ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 24 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Φεβρουαρίου

Κριός
Για σας τους Κριούς είναι μέρα που θα ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς προτρέπει να συζητήσετε για σχέσεις και συνεργασίες. Όμως το κυριότερο για σας είναι ότι μπορεί να σταθεροποιηθεί ένα σημαντικό θέμα, που έχει σχέση με τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται. Οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι σημαντικό για σας αυτό τον καιρό θα μπορούσατε να το επιλύσετε, ιδιαίτερα το τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε εντάσεις εσείς οι Κριοί των τελευταίων ημερών και ζητήστε από φίλους γενικότερα να σας βοηθήσουν.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους είναι μια πολύ καλή εποχή, η οποία θα μπορούσε να σας δώσει ό,τι καλύτερο. Η Σελήνη και η Αφροδίτη ευνοούν τα σχέδιά σας. Τώρα μπορείτε να επιλύσετε διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ένα θέμα οικονομικό, που έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας, μπορεί να καθυστερεί αλλά θα πραγματοποιηθεί. Πάνω από όλα, το τέλος της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Επωφεληθείτε, λοιπόν, αλλά προσέχετε και την υγεία σας. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με ένα εργασιακό θέμα θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, ώστε να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους αυτή είναι μια εποχή, κατά την οποία μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, η οποία είναι σημαντική. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί απρόβλεπτες καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή λάθη κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή γενικότερα σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Ταξίδια στο εξωτερικό με πρόσωπα της οικογένειάς σας θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν, ενώ η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά σημαντικές. Αυτές τις μέρες μπορεί να δείτε μια σχέση σας να σταθεροποιείται ή ένα οικονομικό σας θέμα να πραγματοποιείται.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία πρέπει να διευθετήσετε, ιδιαίτερα αύριο. Σήμερα όμως είναι μια πολύ καλή μέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 10-12 Ιουλίου, για να συζητήσετε για μια σχέση ή μια συνεργασία και να την σταθεροποιήσετε. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών (17-19 Ιουλίου) προσέχετε, γιατί υπάρχει ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Όμως τα σχέδια που έχετε για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις φαίνεται ότι πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό.

Λέων
Για σας τους Λέοντες σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να ρυθμίσετε θέματα οικονομικά, ενώ και ένα θέμα εργασίας μπορεί να έρθει τώρα στο προσκήνιο και να πραγματοποιηθεί. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη θέματα εργασίας τα οποία σας φορτίζουν όμως προωθούνται. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να μην μπορείτε να βρείτε ουσιαστικά λύσεις που να σας ικανοποιούν. Οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αυτή την εποχή ευνοείται με τον καλύτερο τρόπο. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να καθυστερεί, ενώ μπορεί να μην τα βρίσκετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ουσιαστικά όμως θα πραγματοποιηθεί.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου εξακολουθούν οι μέρες να είναι ιδιαίτερα χαρούμενες, ή μάλλον να έχουν προοπτικές. Προοπτικές για μια συναισθηματική σταθερότητα. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ένα θέμα εργασίας μπορεί να καθυστερεί αλλά θα πραγματοποιηθεί. Γενικά μπορεί να είστε σε μια φάση, κατά την οποία πολλά σταθεροποιούνται και πολλά πραγματοποιούνται. Ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να έχετε την πεποίθηση ότι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχετε κάποιες σημαντικές λύσεις.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς είναι μια πολύ καλή περίοδος, η οποία είναι σημαντική, για να μπορέσετε να επιλύσετε ένα οικογενειακό θέμα σας. Τα οικογενειακά και τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά σας πραγματοποιούνται. Έχετε έγνοια για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, θέματα των οποίων σας φορτίζουν λόγω του ανάδρομου Ερμή. Το τέλος της εβδομάδας είναι θεαματικό για ένα θέμα της εργασίας σας.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια περίοδος, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας βρίσκετε λύσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για μια σχέση ή μια συνεργασία σας γενικότερα. Βεβαίως ένα οικογενειακό σας θέμα, που έχει σχέση είτε με τα παιδιά είτε με τα οικονομικά σας, μπορεί να μην σας αφήνει να ηρεμήσετε. Η συναισθηματική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου, λέει ό,τι καλύτερο για σας. Μπορεί ακόμα να προχωρήσετε σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. Το τέλος της εβδομάδας είναι ιδανικό για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου.

Τοξότης
Για σας τους Τοξότες αυτές είναι μέρες κατά τις οποίες θα σας απασχολήσουν άμεσα τα οικονομικά σας. Μετακινήσεις, συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως να μην εξελίσσονται άκρως ικανοποιητικά, όμως θέματα οικογενειακά φαίνεται ότι σας ευνοούν. Ή η οικογένεια βοηθάει τα σχέδιά σας ή εσείς βοηθάτε γενικότερα την οικογένειά σας. Κάτι αναπάντεχο θα υπάρξει τους επόμενους μήνες για σας που είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι ιδανική μέρα, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Περιμένετε κάτι πάρα πολύ καλό εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιανουαρίου και έχει σχέση με σημαντικά θέματα. Οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, παρά το γεγονός ότι έχετε προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, μια σχέση ή μια συνεργασία σας σταθεροποιείται. Φίλοι γενικότερα σας βοηθούν, ενώ η καθημερινή σας ζωή λέει πολλά.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι μη μένετε μόνοι αυτόν τον καιρό και μην επιτρέπετε στο άγχος να σας κυριεύει. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μυστικές επαφές ή μυστικές συνεργασίες, οι οποίες είναι σημαντικές, ενώ ακόμη δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας πλησιάζετε μια λύση στα προβλήματά σας που έχουν σχέση με την εργασία σας ή την υγεία σας.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει κοντά σας φίλους. Μια σχέση ή μια συνεργασία σας σταθεροποιείται, ειδικά αν είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας, μετά τις 10 Μαρτίου. Αλλά και εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες μπορείτε να περιμένετε κάτι ιδιαίτερα καλό, το οποίο θα σας ικανοποιήσει. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε από την εβδομάδα αυτή, η οποία λέει πολλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS