ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Κριός
Παρότι η σημερινή ημέρα δεν βοηθά στο σύνολό της για πρακτικά θέματα εξαιτίας της δυσμενούς όψης του κυβερνήτη σου Άρη –δράση- με τον απατηλό Ποσειδώνα, μπορείς να ασχοληθείς με συναισθηματικά ζητήματα με πολύ θετική έκβαση. Άκου την εσωτερική σου φωνή και ξεκαθάρισε μέσα σου τα θέλω σου, αποδεσμεύοντας τον εαυτό σου από ενοχές και φοβίες. Είναι ημέρα με παγίδες…

Ταύρος
Ένας στόχος, ένα όνειρο ή μια ελπίδα σήμερα δυσκολεύεται να υλοποιηθεί, έτσι είσαι σε αναζήτηση ευκαιριών για να πας μερικά βήματα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις να κατακτήσεις. Παράλληλα έχεις στο πλευρό σου ισχυρούς συμμάχους, όμως  η σημερινή ημέρα δεν δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για πολύ σημαντικές συναντήσεις και επαφές. Άφησε λοιπόν το ένστικτο να σε οδηγήσει, δοθέντος ότι βαδίζεις στο σωστό δρόμο.

Δίδυμοι
Βεβαιώσου πως οι επιδιώξεις σου στηρίζονται σε μια ρεαλιστική βάση σήμερα, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη. Παράλληλα, μέσα από το λόγο σου γεφυρώνεις τα χάσματα και «γοητεύεις» τα πλήθη με τον Ερμή σε καλή θέση, όμως είναι μια ιδιαίτερα απατηλή ημέρα που κρύβει… μπανανόφλουδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και άσε τα σημαντικά για τις επόμενες μέρες.

Καρκίνος
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα και σημείωσε στο μυαλό σου τις ιδέες ή την έμπνευση που θα έχεις για κάτι, ακόμη και αν σου φαίνεται άσχετο ή ασύνδετο με το τώρα. Ταυτόχρονα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και σε οδηγεί, αρκεί να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Ωστόσο, πρόσεξε πολύ την υγεία σου και άκου τις ανάγκες του οργανισμού σου. Βάλε σε τάξη τα καθημερινά!

Λέων
Στόχοι σήμερα ευνοούνται και εσύ κάνεις σημαντικά βήματα για να τους υλοποιήσεις ενώ φίλοι είναι δίπλα σου και στηρίζουν τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και το ένστικτο είναι εκείνο που οδηγεί σήμερα τα βήματά σου. Μην αφήνεις όμως τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν πίσω.

Παρθένος
Οι άλλοι σήμερα δεν δρουν υπέρ σου και καλείσαι να ξεχωρίσεις τι σου είναι χρήσιμο και τι όχι, αν στηρίζουν αληθινά οι γύρω σου τους στόχους και τις επιδιώξεις σου ή όχι, μέσα από ουσιαστικές συναλλαγές και συμφωνίες. Πρόκειται πάντως για μια πολύ απατηλή ημέρα, ενώ οι επαφές που κάνεις αποδεικνύονται ιδιαίτερα μπερδεμένες.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά μπερδεμένη και θα πρέπει να φιλτράρεις όσα ακούς στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι πως πρόσωπα του περιβάλλοντός σου νιώθουν «πελαγωμένα» με δικά τους θέματα τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν και θα χρειαστούν σαφώς τη βοήθειά σου.

Σκορπιός
Η έμπνευση είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος δεν αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, αλλά κάνεις το δικό σου αγώνα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σίγουρο είναι πως τακτοποιείς πιο εύκολα σήμερα τις υποθέσεις σου.

Τοξότης
Το σπίτι και η οικογένεια σε παιδεύει σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Δυσκολεύεσαι να βρεις τη δύναμη να συγχωρήσεις για λάθη που έγιναν κατά το παρελθόν, είσαι παρορμητικός ενώ γενικότερα η διαίσθησή σου σήμερα είναι θολή. Επιπρόσθετα αναλώνεσαι κυρίως στο να συμπαραστέκεσαι στους άλλους.

Αιγόκερως
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν να μοιραστούν πολλά και σημαντικά μαζί σου, ενώ παράλληλα μέσα από τις γνωριμίες σου φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Παράλληλα οι συντονισμένες προσπάθειες αποδίδουν, ενώ βρίσκεις τους κατάλληλους συμμάχους με τους οποίους κάνεις επικερδείς συμφωνίες. Με ένα καλό προγραμματισμό λοιπόν μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά, πρόσεξε όμως τις παγίδες και τα… «πισώπλατα» χτυπήματα.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Θέλεις σίγουρα να αναγνωρίζονται οι κόποι που έχεις καταβάλλει και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα, σήμερα τακτοποιείς δυσκολότερα πρακτικές υποθέσεις στην καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Πρόκειται ενδεχομένως για την πιο μπερδεμένη ημέρα της εβδομάδας η σημερινή, καθώς αντιμετωπίζεις κάποιες αντιξοότητες σε διάφορους τομείς. Μέσα από τη διαίσθηση και το ένστικτό σου οδηγείσαι σε λύσεις, έχοντας ταυτόχρονα την εύνοια της τύχης να προχωρήσεις παρακάτω τα δημιουργικά σου σχέδια, ρυθμίζοντας ευκολότερα διαδικαστικές λεπτομέρειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS