ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Μαρτίου

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι πρακτικές υποθέσεις που σχετίζονται με τα χρήματα, το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες και να αξίζουν τον χρόνο σου. Είσαι έτοιμη να εργαστείς σκληρά για να εξασφαλίσεις τη μελλοντική σου ασφάλεια. Βασίζεσαι στην αυτοπεποίθηση σου και ο κύριος στόχος είναι να αισθάνεσαι ότι διατηρείς τον έλεγχο. Προσπάθησε να κάνεις βήματα για να ξεπεράσεις έναν φόβο ή μια συνήθεια που σε μπλοκάρει. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά τώρα, καθώς ο Άρης ο κυβερνήτης σου σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Κανένας από τους δυο δεν είναι εύκολος πλανήτης, αλλά η συνεργασία τους μπορεί να σε κάνει πιο παραγωγική.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξουν συναρπαστικά νέα ή αποκαλύψεις σήμερα. Η μέρα ευνοεί τα πρακτικά θέματα. Η προοπτική ή η κατεύθυνση σου μπορεί να αλλάξει λίγο λόγω ιδεών ή ειδήσεων που σου έρχονται σήμερα. Έχεις βρει έναν καλό ρυθμό και καταβάλεις την προσπάθεια που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων σου, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την επικοινωνία και τη σύνδεση. Εάν μπορείς να επωφεληθείς από κάποια μελέτη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε αυτή.

Δίδυμοι
Ενώ είσαι ανοιχτή σε νέες ιδέες, σήμερα τιμάς επίσης ό,τι είναι δοκιμασμένο και αληθινό. Ο Άρης εναρμονίζεται με τον Κρόνο σήμερα και σε παρακινεί να εστιάσεις περισσότερο σε λειτουργικές δραστηριότητες. Είναι θετική η ενέργεια για να δουλέψεις σε έργα καριέρας ή να κερδίσεις χρήματα ή να κάνεις βήματα προς έναν πρακτικό σου στόχο. Αναγνωρίζεις τη σημασία της στρατηγικής και της υπομονής σήμερα και αποκτάς μια νέα νοοτροπία που σε ευνοεί.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι ιδιαιτέρως εφευρετική και διορατική. Αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει τώρα είναι τα απτά αποτελέσματα και οι ανταμοιβές. Μπορείς να απολαύσεις τώρα μια παραγωγική ώθηση. Κερδίζεις τον σεβασμό, ιδιαίτερα για αυτά που γνωρίζεις και για τον τρόπο που μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Οι αντοχές σου είναι στο φουλ τώρα, καθώς ο Άρης διασχίζοντας το ζώδιο σου, εναρμονίζεται με τον σταθερό Κρόνο. Η λήψη αποφάσεων ενισχύεται.

Λέων
Σήμερα εστιάζεις την προσοχή σου σε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Η εργασία στα παρασκήνια μπορεί να είναι χρήσιμη και παραγωγική. Έχεις την υπομονή να δεις και να ασχοληθείς με κάτι που δεν έχει άμεσες ανταμοιβές και αποτελέσματα. Σε ενδιαφέρει πολύ τώρα να καταβάλεις τις προσπάθειες σου για πράγματα που συνήθως απέφευγες ή ανέβαλλες, καθώς και για δραστηριότητες που απαιτούν αποφασιστικότητα. Έχοντας κατά νου έναν στόχο, είσαι λιγότερο ευαίσθητη σε πιθανούς περισπασμούς.

Παρθένος
Μοιράζεσαι αυθόρμητα σήμερα. Μια επιρροή Άρη – Κρόνου προσθέτει ένα πρακτικό, σταθεροποιητικό θέμα στο μείγμα. Η αποδοχή των ανθρώπων, των έργων και των περιστάσεων όπως είναι και η εργασία με αυτά που έχεις είναι το κλειδί της επιτυχία. Αξίζει τον κόπο να αφιερώσεις ενέργεια σε μια ομαδική προσπάθεια. Επίσης, θα μπορούσες σήμερα να ασχοληθείς με επαγγελματικά πράγματα χρησιμοποιώντας και τη βοήθεια των φίλων σου. Η εστίαση σου έχει βελτιωθεί και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να δεις αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρχει μια αναζωογονητική ειλικρίνεια σήμερα και ανοιχτό πνεύμα. Μπορείς να μάθεις κάτι νέο ή να έχεις έμπνευση καθώς πειραματίζεσαι με διαφορετικές προσεγγίσεις. Ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου είναι επίσης ενεργό και σε βοηθά να αφήσεις στην άκρη τα συναισθήματα και τις προσδοκίες, ώστε να μπορέσεις να εργαστείς για έναν συγκεκριμένο στόχο με υπομονή. Οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου.

Σκορπιός
Ευχάριστες εκπλήξεις περιβάλλουν τις σχέσεις σου σήμερα. Με τη διέλευση Άρη – Κρόνου στο παιχνίδι, τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Αναγνωρίζεις ότι αν κάνεις τα πράγματα με προσεκτικά και αργά βήματα μπορείς να σημειώσεις πρόοδο. Θα συνειδητοποιήσεις ότι αξίζει να αφιερώνεις τον χρόνο σου και την προσπάθειά σου μόνο σε σίγουρα πράγματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις μια δεξιότητα, να τελειοποιήσεις μια τέχνη ή να ασχοληθείς σοβαρά με έναν στόχο που θέλεις πολύ. Η στρατηγική σε συνδυασμό με την πειθαρχία οδηγούν σε επιτυχημένα αποτελέσματα.

Τοξότης
Αυτή μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη και πολύ παραγωγική στιγμή. Ενώ το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε νέες δυνατότητες, είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση να απολαύσεις τα οφέλη μιας αργής, αλλά σταθερής προσέγγισης. Μερικές προσπάθειες που γίνονται στον προσωπικό σου τομέα είναι απαραίτητες. Η ζωή στο σπίτι έχει ευχάριστες εξελίξεις. Γενικότερα, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι αυτό που έχει αξία και ουσία με διάρκεια.

Αιγόκερος
Το να είσαι ανοιχτή αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ικανοποιητικό. Προσεγγίζεις τους ανθρώπους στο περιβάλλον σου με νέο τρόπο. Ταυτόχρονα υιοθετείς έναν πιο αργό ρυθμό με μια διέλευση Άρη – Κρόνου κατανοώντας τη σημαντικότητα της υπομονής. Η σκέψη με όρους ασφάλειας και πρακτικότητας θα φέρει ανταμοιβές. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση από το συνηθισμένο για το ποιες από τις ιδέες σου και τα σχέδια σου έχουν πραγματικές δυνατότητες και μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να απορροφηθείς από ένα έργο.

Υδροχόος
Αν και η μέρα έχει μια ανοιχτή διάθεση, εσύ επιλέγεις τις πρακτικές λύσεις στα προβλήματα. Εστιάζεις την ενέργειά σου σε εποικοδομητικά έργα ή προσπάθειες. Είναι καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου, να σκεφτείς σοβαρά, να οργανωθείς και αυτό θα σε βοηθήσει. Στόχος σου να συντονίσεις την προσπάθειά σου, τον χρόνο και την ενέργειά σου σε κάτι που αξίζει τον κόπο για εσένα. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να κάνεις σχέδια.

Ιχθείς
Αν και υπάρχει ένα πνεύμα προόδου και μεταρρύθμισης σήμερα, η διέλευση του Άρη με τον Κρόνο είναι ισχυρή για πρακτικά θέματα και ρεαλισμό. Μπορεί να εκφραστείς με δύναμη και αξιοπιστία. Μετριάζεις την ενέργεια σου και έχεις υπομονή. Οι άνθρωποι σε παίρνουν στα σοβαρά και λαμβάνεις επίσης σοβαρά τις ανάγκες σου για ψυχαγωγία και ρομαντισμό. Ίσως αφιερώσεις τώρα την ενέργεια σου σε σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις έναν στόχο που σχετίζεται με την προσωπική ολοκλήρωση και την ευχαρίστηση.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS