ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο ενθουσιασμός σου για τις προσωπικές σου πρωτοβουλίες είναι σε ανοδική πορεία αυτές τις μέρες. Οι δραστηριότητες αυξάνονται, οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι ισχυρές και έχεις μερικές εξαιρετικές ιδέες για μελλοντικά έργα. Μπορεί να υπάρξει ανανεωμένη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ζωής σου και στις μελλοντικές σου επιλογές. Μπορείς να εστιάσεις αυτή τη θετική ενέργεια σε ένα σημαντικό έργο ή να τη στρέψεις προς τα μέσα, καθώς προσπαθείς για μεγαλύτερη αυτοκατανόηση ή αυτονομία. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι σε ωθεί να βελτιώσεις τις συνθήκες σου.

Ταύρος
Αυτές οι μέρες σε βρίσκουν να νιώθεις πολύ πιο ελεύθερη και πιο δυνατή, καθώς έρχονται πληροφορίες που χρειάζεσαι ή έχεις λόγους να νιώθεις πιο αισιόδοξη. Μια κατάσταση που φαινόταν αδύνατη ή πολύ περίπλοκη μπορεί να απελευθερωθεί αυτές τις μέρες επιτρέποντας σου μεγαλύτερη ελευθερία να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Αυτά τα πράγματα ή οι συμπεριφορές που σε εμπόδισαν να αναλάβεις δράση βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δουλειά που κάνεις τώρα θα σε ωφελήσει αργότερα.

Δίδυμοι
Τα επίπεδα της ενέργειας σου χτίζονται αυτές τις μέρες και μπορεί να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω της εκπαίδευσης. Προβλήματα που έχεις αποφύγει φαίνονται διαχειρίσιμα και θα μπορούσες να κάνεις σημαντικά βήματα για να τα ξεπεράσεις. Φαίνεται ότι παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες και έχεις το θάρρος πια να αναζητήσεις την ευτυχία και να επιδιώξεις μακροπρόθεσμα έργα. Έχεις τη διάθεση και τη δυναμική να ξεπεράσεις προβλήματα στην κοινωνική σου ζωή ή να τα βελτιώσεις, να ενισχύσεις τις συνδέσεις σου και την προσωπική σου συμμετοχή ή συνεισφορά.

Καρκίνος
Είσαι πιο διατεθειμένη να πάρεις πρωτοβουλία ή να ενεργήσεις με τη διαίσθηση σου αυτές τις μέρες και σε ενδιαφέρει να κάνεις θετικές αλλαγές. Γνωρίζεις ενστικτωδώς ότι για να το κάνεις αυτό πρέπει να αλλάξεις τις μεθόδους σου. Ευτυχώς οι ιδέες σου σχετικά με την καριέρα, τα μεγάλα σχέδια ζωής, τη φήμη και την εργασία είναι ισχυρότερες και ευκολότερες. Ο ενθουσιασμός για αυτά τα πράγματα και η πίστη στον εαυτό σου σίγουρα χτίζονται. Το κίνητρο σου για να βελτιώσεις τη φήμη σου, τις ηγετικές ικανότητες σου και την αυτοπειθαρχία σου είναι ισχυρό.

Λέων
Έχεις την έμπνευση για να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς αυτές τις μέρες και η ανάληψη δράσης έρχεται πιο φυσικά. Μπορεί να βρεις μια λυτρωτική λύση σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τις μεταφορές, τα εκπαιδευτικά σχέδια, τη μάθηση, τον ρομαντισμό. Είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών σε νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να μάθεις κάτι νέο ή να εξερευνήσεις νέες ιδέες και μέρη. Άνθρωποι και εμπειρίες σε επηρεάζουν περισσότερο από ότι συνήθως και η ανταλλαγή και η μάθηση μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες είναι στο επίκεντρο.

Παρθένος
Η εστίαση σου ενισχύεται αυτές τις μέρες. Η συγκέντρωση σε ένα έργο μπορεί να είναι όλο και πιο ελκυστική. Είσαι επίσης ανοιχτή σε νέους τρόπους σχέσης και είναι λιγότερο πιθανό να επαναλάβεις τα ίδια υπερβολικά μοτίβα. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα, τις συνομιλίες ή τις ειδήσεις που διεγείρουν την πρωτότυπη σκέψη και κάποια ατρόμητη αντιμετώπιση προβληματικών περιοχών τόσο σε σχέσεις όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να προχωρήσεις βαθιά, να προωθήσεις τους στόχους σου, να προσελκύσεις υποστήριξη, να ξεκαθαρίσεις τα χρέη σου και να απολαύσεις μια βαθύτερη σχέση με ένα άτομο.

Ζυγός
Αυτές τις μέρες έχει την ανάγκη για καλύτερες σχέσεις και πιο δημιουργικά έργα. Θέλεις να κάνεις θετικές αλλαγές και να έχεις την ικανότητα να τις στηρίξεις. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έλειπε η αυτοπεποίθηση, αλλά τώρα σε ελκύουν καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πρόθυμοι να στηρίξουν ή να υποστηρίξουν τις προσπάθειες σου. Ένας στόχος σχέσης σε οδηγεί να βελτιώσεις τη ζωή σου. Η παρόρμηση να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μπορεί επίσης να είναι ισχυρή. Με μια βαθύτερη κατανόηση των αναγκών των σχέσεων σου ή μέσω μιας σύνδεσης και σημαντικής ανατροφοδότησης από κάποιον ειδικό βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση για να προωθήσεις τους στόχους σου.

Σκορπιός
Οι επόμενες μέρες είναι υπέροχες για να νιώσεις ότι μεγαλώνεις και αποκτάς σοφία. Το θάρρος σου να χειριστείς προβλήματα ενισχύεται. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για τη διαχείριση ενός θέματος υγείας ή για αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να βελτιώσεις της αίσθησης ασφάλειας και άνεσης. Μπορεί να νιώσεις ότι αναρρώνεις από τις πρόσφατες προκλήσεις. Έχεις κίνητρο να κάνεις μακροχρόνιες ευεργετικές αλλαγές στις συνήθειες, στην εργασία και στις ρουτίνες σου.

Τοξότης
Οι ιδέες μπορεί να είναι συναρπαστικές αυτές τις μέρες ειδικά όσον αφορά στα δημιουργικά έργα, στον ρομαντισμό και την ψυχαγωγία. Για παράδειγμα μπορεί να είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάτι δημιουργικό που σε εκφράζει. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση να κάνεις θετικές αλλαγές στον τρόπο που απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ακολουθήσεις κάποια έργα και να διοχετεύσεις εκεί την έμπνευση και το ταλέντο σου. Οι στόχοι και τα όνειρα είναι πιο ξεκάθαρα. Απόλαυσε την τόνωση της αυτοπεποίθησης σου.

Αιγόκερος
Αυτές οι μέρες ξαναβρίσκουν τη δυναμική τους. Έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε θέματα που αφορούν στα ακίνητα, την οικογένεια, την οικιακή ζωή και τον προσωπικό χρόνο. Είναι μια περίοδος για ισχυρές ιδέες που μπορεί να σου χρησιμεύσουν για τα επόμενα χρόνια αν τις ακολουθήσεις. Μια σημαντική ανακάλυψη είναι πιθανή όσον αφορά σε ένα οικογενειακό ζήτημα. Η αυτοπεποίθηση σου βοηθά να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου, επομένως η ανάληψη πρωτοβουλίας σε θέματα που αφορούν σε μια σχέση ή ένα έργο μπορεί να αξίζει τον κόπο. Αγωνίζεσαι για μια βελτιωμένη συναισθηματική βάση, για μια απολαυστικότερη ζωή στο σπίτι και οι βελτιώσεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι ισχυρές και καθοριστικές.

Υδροχόος
Τα επίπεδα κινήτρων σου βελτιώνονται αυτές τις μέρες και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα αυξάνονται. Οι ιδέες είναι ισχυρές, εύκολα προσβάσιμες και πιθανότατα πολύ πετυχημένες. Είναι μια καλή στιγμή για επικοινωνία και μάθηση. Έχεις την ικανότητα τώρα να λύνεις εύκολα παλιά προβλήματα και να οραματίζεσαι νέους ορίζοντες. Υπάρχει μια αίσθηση συντονισμού και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν νέα κανάλια για να εκφραστείς ή να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου τώρα.

Ιχθείς
Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται αυτές τις μέρες, ειδικά στις φιλικές σου σχέσεις και στα οικονομικά σου θέματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απελευθερωθείς ή να επιλύσεις προβλήματα μέσω της νέας σκέψης και της δράσης που κάνεις τώρα. Συντονίζεσαι με την εσωτερική σου ενέργεια και το θάρρος σου κι αυτό σε βοηθά να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Μπορεί να νιώσεις πιο ζωντανή και γεμάτη ενέργεια. Επιδιώκεις περισσότερη ανεξαρτησία βελτιώνοντας τον οικονομικό σου τομέα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS