ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 30 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Ιανουαρίου

Κριός
Ακόμη μια δυναμική μέρα, στη διάρκεια της οποίας θες να κάνεις νέα ξεκινήματα, καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης (δράση) είναι σε μια ευνοϊκή θέση για σένα, έτσι είσαι γεμάτος όρεξη για πρωτοβουλίες. Πρόσεξε όμως την υπεραισιοδοξία, αλλά και να μην γίνεσαι προκλητικός με τη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα κύρους.

Ταύρος
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας εσύ κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις όλες τις υποθέσεις σου που θα «τρέξεις» μέσα στο σαββατοκύριακο. Για την ώρα όμως κάτι μπορεί να σε αγχώσει, αλλά το θετικό είναι ότι μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης και να την πάρεις.

Δίδυμοι
Αρκετά θετική η σημερινή ημέρα που δίνει ώθηση στο πολύπλευρο μυαλό σου χάρη στις πολλές πληροφορίες που παίρνεις, αλλά και την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τους στόχους και τις ελπίδες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα υπήρξαν κάποιες προστριβές με τους άλλους, τώρα μπορείς να βρεις κοινό έδαφος.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος και ώθηση στα ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή σου, αλλά και γενικότερα στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει να φέρεις σε πέρας. Σημαντικά πρόσωπα είναι τώρα υποστηρικτές των κινήσεων που κάνεις, έστω και αν οι πράξεις σου έχουν αποχρώσεις υπερβολής.

Λέων
Ξαναβρίσκεις τη φλόγα σου σήμερα και μπορείς να τρέξεις τις υποθέσεις σου με έναν φρέσκο τρόπο, με το βλέμμα στο μέλλον. Επίσης, νομικά, διαδικαστικά θέματα ευνοούνται, υποθέσεις σπουδών ή ζητήματα που σχετίζονται με μακρινά μέρη (εξωτερικό). Τρέξε λοιπόν όσα σε απασχολούν σήμερα, αλλά πάντοτε να προσέχεις και τις πρακτικές λεπτομέρειες μέσα στην καθημερινότητα, διότι εκεί είναι το σημείο που… σκαλώνει το πράγμα.

Παρθένος
Υπάρχουν τομείς στη ζωή σου που θέλεις να μηδενίσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή, έτσι η σημερινή ημέρα κάνει το μυαλό σου να γυρίζει γύρω από αυτό. Παράλληλα όμως μπορεί να χρησιμοποιήσεις βιώματα από το παρελθόν σου ως μάθημα, αλλά και κατεύθυνση για το πώς να κινηθείς. Ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας που σε προβλημάτισαν, τώρα βρίσκουν λύσεις.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να τρέξεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου με τον καλύτερο τρόπο, βγαίνεις ωφελημένος μέσα από τους άλλους, μολονότι σήμερα εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Αν πάλι έχεις μια ανοιχτή αντιπαλότητα με κάποιον/κάποιους σήμερα εκείνοι ευνοούνται περισσότερο, οπότε μην κάνεις κάποια κίνηση που να σε εκθέτει.

Σκορπιός
Βάλε σε τάξη την καθημερινότητά σου και εκμεταλλεύσου την σπαρτιατική πειθαρχεία που έχεις μέσα σου, χωρίς να αφήνεσαι (μόνο) στους πειρασμούς. Τακτοποίησε λοιπόν τα πρακτικά ζητήματα που υπό άλλες συνθήκες σου φαίνονται βαρετά. Επίσης, μπορείς να δεις σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας αν κάποιο θέμα σε είχε ταλαιπωρήσει.

Τοξότης
Οι προηγούμενες ημέρες έφεραν ένα θολό και μπερδεμένο τοπίο, η σημερινή ημέρα σε αποζημιώνει και σε κάνει πιο εξωστρεφή και πιο χαρούμενο. Μπορείς λοιπόν να δεις τις επιδιώξεις σου να υλοποιούνται, να τρέξεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια ανεμπόδιστα. Επίσης, αν είσαι γονιός, υποθέσεις που σχετίζονται με τα παιδιά σου σήμερα έχουν ευχάριστες εξελίξεις.

Αιγόκερως
Όσα θέματα σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σήμερα ευνοούνται και μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που ήθελες. Παράλληλα όμως η σημερινή ημέρα δίνει και ένα βαθύτερο μήνυμα. Καλείσαι να συγχωρέσεις, είτε τον εαυτό σου για παλιά λάθη, αλλά κυρίως άλλους, άσχετα με το αν εκείνοι αξίζουν την συγχώρεση. Μην κρατάς ανοιχτούς λογαριασμούς με το παλιό, κλείσε τα κεφάλαια που πρέπει και προχώρα προς το μέλλον.

Υδροχόος
Βοηθητική και πρόσχαρη η σημερινή ημέρα, είσαι λαλίστατος και τακτοποιείς με ευκολία έγγραφα, συμβόλαια, συμφωνίες, χάρη στον φτεροπόδαρο Ερμή στο ζώδιό σου. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δρουν επικουρικά για εσένα, σου φέρνουν πληροφορίες ή και λύσεις. Νεαρά άτομα επίσης παίζουν έναν θετικό ρόλο και γενικότερα ευνοείται η επικοινωνία.

Ιχθείς
Σήμερα σταθεροποιείς όλες τις υποθέσεις που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες και επιδιώκεις να κάνεις αργά και σταθερά βήματα. Άλλωστε η μέρα κινείται σε γνώριμους ρυθμούς, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τα απλά, καθημερινά, χωρίς να σκοτίζεσαι ιδιαίτερα με επίπονα θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS