ΖΩΔΙΑΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Κριός
Έρχεσαι σε επαφή με αναμνήσεις ή άλλες καταστάσεις που σου θυμίζουν παρελθοντικές εμπειρίες σου. Όμως, το πιο σημαντικό νέο της ημέρας σήμερα είναι πως η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας τέλος σε μια μοναχική και εσωστρεφή περίοδο, που ξεκίνησε περίπου στις 13 Ιανουαρίου.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες υπερβολές από μέρους σου στον τρόπο που επιλύεις ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, «χτίζεις» πιο σταθερές βάσεις με τον κοντινό σου περίγυρο, κάνοντας εποικοδομητικά βήματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι πιο κουραστική σε σχέση με τη χθεσινή, όμως μπορείς να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις πρακτικής φύσεως ή να βάλεις μια τάξη στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας από απλά και μικρά βήματα. Κάτι όμως σε «τρώει» μέσα σου και δεν ωφελεί να αυτοτιμωρείσαι.

Καρκίνος
Σήμερα η Σελήνη, δικός σου κυβερνήτης από το ζώδιό σου συμμετέχει σε δυσμενείς σχηματισμούς, θυμίζοντας ακόμη μια φορά όσα δεν έχεις τακτοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Παράλληλα όμως, απόψε η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, κάνοντας από τη μια πιο έντονη την κοινωνική σου ζωή, αλλά από την άλλη σε καλεί να κρατάς τα προσχήματα.

Λέων
Είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου, βάζοντας παράλληλα σε τάξη και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θυμήσου όμως ότι ωφελείσαι σε πολύ σημαντικό βαθμό από επαφές ή νέες συμφωνίες.

Παρθένος
Οι στόχοι που έχεις θέσει αυτό το διάστημα σήμερα σου φαίνονται πιο μακρινοί και αυτό σε γεμίζει άγχος, καθώς αισθάνεσαι πως τα δημιουργικά σου σχέδια είναι στάσιμα. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί σημαντικές διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα είναι στον «δρόμο» που πρέπει και στο τέλος ωφελείσαι! Θάρρος!

Ζυγός
Μια αρκετά πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Απόψε όμως αποκτάς έναν σημαντικό σύμμαχο, την Αφροδίτη, η οποία περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών.

Σκορπιός
Πιθανώς σήμερα να προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, στοιχείο που δυσχεραίνουν τις επαφές σου με τους γύρω σου. Εντούτοις, είναι εξαιρετική ημέρα για να ζητήσεις βοήθεια ή ενίσχυση των προσπαθειών σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί.

Τοξότης
Είσαι αρκετά επιφυλακτικές σήμερα –έως και καχύποπτος– με τους γύρω σου και προτιμάς όλα να περάσουν από τα δικά σουτ χέρια ώστε να βεβαιωθείς ότι γίνονται με τον τρόπο που θες. Θυμήσου όμως ότι όσο παραμένει ο Άρης στο ζώδιό σου πιθανώς να παρασυρθείς σε παρορμητικές συμπεριφορές.

Αιγόκερως
Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και σε πολλά εσύ έχεις αντίθετη γνώμη, πράγμα που δεν φοβάσαι να επισημάνεις. Παράλληλα όμως, απόψε η Αφροδίτη περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν απόψε και στο προσεχές διάστημα ανοίγεις το σπίτι σου στους δικούς σου ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα κάνεις βήματα προσέγγισης των οικείων σου, γεφυρώνοντας τα χάσματα.

Υδροχόος
Σήμερα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν αρκετά. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο συμμετέχει σε δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να ανατρέπεται σε κάποιο βαθμό οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS