ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 19 Μαΐου

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα σε ωθούν σε νέα ξεκινήματα. Η νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει την κερδοφορία, την άνεση και την ασφάλεια σου. Νιώθεις ενθάρρυνση, έμπνευση και αποφασιστικότητα να κάνεις θετικές αλλαγές. Βάζεις σε μια τάξη τα πράγματα, ξεχωρίζεις ποιον εκτιμάς και ποιον όχι, αναλαμβάνεις την ευθύνη όπου χρειάζεται. Αν νιώσεις ξαφνικό φόβο ότι χάνεις τον έλεγχο, προσπάθησε να τον αγνοήσεις. Η διαχείριση των χρημάτων είναι στο επίκεντρο με αυτό το φεγγάρι.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη σε αφορά και σου προσφέρει περισσότερα κίνητρα, έμπνευση, αποφασιστικότητα και ελπίδα. Η εβδομάδα που έρχεται είναι κατάλληλη για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου ή να κάνεις μια νέα αρχή που σχετίζεται με την προσέγγιση σου στον κόσμο, την προσωπική σου εικόνα, την ανεξαρτησία, τη στάση και τις προοπτικές σου. Ευκαιρίες είναι πιθανό να ανοίξουν μπροστά σου τις επόμενες μέρες. Αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, αυτή είναι η στιγμή για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη έρχεται ως μια ελαφριά ώθηση για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Είναι καιρός να καθαρίσεις τη σκόνη και να προχωρήσεις παρακάτω. Θα νιώσεις αποφασισμένη τώρα. Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο της ζωής σου με αυτό το φεγγάρι. Ο κόσμος των ονείρων σου είναι ζωντανός και η διαίσθηση σου εξαιρετικά ενεργή αυτήν τη στιγμή. Επιδίωξε να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, κάνε μια ανασκόπηση και επαναφόρτισε τις πνευματικές μπαταρίες σου.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη σε προκαλεί να ξεκινήσεις νέα πράγματα στην κοινωνική σου ζωή και να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους στόχους που αφορούν στην ευτυχία σου. Η αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Έχεις έμπνευση και την απαραίτητη αποφασιστικότητα να κάνεις βελτιώσεις και θετικές αλλαγές τις επόμενες μέρες. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί επίσης να ξυπνήσει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά με συγγενείς και φίλους. Είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις το σπόρο των μελλοντικών στόχων σου.

Λέων
Τις επόμενες μέρες είσαι αποφασισμένη να ξεκινήσεις νέα πράγματα και να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου. Βάλε στόχο να θέσεις τις δικούς σου όρους στα επαγγελματικά με τη νέα Σελήνη. Αυτό το φεγγάρι είναι υπέροχα υποστηρικτικό για τα επαγγελματικά σχέδια σου, τους μακροπρόθεσμους στόχους ή τις επιδιώξεις της ζωής σου. Η φήμη σου μπορεί να πάρει μια καλή ώθηση και είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Ένα νέο σχέδιο πιθανότατα θα ξεδιπλωθεί τις επόμενες μέρες και μπορεί να σε γεμίσει με ελπίδες και μια αίσθηση σκοπού.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει μια νέα οπτική για τη ζωή στο σπίτι, αλλά και για τον τρόπο που διασκεδάζεις. Την επόμενη βδομάδα ίσως δεσμευτείς σε ένα καινούριο project, ίσως πάλι να επιδιώξεις το ακριβώς αντίθετο: χαλάρωση και απόλαυση. Το να ξεφύγεις από περιοριστικές συνήθειες ή ρουτίνες είναι σημαντικό για εσένα τώρα. Η προσπάθεια σου για ανάπτυξη είναι έντονη τώρα.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει το κίνητρο να μοιραστείς, να υποστηρίξεις και να απολαύσεις μια σχέση ή ένα έργο σε μεγαλύτερο βάθος. Ένα νέο ξεκίνημα σε μια οικεία σχέση ή με ένα συγκεκριμένο έργο πάθους είναι επίσης δυνατό τώρα. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις. Είναι εξαιρετική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τυχόν αρνητικές ή υπονομευτικές εξαρτήσεις που μπορεί να έχεις. Αυτή η επιρροή διεγείρει την επιθυμία σου για συναισθηματική οικειότητα και εγγύτητα με άλλους, κάτι που μπορεί να επιβάλλει πιο δημιουργικά μοτίβα σχέσεων.

Σκορπιός
Μια νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα, καθαρίζοντας το τοπίο για νέα ξεκινήματα την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σου. Είναι μια στιγμή να νιώσεις έμπνευση και αποφασιστικότητα ταυτόχρονα. Το διάστημα αυτό φέρνει αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες και έχεις μεγαλύτερη ζήτηση από το συνηθισμένο. Είναι μια πολυάσχολη εποχή και μια περίοδος ευκαιριών.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη σε βοηθά να ξεκινήσεις νέα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά και στην καθημερινότητά σου -κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ευεξία σου. Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που σε εμπνέουν και σε παρακινούν να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, να ξεκινήσεις ίσως διατροφή και γυμναστική και οτιδήποτε σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν νιώσεις μια εσωτερική ταραχή, να ξέρεις πως αυτή θα αποτελέσει και το κίνητρο να βρεις νέους τρόπους να χειριστείς και να οργανώσεις τους τομείς που απασχολούν τον περισσότερο χρόνο σου.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια νέα αρχή στα ερωτικά ή στα δημιουργικά σου σχέδια. Επηρεάζονται επίσης οι τομείς της γονιμότητας, της διασκέδασης και του ελεύθερου χρόνου. Οπότε με αυτό το φεγγάρι ξεκινά μια περίοδος όπου θα προσπαθήσεις να κάνεις βελτιώσεις σε αυτούς τους τομείς, ώστε να υπάρξει καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου. Χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο και κανάλια για να εκφραστείς δημιουργικά.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Τις επόμενες μέρες δείχνεις πιο αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις στις συνθήκες διαβίωσης σου ή στο σύστημα υποστήριξης σου. Μπορεί να υπάρχουν νέα οικιακά έργα ή μια ανανεωμένη εστίαση σε δραστηριότητες γύρω από το σπίτι ή στις οικογενειακές σχέσεις. Θέλεις περισσότερη άνεση, ασφάλεια και τρυφερότητα και κάνεις τώρα ό,τι χρειάζεται ώστε να ενισχυθούν αυτοί οι τομείς. Ξεκινά μια περίοδος ευκαιρίας να κατανοήσεις καλύτερα τις προσωπικές σου ανάγκες και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη σε ωθεί προς τα εμπρός και αλλάζεις τον τρόπο που συνδέεσαι. Νέα ή βελτιωμένα κανάλια θα μπορούσαν να σου ανοίξουν στις επικοινωνίες τις επόμενες μέρες. Αυτό το φεγγάρι είναι υπέροχα υποστηρικτικό για τα δημιουργικά έργα σου. Ξεκινά ένας ευνοϊκός κύκλος μάθησης, ανάπτυξης ενδιαφερόντων, δημιουργίας επαφών και εξερεύνησης διαφορετικών καλιών επικοινωνίας. Θα υπάρξει καλύτερη ψυχική σύνδεση με τους άλλους και θα ασχοληθείς με τις καθημερινές εργασίες με αυξημένη και ανανεωμένη ενέργεια.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS