ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαρτίου

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο σήμερα λίγο πριν περάσει σε ένα νέο ζώδιο. Αυτή η συνάντηση ενθαρρύνει την ορθολογική σκέψη και την ιδιαίτερη προσοχή στις ευθύνες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε σταθερά και πρακτικά σχέδια για το μέλλον και είναι πιθανό να δοθούν πολύτιμες συμβουλές από έναν φίλο. Οι συζητήσεις με φίλους μπορεί να στραφούν προς τα επαγγελματικά σήμερα, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο από τη μια πλευρά και ίσως λίγο αγχωτικό από την άλλη. Οι αποφάσεις μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ληφθούν, αλλά ικανοποιητικές όταν τελικά ληφθούν.

Ταύρος
Ο Ερμής και ο Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και το βάρος των ευθυνών ή της δουλειάς σου μπορεί να πέσει πάνω σου. Το να έχεις επίγνωση του τι επικοινωνείς είναι λογικό σήμερα, καθώς τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει για αρκετό καιρό. Ευτυχώς είναι μια ισχυρή στιγμή για να διορθώσεις τις προτεραιότητες σου. Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσεις ότι οι άνθρωποι βλέπουν τη συνολική εικόνα και δεν παρατηρούν όλοι τόσο τις επιμέρους λεπτομέρειες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον τομέα των πόρων σου και σε ενθαρρύνει να αφήσεις τα συναισθήματα για λίγο στο πλάι, ώστε να μπορέσεις να φροντίσεις πιο αποτελεσματικά τις πρακτικές σου υποθέσεις. Η υπομονή είναι σαφές ότι είναι απαραίτητη σε αυτήν τη φάση. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μικρές θυσίες που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Το να εγκαταλείψεις μια ευχαρίστηση για να οφεληθείς σε κάποιο άλλο τμήμα ζωής σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση, αλλά αν κοιτάξεις λίγο πιο αντικειμενικά θα δεις την αξία αυτών των στρατηγικών κινήσεων.

Καρκίνος
Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς τρόπους να περιορίσεις τις υπερβολές σήμερα. Οι αποφάσεις για οικονομικά θέματα μπορεί να είναι απαραίτητες και σημαντικές, καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος σχηματίζουν μια ευθυγράμμιση. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι προσωρινά χωρίς υποστήριξη, αλλά αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μια συνειδητοποίηση για το τι είναι ρεαλιστικό και το που βρίσκεσαι. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ενδυναμωμένη, καθώς φροντίζεις τις ανάγκες σου αρκετά καλά μόνη σου.

Λέων
Με τον Ερμή και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου, μπορεί να υπάρξουν σοβαρές, σημαντικές σκέψεις ή συζητήσεις για σχέσεις. Μπορεί να ληφθούν αποφάσεις για μια σχέση ή να υπάρξει μια ξαφνική επίγνωση των ευθυνών που σχετίζονται με άλλους. Από την άλλη, μπορεί να είναι η στιγμή να κάνεις κοινά σχέδια ή να προχωρήσει σε μια δέσμευση. Η παροχή συμβουλών ή η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και πρακτική τώρα. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια πραγματικότητα, τώρα ίσως να έχεις κατά νου ότι οι συμβουλές είναι χρήσιμες κι ακόμα και οι επικρίσεις των άλλων μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις βελτιώσεις.

Παρθένος
Με τη συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να ξεσηκωθείς για έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Αυτός μπορεί να είναι εκείνος της δουλειάς, των καθηκόντων ή της ρουτίνας σου. Με αυτήν την επιρροή βλέπεις πιο εύκολα την πρακτική ή ρεαλιστική πλευρά μιας ιστορίας. Ίσως να δεσμευτείς στον εαυτό σου για μια λογική δίαιτα ή για ένα πρόγραμμα στη δουλειά σου. Οι αποφάσεις σου τείνουν να είναι πιο προσεκτικές και λογικές, αν και ίσως λίγο αυστηρές. Είναι ενδιαφέρον ότι οι ευθύνες ή και τα σχόλια προκαλούν λίγο εκνευρισμό όμως σε βάζουν στη διαδικασία να ενισχύσεις τη θέση σου ώστε να βελτιωθούν.

Ζυγός
Η Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου σήμερα σε κρατά σε ένα πρακτικό, στοχευμένο και φιλόδοξο πνεύμα. Είναι ένας χρήσιμος προσανατολισμός με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Κρόνου που σου υπενθυμίζει τις ευθύνες σου. Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να έχουν μια βαριά ενέργεια γύρω τους. Οι δεσμεύσεις μπορεί να γίνονται ή να παραβιάζονται, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει μυστήριο για αυτές. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει τη σαφήνεια της σκέψης και των προθέσεων. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα στοχαστική αλλά μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση να εκφράσεις κάποιες απογοητεύσεις σου.

Σκορπιός
Ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό σου οίκο σήμερα και είσαι σε θέση να αξιολογήσεις ρεαλιστικά τα θέματα, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Η αίσθηση των προτεραιοτήτων σου είναι έντονη. Αν έχεις αναβάλει την ενασχόληση με προβληματικές περιοχές, σήμερα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες. Είναι πιο εύκολο να δεις πόση ακριβώς δουλειά χρειάζεται για μια εργασία και να λαμβάνεις πιο ξεκάθαρες αποφάσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες επικρίσεις, αλλά ως αποτέλεσμα μπορεί να ενισχύσεις αβέβαιες περιοχές και να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για το μέλλον.

Τοξότης
Παίρνεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά από ότι συνήθως σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου και τον Ερμή να συναντά τον Κρόνο. Αυτή η ευθυγράμμιση μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία σκηνικού για μια δέσμευση σε ένα σημαντικό έργο ή μπορεί να είναι μια στιγμή για την ολοκλήρωση ενός έργου ή τη σύναψη μιας συμφωνίας. Είσαι σε εξαιρετική θέση για συγκεντρωμένη μελέτη και προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι συζητήσεις τείνουν να είναι λίγο πιο σοβαρές από το συνηθισμένο και οι εκτιμήσεις μάλλον αυστηρές.

Αιγόκερος
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Κρόνο στον τομέα των πόρων σου ωθεί σε προσγειωμένη σκέψη. Μπορείς να επωφεληθείς από την κριτική ματιά στα οικονομικά σου ή να κάνεις μια καλή σκέψη στις πρακτικές σου υποθέσεις. Στόχος είναι να είσαι ρεαλίστρια αλλά όχι απαισιόδοξη. Όσο πιο ασφαλής νιώθεις τώρα τόσο καλύτερα θα μπορείς να αποδώσεις, επομένως μην ανησυχείς για την ιεράρχηση των αναγκών αυτήν τη στιγμή. Τα καλά νέα είναι ότι βλέπεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι και αυτός ο ρεαλισμός βοηθά στο να κάνεις τις δύσκολες επιλογές που λειτουργούν καλά για σένα μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος
Ο Ερμής και ο Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιο σου σήμερα λίγο πριν αποχωρίσουν. Είναι καιρός να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να ρίξεις μια προσεκτική ίσως και επικριτική ματιά στα προσωπικά σχέδια σου και να δεις που μπορείς να κάνεις κάποιες βελτιώσεις. Οι άλλοι τείνουν να σε καλούν για συμβουλές. Τα λόγια μοιάζουν να κολλούν περισσότερο από το συνηθισμένο, οπότε φρόντισε να σε αντιπροσωπεύουν. Εάν αισθάνεσαι λίγο παρεξηγημένη ή απογοητευμένη για τα όνειρα σου, σκέψου πώς θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες βελτιώσεις ώστε να προωθηθούν.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να ενισχυθούν οι σκέψεις σου για ένα θέμα και να κάνεις πρακτικές επιλογές που πραγματικά σε βοηθούν να προχωρήσεις πιο χαρούμενη και πιο ανάλαφρη. Απόφυγε ωστόσο την υπερανάλυση, αλλά στόχευσε στην ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου για καλύτερα αποτελέσματα. Η ευθυγράμμιση Ερμή – Κρόνου σε ενθαρρύνει να περιορίσεις την εστίαση σου. Θα μπορούσες να έχεις μια έντονη παρόρμηση να διευθετήσεις ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα. Μπορεί να βιώσεις μια κατάσταση στην οποία το παρελθόν σου σε προλαβαίνει αλλά είσαι και έτοιμη να το αφήσεις πίσω σου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS