ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΤι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Μαρτίου

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Ερμή στον ηλιακό 12ο οίκο σου μέχρι τις 19, είσαι πιο παρατηρητική και μερικές φορές πιο διστακτική. Είναι καιρός να σκεφτείς καλύτερα ορισμένα σχέδια ή στοιχεία της ζωής σου, αντί λειτουργήσεις παρορμητικά -όπως κάνεις συνήθως. Μπορείς να επωφεληθείς από στοχαστικές δραστηριότητες, έρευνα και προβληματισμό. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου και ελκύεσαι από δραστηριότητες που σου δίνουν ευχαρίστηση ή σε βοηθούν να αποδράσεις από τα συνηθισμένα. Ωστόσο ίσως πίσω από αυτό, να κρύβεται το ότι μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν.


Ταύρος
Με την τρέχουσα διέλευση του Ερμή είσαι σε εξαιρετική θέση για καινοτόμα σκέψη, φρέσκιες ιδέες και ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Δίνεις περισσότερη προσοχή στα όνειρα, τις επιθυμίες, τις ελπίδες και τους στόχους. Οι δραστηριότητες δικτύωσης αυξάνονται και προσθέτουν κάτι πολύτιμο στη ζωή σου. Η συνεισφορά, η σύνδεση και οι συνεργασίες φέρνουν ανταμοιβές. Οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν αυτά τα θέματα. Ωστόσο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να πλησιάζουν σε μια μικρή προκλητική όψη θα μπορούσες να προσεγγίσεις ένα άλυτο, απογοητευτικό θέμα από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Αυτές τις μέρες χρησιμοποιείς απόλυτα τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και την ευφυΐα σου στην επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου, με τη διέλευση του Ερμή από τον ηλιακό 10ο οίκο σου μέχρι τις 19. Αυτή η διέλευση διεγείρει τη στοχευμένη σκέψη, που σήμερα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και πρωτότυπη. Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων. Τα λόγια σου επίσης έχουν μεγαλύτερη επιρροή και είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις να πεις και να παρουσιάσεις στον κόσμο.

Καρκίνος
Επωφελείσαι από ένα σταθερό ρυθμό σήμερα και έχεις την τάση να εστιάζεις περισσότερο στις σωματικές σου συνήθειες και ανάγκες. Βρίσκεσαι επίσης σε έναν θετικό κύκλο για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να μάθεις νέα πράγματα μέχρι τις 19. Διευκολύνει να αφήσεις μικρά προβλήματα και να απολαύσεις μια ευρύτερη, πιο αισιόδοξη προοπτική. Αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση σε μια σχέση.

 

Λέων
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη τη μέρα οι ανάγκες και τα προσωπικά σχέδια σου είναι στο επίκεντρο. Δίνεις μεγάλη έμφαση σε οτιδήποτε σου τονώνει τη διάθεση. Ωστόσο είσαι σε ευνοϊκή θέση για να σχεδιάσεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου, αντί να προχωράς πολύ γρήγορα στη δράση αυτές τις μέρες -και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις προβληματικούς τομείς ή να μεσολαβήσεις και να διαπραγματευτείς καλύτερες σχέσεις, οικονομικά, υποστήριξη και στρατηγικές ζωής. Αργότερα σήμερα η ένταση μπορεί να προκύψει από την υπερβολική προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη μέθοδο.

Παρθένος
Η Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα αναδεικνύει την ανάγκη να πάρεις μια ανάσα. Χρειάζεσαι την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις σήμερα. Ο Ερμής βρίσκεται στο αντίπαλο σου ζώδιο μέχρι τις 19 και γενικά είναι πιο πιθανό να συμβουλευτείς άλλους, να συζητήσεις ιδέες και σχέδια. Ελκύεσαι από ανθρώπους που διεγείρουν τη σκέψη ή σου προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική, καθώς χρειάζεσαι και μια πνευματική συντροφιά. Μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοήσεις προβλήματα ή αν τους επιτρέψεις να επιλυθούν μόνα τους.

Ζυγός
Η τρέχουσα διέλευση του Ερμή ενθαρρύνει πιο έξυπνες επαγγελματικές συνήθειες μέχρι τις 19. Οι έξυπνες μέθοδοι βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να μάθεις χρήσιμα πράγματα. Πρόσεξε μια τάση που έχεις να εκνευρίζεσαι ή να ανησυχείς για ασήμαντα θέματα. Μπορεί να υπάρχουν δημιουργικοί τρόποι συσχέτισης και αλληλεπίδρασης που ξεφεύγουν ευχάριστα από το παραδοσιακό. Ωστόσο όσο περνά η μέρα ίσως υπάρξουν κάποιες επιπλοκές. Σκέψου ότι η ανάγκη σου για ασφάλεια και έλεγχο στον οικιακό κόσμο σου μπορεί να είναι τόσο έντονη μερικές φορές που μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σου σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Σκορπιός
Οι διελεύσεις πυροδοτούν τη δημιουργική σου πλευρά αυτές τις μέρες. Μέχρι τις 19 είσαι σε θέση για να απολαύσεις τη μάθηση, την κοινή χρήση και τη σύνδεση. Η δύναμη των λόγων σου είναι εμφανής, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Η καθοδήγηση και η διδασκαλία μπορεί να είναι ισχυρές και ικανοποιητικές. Μπορεί να είσαι πιο δημιουργική ή παιχνιδιάρα στα σχόλια σου και με πιο τολμηρή διάθεση.

Τοξότης
Είναι πιθανό να απολαύσεις μερικές αποκαλυπτικές και ζεστές συζητήσεις αυτές τις μέρες και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Βρίσκεσαι σε ένα κύκλο που διαρκεί μέχρι τις 19 και σηματοδοτεί μια πολυάσχολη καθημερινότητα στο σπίτι ή συχνές συζητήσεις με την οικογένεια και τους αγαπημένου σου. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να αξιολογήσεις τα συναισθήματα, τις αξίες και τις συνδέσεις σου ή να αξιολογήσεις και να διαπραγματευτείς την οικιακή σου ζωή. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση των διαθέσεων ή των αναγκών των άλλων. Αναζητάς ιδιαίτερες στιγμές ή στιγμές ξεκούρασης, καθώς και ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη και την υπερβολή γενικότερα.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο ενθαρρύνουν το βλέμμα σου προς το μέλλον. Είναι καιρός να απολαύσεις τη διαδικασία, καθώς το μυαλό σου είναι ανοιχτό σε νέους τρόπους σύνδεσης και έχεις μια ισχυρή αίσθηση προόδου και ευγνωμοσύνη. Εκτιμάς την ευκαιρία να πειραματιστείς και να εκφράσεις τα πιο μοναδικά σου χαρακτηριστικά τώρα. Αισθάνεσαι λίγο πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη. Η ευελιξία φέρνει τις περισσότερες ανταμοιβές με τις τρέχουσες διελεύσεις και ο πειραματισμός είναι πιο φυσικός. Η διασκέδαση και η απόδραση από σκέψεις και ρουτίνες είναι απαραίτητη.

Υδροχόος
Είσαι σε θέση να προσθέσεις και τις απαραίτητες λεπτομέρειες στα σχέδια σου αυτές τις μέρες, καθώς σήμερα οι μέθοδοι και οι ιδέες σου είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και πρωτότυπες. Μέχρι τις 19 εργάζεσαι πιο συχνά με τα ταλέντα σου και τα χρησιμοποιείς στην πράξη. Όταν αγχώνεσαι με τις ανησυχίες σου ή στρεσάρεσαι με τα οικονομικά σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου θετικά. Διαφορετικά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις την υπομονή σου. Αργότερα σήμερα και αύριο οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο τεταμένες.

Ιχθείς
Έχεις εξαιρετική ενέργεια μαζί σου για να οργανώσεις τη ζωή σου με βασικούς τρόπους σήμερα. Απολαμβάνεις πολύ να συνδυάζεις πράγματα μαζί και μπορεί να προκύψει μια νέα μέθοδος που κάνει τα καθήκοντα ή την εργασία σου πιο ευχάριστη. Οι ιδέες σου ξεχωρίζουν επίσης ως μοναδικές και ιδιαίτερα δημιουργικές ή πρωτότυπες. Έχεις τον Ερμή στο ζώδιο σου μέχρι τις 19 και το ενδιαφέρον σου για τον κόσμο γύρω σου ειδικά γίνεται πιο έντονο. Ταυτόχρονα είσαι πιο έτοιμη να λάβεις αποφάσεις, ανησυχώντας λιγότερο για τα σχόλια και περισσότερο για το τι πραγματικά λειτουργεί για εσένα.

Tlife.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS