ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 29 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 29 Ιανουαρίου

Κριός
Χρησιμοποιώντας την πειθώ σου μπορείς σήμερα να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος, κάνοντας σημαντικές επαφές ή ακολουθώντας συμβουλές ατόμων του περιβάλλοντός σου. Παράλληλα, φίλοι είναι κοντά σου και σε βοηθούν ηθικά. Ωστόσο το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα φέρνει αποχρώσεις αυταπάτης σε ό,τι αγγίζεις, πρόσεξε λοιπόν να μην παρασυρθείς!

Ταύρος
Παρά το γεγονός ότι κουραστικά θέματα ή πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις, παρόλα αυτά σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο για σου και τους γύρω σου, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.

Δίδυμοι
Αντιλαμβάνεσαι σήμερα ότι πρέπει να δώσεις έμφαση στις προσπάθειες που αφορούν ένα δημιουργικό σου σχέδιο και είσαι διατεθειμένος να καταβάλεις όσο κόπο χρειαστεί. Οι συνθήκες όμως αυτές τις μέρες είναι εντελώς απατηλές, αλλά από το μεσημέρι και μετά σταδιακά ξεκαθαρίζει το τοπίο. Παράλληλα, η αισιοδοξία σου αλλά και η ακτινοβολία που βγάζεις προς τα έξω είναι οι δυνατοί σου σύμμαχοι στο εγχείρημά σου, ακόμη και στα δύσκολα.

Καρκίνος
Σήμερα θες να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ωστόσο να αποφύγεις να είσαι εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και είναι προτιμότερο να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, υπενθυμίζοντάς σου τις υποχρεώσεις που έχεις.

Λέων
Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη περνά σε ένα αρκετά πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, έτσι λοιπόν μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με περισσότερη άνεση, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικά βήματα για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Επίσης, καλείσαι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία για νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις που τρέχουν ή για επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

Παρθένος
Η θέση της Σελήνης σήμερα από το μεσημέρι και μετά σε βοηθά να υλοποιήσεις πράγματα που έχεις στο μυαλό σου ή να «χτίσεις» γερές βάσεις για ένα σου εγχείρημα. Ρίξε λοιπόν το βάρος των προσπαθειών σου στα έσοδα που αναζητάς και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί είναι απατηλή περίοδος που γίνονται λάθη.

Ζυγός
Αυτές τις μέρες είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος με τις τρέχουσες συνθήκες στο πρόγραμμά σου και ασχολείσαι με πρακτικές λεπτομέρειες, προσπαθώντας να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη περνώντας απέναντί σου, φέρνει στο προσκήνιο τους άλλους και τις υποθέσεις που τους απασχολούν.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια, καθώς κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει, μοιάζουν τελικά να μην λειτουργούν, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, καθώς αργότερα καταπιάνεσαι με πρακτικές υποθέσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που γεμίζουν το πρόγραμμά σου, ενώ παράλληλα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς, αν το πλάνο σου το επιτρέπει.

Τοξότης
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά πιεστικό για σένα, καθώς η ενασχόληση με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε φορτίζει, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο, ενώ αργότερα από το μεσημέρι και έπειτα η Σελήνη περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με ευκολία τα δημιουργικά σου σχέδια.

Αιγόκερως
Σήμερα το μεσημέρι είναι προτιμότερο να είσαι αρκετά μετρημένος με τις κινήσεις σου και τυπικός με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από το μεσημέρι και έπειτα όμως η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακές σου υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι.

Υδροχόος
Η Σελήνη από αργά το μεσημέρι και μετά περνά σε μια ευνοϊκή θέση για σένα που δείχνει ότι μπορείς να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα που θα φέρουν κέρδη είτε υλικά, είτε πνευματικά και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Έτσι, νομικές υποθέσεις, διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείς να αφουγκραστείς την διαίσθησή σου και ακολουθήσεις το ένστικτό σου από το μεσημέρι και μετά. Παράλληλα, η ενασχόληση με μικροπράγματα ενδεχομένως να σου φέρει τύχη ή μπορεί ζητήματα που οργανώνεις και βάζεις σε σειρά να σταθούν αφορμή για να βγεις κερδισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS