ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Μαΐου

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα χρήματα και η επιχειρηματική λογική πιθανά να σε απασχολήσουν σήμερα, ωστόσο εάν συντονιστείς με τη διαίσθηση σου θα βρεις τρόπους να χρησιμοποιήσεις τους πόρους και τις ιδέες σου πιο αποτελεσματικά. Η εστίαση σου στον κόσμο των πέντε αισθήσεων, την άνεση, τις απλές δραστηριότητες και τις πρακτικές υποθέσεις είναι έντονη. Η συνειδητοποίηση της αξίας σου και των φυσικών σου ταλέντων τονώνει την αυτοπεποίθηση σου και σε παρακινεί να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου.

Ταύρος
Οι διελεύσεις σήμερα προκαλούν μαγική ενέργεια γύρω σου, ενθαρρύνοντας την πρωτοποριακή σκέψη, τη βελτίωση του εαυτού σου και τις πρωτοβουλίες. Οι άλλοι γοητεύονται από εσένα και τη φυσική σου σοφία. Έχεις τώρα τα κίνητρα για να βελτιώσεις την προσέγγιση σου στη ζωή. Είσαι αποφασισμένη και θέλεις να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση, την εμφάνισή σου, αλλά και με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Αργότερα σήμερα σύγχυση μπορεί να περιβάλλει μια σύνδεση η οποία σε αφήνει να αναρωτιέσαι για το επόμενο βήμα σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων. Ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να ξεπεράσεις ψυχικά ή συναισθηματικά εμπόδια. Στην πραγματικότητα μπορείς να αφοσιωθείς σε στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αρνητικές συμπεριφορές και καταστάσεις που σε εμποδίζουν να απολαύσεις τη ζωή σου. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να απολαύσεις λίγη ξεκούραση και να πάρεις μια απόσταση από την καθημερινή ρουτίνα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στο σπίτι και στον οικογενειακό σου τομέα όλη μέρα και αναζητάς τρόπους για να αποκαταστήσεις την ισορροπία στις σχέσεις με την οικογένεια σου. Οι προσπάθειες δικτύωσης μπορούν επίσης να αποφέρουν ανταμοιβές. Μερικές φορές το να ξεχωρίζεις είναι ευεργετικό, αλλά σήμερα είναι προτιμότερο να αφήνεις τα πράγματα απλά να κυλούν. Είσαι απόλυτα συντονισμένη με τη διαίσθηση σου και μπορεί να προκύψουν καινοτόμες ιδέες για να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν καλύτερα.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου και σε ενθαρρύνει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε προσωπικά ενδιαφέροντα. Ίσως προκύψουν κάποιες εργασίες που πρέπει να κάνεις σήμερα. Η αλλαγή της ρουτίνας σου μπορεί να είναι συναισθηματικά αναζωογονητική με αυτήν τη διέλευση της Σελήνης. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που πραγματικά δεν ξέρεις που ακριβώς βαδίζεις, είτε επειδή βρίσκεσαι σε μια νέα πορεία καριέρας, είτε επειδή έχεις πιαστεί ανάμεσα σε δουλειές, έχεις αποκτήσει μια νέα θέση ή έχεις πρόβλημα να επιλέξεις το μονοπάτι που θα ήθελες να πάρεις.

Παρθένος
Μπορείς να πάρεις πολύ σοβαρά μια πεποίθηση σήμερα -με θετικό τρόπο. Μπορείς εύκολα να κολλήσεις σε μια εμπνευσμένη ιδέα ή ένα έργο και ίσως να μοιραστείς τις γνώσεις σου με άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για μάθηση και καθοδήγηση. Αυτήν τη βδομάδα μπορεί να έχεις εντυπωσιακές εμπειρίες και ανακαλύψεις που αλλάζουν την οπτική σου. Μπορεί να ανατροφοδοτήσεις ένα ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο θέμα, τρόπο ζωής ή τρόπο σκέψης λόγω αυτού που ανακαλύπτεις τώρα. Νιώθεις μια ισχυρότερη αίσθηση αποστολής η οποία είναι κίνητρο.

Ζυγός
Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη και σε επαφή με τα συναισθήματά σου. Ίσως έρθεις αντιμέτωπη με μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με μια στενή σου σχέση. Αυτή η νέα γνώση έρχεται ξαφνικά και μπορεί να τροφοδοτήσει το κίνητρο ή την αφοσίωση σου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο, στην προσωπική σου ανάπτυξη, στην εξέλιξή σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιωθείς και να αφοσιωθείς σε κάτι ιδιαίτερο.

Σκορπιός
Συνεχίζεις να ψάχνεις μέσα σου για καθοδήγηση σήμερα. Μπορεί να προχωράς προς το τέλος ενός έργου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να αποκτήσεις νέα γνώση που τροφοδοτεί την επιθυμία σου να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο μονοπάτι ή να κάνεις μια επιλογή σχέσης. Κατανοείς καλύτερα ένα σημαντικό για σένα άτομο ή μια κοντινή σου σχέση. Ωστόσο στις σχέσεις σου με τις δυο πλευρές να διεκδικούν την ανεξαρτησία τους μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά υπάρχει η ευκαιρία να συμβιβαστείς.

Τοξότης
Προσελκύεις φιλικό ενδιαφέρον σήμερα. Η πλατωνική πλευρά των σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο και αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσένα αυτήν τη στιγμή. Ταυτόχρονα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες μεθόδους που σε βοηθάνε στις καθημερινές υποθέσεις και στις μικροδουλειές σου. Οτιδήποτε ανοίγει τώρα, μπορεί να τροφοδοτήσει το κίνητρο σου και την αφοσίωση σου σε ένα συγκεκριμένο έργο ή μονοπάτι. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις τους άλλους να ξεπεράσουν ένα πρόβλημα.

Αιγόκερος
Ίσως έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μερικά από τα ιδιαίτερα ταλέντα σου τώρα. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για μια δημιουργική ή ρομαντική ανακάλυψη. Καινούριες πληροφορίες οδηγούν μια σχέση ή ένα έργο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η ελπίδα και η αίσθηση της αποστολής μπορούν να σε ανυψώσουν. Οι άλλοι το παρατηρούν και έλκονται προς το μέρος σου. Δεσμεύεσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να εκφραστείς παιχνιδιάρικα και δημιουργικά.

Υδροχόος
Μπορεί μια ξαφνική συνειδητοποίηση να ανανεώσει την οικιακή σου ζωή. Μια οικογενειακή σχέση ή ένα έργο στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι στο επίκεντρο. Ίσως πάλι να υπάρξει μια ανανεωμένη δέσμευση για την οικογένεια, μια έντονη επιθυμία να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο ή μια απόφαση να αλλάξεις το σπίτι σου. Έχεις ανάγκη τώρα για περισσότερη ασφάλεια, εξοικείωση και φροντίδα προκειμένου να αγαπήσεις και να ζήσεις αληθινά τη ζωή σου.

Ιχθείς
Ασχολείσαι με δραστηριότητες που αποφορτίζουν το μυαλό και το σώμα -σήμερα και τις επόμενες μέρες. Χαλαρώνεις ευκολότερα όταν οι σχέσεις σου είναι συνεργασιακές κάτι που είναι πιθανό να συμβεί σήμερα. Η ανάγκη ή η επιθυμία για τη βελτίωση των πραγμάτων είναι ισχυρή, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με την επικοινωνία, τα αδέλφια και τη μάθηση. Η εύρεση νέων μεθόδων αντιμετώπισης των πιέσεων της καθημερινής ζωής και η ευημερία μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Το νέο ή ανανεωμένο ενδιαφέρον για ένα ειδικό έργο ή ιδέα μπορεί να εμφανιστεί έντονα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS