ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τις κάθε είδους σχέσεις. Κάποιος μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του για εσένα. Τα σχόλια ενός συνεργάτη ή ενός φίλου σε βοηθάνε πολύ. Μπορεί επίσης σήμερα να μάθεις πληροφορίες που θα σου χρειαστούν. Η συγχώρεση και η ευγένεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της μέρας. Οι αλληλεπιδράσεις είναι ενθαρρυντικές και πιθανώς αρκετά γόνιμες. Έχεις ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με το μέλλον σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις και τις φιλίες.

Ταύρος
Είσαι σε φάση να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια σε δημιουργικά έργα σήμερα. Είσαι επίσης σε διάθεση να καθαρίσεις την ακαταστασία, τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η εστίαση στην αναδιάρθρωση, την ανοικοδόμηση και την έρευνα μπορεί να είναι η καλύτερη στρατηγική. Θέματα εργασίας μπορεί να ωφεληθούν από έναν καταιγισμό ιδεών που σημειώνεται σήμερα. Η σκέψη για την κατεύθυνση ζωής και τους μακροπρόθεσμους στόχους με νέους τρόπους μπορεί και είναι καρποφόρα σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι καλά με τις επιδόσεις σου κι αυτό σου δίνει ώθηση να κάνεις καινούρια σχέδια.

Δίδυμοι
Το μοίρασμα ιδεών, η μάθηση και η καθοδήγηση ευδοκιμούν σήμερα, βοηθώντας σε να αποτοξινωθείς. Ακόμη κι όταν χαλαρώνεις μπορείς να μάθεις κάτι πολύτιμο ή να κάνεις μια ουσιαστική σύνδεση. Η παρατηρητικότητά σου σήμερα σε βοηθάει να δεις τις περιοχές όπου ευδοκιμούν νέες ευκαιρίες. Είναι μια ιδανική στιγμή για προγραμματισμό και μια φάση που η διαίσθησή σου σε βοηθά πολύ. Ο σύντροφος ή ένας φίλος μπορεί να είναι απίστευτα ενθαρρυντικοί σήμερα. Είναι γενικά μια περίοδος αυτοβελτίωσης.

Καρκίνος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να δουλέψεις πάνω σε κάτι που αγαπάς και να κάνεις το κάτι παραπάνω σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψεις ή να αναζωπυρώσεις το πάθος σου για μια προσπάθεια. Εστιάζεις στην ανάπτυξη, στη βελτίωση και στη σωστή οικονομική διαχείριση. Οι καρδιές είναι ανοιχτές σήμερα και είσαι σε θέση να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες χρήσιμες ανακαλύψεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν.

Λέων
Η μέρα είναι εξαιρετική για να συνδεθείς με κάποιον μέσω κοινών δραστηριοτήτων ή πεποιθήσεων. Ίσως νιώσεις περισσότερο ενθουσιασμό για ένα θέμα ή μια ιδέα. Το όραμα σου μπορεί να διευρυνθεί αν είσαι ανοιχτή και σε κάποιου άλλου τις απόψεις. Να θυμάσαι σήμερα ότι πρέπει να τιμάς και να εκτιμάς τις σχέσεις σου, να πιστεύεις στους άλλους και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Είσαι σε πλεονεκτική θέση για να κάνεις τις συνεννοήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο σε βοηθούν να συνδυάσεις πρωτότυπες ιδέες με πρακτικούς τρόπους. Μπορείς να απολαύσεις μια ενισχυτική, υποστηρικτική συμμαχία ή σύνδεση που χτίζει την αυτοπεποίθηση σου. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να εφαρμόσεις ή να επινοήσεις στρατηγικές στη δουλειά σου. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσεις περαιτέρω μια δουλειά ή ένα θέμα υγείας. Ίσως να σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τώρα δραστηριότητες που σε ανανεώνουν.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθάνε να ζητάς αυτό που θέλεις, αλλά και να μπορείς να παρουσιάζεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είσαι σε καλό σημείο για να δεθείς με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Κάποιος μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Η απήχηση σου παίρνει μα πραγματική ώθηση ιδιαίτερα όσον αφορά στις δημιουργικές ιδέες, την εξυπνάδα και τη ζεστασιά σου. Μπορείς να αφήσεις πίσω σου τύψεις ή δυσαρέσκεια.

Σκορπιός
Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι τις ιδέες ή τα οράματα σου με άλλους, να διδάσκεις και να μελετάς σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις ένα πρόβλημα ή να ολοκληρώσεις ένα θέμα. Με την οικογένεια και τους στενούς φίλους είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς και είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή στο να μοιραστείς τον χρόνο σου και την ενέργεια σου με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αισθανθείς ότι ανήκεις κάπου, να ανοιχτείς και να μοιραστείς κάτι προσωπικό κι αυτό να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι διαπραγματεύσεις και οι ιδέες για οικιακά και οικογενειακά θέματα μπορεί να είναι επιτυχείς.

Τοξότης
Είναι πιο εύκολο να βρεις ομοιότητες με κάποιον στη ζωή σου τώρα και είναι μια εξαιρετική στιγμή για δέσιμο. Οι διελεύσεις που συνδέουν τους τομείς της επικοινωνίας και της δημιουργικότητας σου, σου δίνουν καλή ώθηση, ιδιαίτερα στις ρομαντικές σχέσεις, στο γράψιμο, στις συζητήσεις, στις δραστηριότητες αναψυχής ή σε δημιουργικά έργα ή χόμπι. Η ικανότητα σου να πείθεις και να γοητεύεις τους άλλους είναι στο επίκεντρο. Οι ουσιαστικές συνδέσεις μπορούν να διαμορφωθούν. Οι συζητήσεις τείνουν να είναι πιο προσεκτικές από το συνηθισμένο.

Αιγόκερος
Το να εστιάζεις σε ένα έργο ή να γράψεις τις σκέψεις σου μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα πάνω σου. Κάποιος θα μπορούσε να στηρίξει τις ιδέες σου. Είσαι σε θετική διάθεση και αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου για να γειωθείς και να χαλαρώσεις. Η γόνιμη ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να αναπτυχθείς οικονομικά και επαγγελματικά. Εκπέμπεις ζεστασιά και αγάπη, σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, και αυτό σε ωφελεί πολύ.

Υδροχόος
Εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για να λύσεις προβλήματα και να κάνεις θετικές αλλαγές. Θέλεις να ανανεωθείς και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο και η εκμάθηση ή η παροχή ενέργειας στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα μπορεί να είναι κλειδί σε αυτήν την αποστολή. Μπορεί να υπάρχουν ευδιάκριτα οφέλη από τη συνεργασία, αλλά και μέσα από ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που σε εμπόδιζαν ή για να αφήσεις πίσω σου τις συγκρούσεις.

Ιχθείς
Οι διελεύσεις είναι δυνατές για να σου προσφέρουν ένα πλεονέκτημα σε πρακτικό επίπεδο, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. Η ελπίδα και η αισιοδοξία είναι χρήσιμες και ευτυχώς είναι έντονες αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να εντοπίσεις μια νέα ευκαιρία για να αναπτυχθείς ή να επεκτείνεις μια ενασχόληση. Οι ενέργειες υποστηρίζουν την αναζήτηση τρόπων θεραπείας είτε συναισθηματικά είτε σωματικά μέσω δημιουργικών και οικιακών αναζητήσεων. Μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα και να κάνεις θετικές αλλαγές που έχουν μακροπρόθεσμη σημασία.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS