ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Μαρτίου

Κριός
Μια αρκετά καλή μέρα η σημερινή, που σε βοηθά να προετοιμάσεις το επόμενο βήμα. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για σταθεροποίηση ενώ ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεις στόχους, αλλά και φίλους, ως προς το κατά πόσο μπορούν να είναι μέρος της ζωής σου και να έχουν θετική έκβαση.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες, όμως πρόσεξε από μέρους σου κάποιες υπερβολές, σε συνδυασμό με απρόσμενα γεγονότα. Επίσης, από σήμερα ο Κρόνος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνεις. Ευτυχώς, οι φίλοι είναι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς.

Δίδυμοι
Σήμερα εστιάζεις περισσότερο με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Παράλληλα όμως ξεκινά ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα όπου σταθεροποιούνται οι προσπάθειές σου, καθώς ο Κρόνος από σήμερα μέχρι τον Ιούλιο περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο. Θέματα σπουδών όμως, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν στο εξής μεγαλύτερη προσπάθεια.

Καρκίνος
Θέλεις να ανοιχτείς σε νέους ορίζοντες, να κάνεις κάτι νέο και κάτι διαφορετικό, έξω από την ρουτίνα. Παράλληλα, αν και η μέρα είναι βοηθητική για να συζητήσεις οικογενειακά θέματα, κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα ενδεχομένως να είναι πιεστικά απέναντί σου.

Λέων
Μια σχετικά ήρεμη μέρα η σημερινή, που μπορείς να επιλύσεις όλες τις δυσκολίες με τον διάλογο. Από σήμερα όμως ο Κρόνος περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, πρέπει λοιπόν να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ώστε να προλάβεις καταστάσεις.

Παρθένος
Αν υιοθετείς απόλυτες ή δογματικές συμπεριφορές, το πιο πιθανό σήμερα είναι να δυσκολέψεις αρκετά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από σήμερα επίσης αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες μέσα στην καθημερινότητά σου, λόγω της νέας θέσης του Κρόνου στον Υδροχόο.

Ζυγός
Κάποια απρόσμενα γεγονότα σήμερα ενδεχομένως να ανατρέψουν κάποια δημιουργικά σου σχέδια. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική μέρα για τις επιδιώξεις σου, ενώ από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που τα δημιουργικά σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που έχει ο Κρόνος για σένα από τον Υδροχόο.

Σκορπιός
Σήμερα μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια, και εσύ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις ευθύνες στο οικείο περιβάλλον, μιας και τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν αρκετά με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο.

Τοξότης
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δυσαρμονική ημέρα για σένα, δεν αποκλείεται κάτι να σε βαραίνει εσωτερικά. Πιθανό είναι να είσαι λίγο αντιδραστικός και εριστικός με το περιβάλλον σου, από σήμερα όμως ο Κρόνος περνώντας σε μια ευνοϊκή θέση σου χαρίζει πολλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου και να υλοποιήσεις σχέδια.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δυσαρμονική ημέρα για σένα, δεν αποκλείεται κάτι να σε βαραίνει εσωτερικά. Πιθανό είναι να είσαι λίγο αντιδραστικός και εριστικός με το περιβάλλον σου, από σήμερα όμως ο Κρόνος περνώντας σε μια ευνοϊκή θέση σου χαρίζει πολλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις τα βήματά σου και να υλοποιήσεις σχέδια.

Υδροχόος
Όσο προχωρά η μέρα, τα πράγματα καταλαγιάζουν. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η είσοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιό σου, ο οποίος θα παραμείνει εκεί αρχικά μέχρι τον Ιούλιο και θα φέρει τα αποτελέσματα των ενεργειών σου, ανάλογα με τις πράξεις σου, θετικές ή αρνητικές, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα που αναλαμβάνεις ευθύνες.

Ιχθείς
Πιθανώς σήμερα να ασχολείσαι με τον εαυτό σου κυρίως. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο που αντιμετωπίζεις φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σε κρατά πίσω, προετοιμάσου όμως καθώς είναι πιο μοναχική περίοδος σε σχέση με πριν.

Δ

Λέων
Μια σχετικά ήρεμη μέρα η σημερινή, που μπορείς να επιλύσεις όλες τις δυσκολίες με τον διάλογο. Από σήμερα όμως ο Κρόνος περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και κάνοντας γερά ξεκαθαρίσματα ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS