληθείς μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες ίσως και να μην πρόσεχες. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Αιγόκερως
Έχεις τη δυνατότητα να θέσεις βάσεις για κάτι νέο, αλλά παράλληλα και μια σημαντική ευκαιρία να υλοποιήσεις ένα σχέδιο ή κάτι που σε απασχολεί, αλλά και να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε τελειωμένες καταστάσεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ενώ κινούνται ευκολότερα και θέματα επαφών.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες μέσω τρίτων, καθώς είναι πιθανό να βάζεις οριστικά τελεία σε κάποιες καταστάσεις που σε κρατούσαν πίσω και δεν σε άφηναν να προχωρήσεις, κάτι που μοιάζει σχεδόν λυτρωτικό, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο για σένα είναι πως καταφέρνεις να βρεις την στήριξη που χρειαζόσουν για μια σημαντική υπόθεση.

Ιχθείς
Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά, όμως έχεις να διευθετήσεις και κάποιες υποθέσεις πρακτικής φύσεως που λειτουργούν σαν εμπόδια. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS