ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 28 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Μαρτίου

Κριός
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια αρκετά καλή ημέρα, με το βλέμμα σου στραμμένο στο πορτοφόλι και τον νου να προσπαθεί να βρει τρόπους να το ενισχύσει, μπορείς όμως με αργά και σταθερά βήματα να ενισχύσεις το γόητρό σου.

Ταύρος
Ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, είναι μια ευνοϊκή όμως ημέρα για να προωθήσεις όλα εκείνα τα σημαντικά ζητήματα που για σένα είναι ζωτικής σημασίας να προχωρήσουν ανεμπόδιστα.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη, καθώς ήταν πολύ το τρέξιμο λόγω της νέας κατάστασης εγκλεισμού και καραντίνας. Σου λείπει όμως και να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι πως η ανούσιες κουβέντες σήμερα μάλλον δεν είναι η πρώτη σου επιλογή.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς.

Λέων
Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια περίεργη περίοδο με όλα αυτά που συμβαίνουν, όμως εσένα σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στο μέλλον. Επίσης, πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο, ωστόσο μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός. Και είσαι κυκλοθυμικός γιατί αναζητάς απαντήσεις.

Παρθένος
Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου, ώστε να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο, χάρη και στα τρίγωνα Αφροδίτης-Δία και Αφροδίτης-Πλούτωνα.

Ζυγός
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν. Οι μέρες όμως είναι θετικές, γιατί αυτή η… καραντίνα σε κάνει να τα βάζεις σε σειρά. Μην σκας, όλα θα γίνουν!

Σκορπιός
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως καλείσαι να καλλιεργήσεις την αντικειμενικότητα και την διαλλακτικότητα, καθώς σήμερα μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Ωστόσο, αν κάτι σε ενοχλήσει μέσα στον ορίζοντα της ημέρας, σκέψου μήπως είναι τελικά… δικό σου ελάττωμα!

Τοξότης
Η σημερινή μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και κάποιες βαρετές εκκρεμότητες μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείς να κάνεις ενέργειες για να φροντίσεις την υγεία και τον οργανισμό σου, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα, το… παράκανες με τις καταχρήσεις!

Αιγόκερως
Μια αρκετά ευνοϊκή μέρα η σημερινή και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ ακόμη και αν μένεις μέσα στο σπίτι λόγω συνθηκών, θέλεις να κάνεις σημαντικά πράγματα και όχι βαρετά. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Υδροχόος
Εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου, μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά. Αν έχεις γεννηθεί όμως στις αρχές του ζωδίου χρειάζεσαι καθοδήγηση για τα νέα δεδομένα που έρχονται.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS