ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ξεκίνησε ένα νέος κύκλος για σένα, στον οποίο πρωταγωνιστεί η ανάγκη σου για μια καλύτερη προοπτική και ισορροπία. Έτσι είναι μια καλή στιγμή για νέες συνεργασίες, συμβουλευτική και σύνδεση. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να ενισχυθεί και να παρουσιαστούν ευκαιρίες. Απόψε είναι μια καλή ευκαιρία να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα σου και κάνε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Κατά τη διάρκεια ενός νέου κύκλου η προσοχή σε σημαντικές καθημερινές λεπτομέρειες και εργασίες μπορεί να επιφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σού εμπνέει επιτέλους ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρον προσθέτουν στην καθημερινότητα σου νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η ανάγκη σου να εκφραστείς σήμερα γίνεται εντονότερη. Οι σημερινές ενέργειες εξυπηρετούν τα επαγγελματικά σχέδια σου και ιδιαίτερα νέες συνεργασίες, ωστόσο καλό θα ήταν να κινηθείς βήμα – βήμα. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται πολύχρωμη και σου επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη. Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιους προβληματισμούς.

Καρκίνος
Οι πλανητικές ενέργειες επηρεάζουν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δίνοντας σου τη δυνατότητα να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου, να βρεις λύσεις και να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποκτούν νόημα καθώς ανακαλύπτεις νέες ευκαιρίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση για αυτό επιδίωξε νέες δραστηριότητες και αφιέρωσε του ουσιαστικότερο χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την περίοδο που διανύεις.

Λέων
Οι θετικές ενέργειες του σήμερα ευνοούν τις προσεγγίσεις σου. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου ανεβαίνουν δίνοντας σου ευκαιρίες βελτίωσης. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα επαγγελματικά εξυπηρετούν τις επιδιώξεις σου. Εκπλήρωσε την επιθυμία σου για ουσιαστικότερες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρθένος
Επένδυσε περισσότερο στον εαυτό σου και σε πρακτικά θέματα σταθερότητας και δημιουργίας. Είσαι ιδιαίτερα επινοητική στα εργασιακά και οι ιδέες σου δίνουν δραστικές λύσεις, για αυτό εμπιστεύσου τες. Ο ερωτικός σύντροφος σου για απόψε φροντίζει και εξασφαλίζει μια ιδανική ατμόσφαιρα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και επιδίωξε καινούρια πράγματα.

Ζυγός
Η πρόσφατη νέα Σελήνη σου έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και τώρα η ανάγκη σου να ξεκινήσεις εκ νέου και να βγεις από το καβούκι σου μεγαλώνει. Εάν έχεις παραμελήσει τις συναισθηματικές, ψυχικές και πνευματικές σου ανάγκες είναι καιρός να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Απόψε φρόντισε να ακούσεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Η πρόσφατη νέα Σελήνη έδωσε έμφαση στην πραγματοποίηση επαφών και στην επικοινωνία σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις αυξανόμενες επαγγελματικές ανάγκες αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κινηθείς με προγραμματισμό. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου εμπνέει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε τις συνήθειες σου και επίτρεψε σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Τοξότης
Οι ενέργειες του σήμερα επισημαίνουν την ανάγκη δικτύωσης και σύνδεσης. Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες γεγονός που αυξάνει την αυτοεκτίμηση σου. Όνειρα, επιθυμίες, ελπίδες και ιδανικά βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις διευκολύνουν τις εργασιακές συνθήκες. Μην αμελείς τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο.

Αιγόκερος
Διανύεις μια περίοδο που φέρνει περισσότερη δύναμη και προσοχή στην καριέρα και τις ευθύνες σου. Καιρός να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επένδυσε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και καθησύχασε τις συναισθηματικές ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας δίνει ενδιαφέρον στη μέρα σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την προώθηση προσωπικών ενδιαφερόντων. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου που από αυτή αντλείς ενέργεια, όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορούν να σε αποκόψουν από το οδυνηρό παρελθόν.

Ιχθείς
Αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις βαθύτερες ανάγκες σου σήμερα. Αυτός ο νέος κύκλος μετά τη νέα Σελήνη έχει ισχυρές δυνατότητες για να καταστρώσεις την στρατηγική σου. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου ενισχύονται και έτσι γίνεσαι πιο διεκδικητική με τους στόχους σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου επιβεβαιώνει τα συναισθήματα του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε συνήθειες και τρόπο σκέψης και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS