ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΤοξότη, το άγχος μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα έτσι προσπάθησε να χαλαρώσεις

Τοξότη, το άγχος μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα έτσι προσπάθησε να χαλαρώσεις

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού ασκεί πίεση, αλλά καλύτερα να μην βιαστείς για τίποτα τώρα. Εάν δεν έχεις ακόμα αναγνωρίσει την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στις πρακτικές σου υποθέσεις ή σε μια φιλία, μπορεί να βιώσεις κάποια ένταση. Αλλά μέσω αυτής της διαδικασίας μπορείς να αφυπνιστείς σε νέες ιδέες και δυνατότητες για τη βελτίωση της ζωής σου. Σκέψου ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι συναισθηματικά διεγερτικοί ή μπορεί να υπάρχουν πολλοί περισπασμοί, αλλά αναζήτησε ευκαιρίες για να αναπτυχτείς, να μάθεις και να κατανοήσεις τον εαυτό σου, τις σχέσεις και τα έργα σου πιο ολοκληρωμένα.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχει διάσπαρτη ενέργεια, αλλά υπάρχει κάτι να μάθεις στο τέλος της ημέρας. Με τη διέλευση του Ήλιου, οι φιλοδοξίες σου είναι ισχυρές και η ανάγκη σου για επίτευγμα είναι ιδιαίτερα επιτακτική αυτή την περίοδο. Για καλύτερα αποτελέσματα τώρα είναι καλύτερο να αποφύγεις απότομες κινήσεις ή δραματικές στάσεις μέχρι να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να κατανοήσεις τις πιθανές συνέπειες. Στόχος είναι να μειώσεις τις τραχιές άκρες και να σκεφτείς τρόπους για να κάνεις αλλαγές. Καθώς η μέρα προχωρά, ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου για να ξεπεράσεις τις αρνητικές συμπεριφορές και τις αναστολές.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που η προσοχή σου διχάζεται σήμερα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Όσο κι αν θέλεις να εστιάσεις, μπορεί να δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς. Μπορεί να υπάρχουν εκπληκτικές νέες πληροφορίες που απορρίπτουν το πρόγραμμα ή τα σχέδια σου ή η ρουτίνα σου φαίνεται εξαιρετικά βαρετή ή περιοριστική σήμερα. Αντί να εργάζεσαι στον αυτόματο πιλότο, προσπάθησε να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για κάτι διαφορετικό δοκιμάζοντας ένα νέο στυλ, διαδρομή ή θέμα. Η επιθυμία να αποφύγεις μια ευθύνη μπορεί να είναι έντονη, αλλά είναι απίθανο να ικανοποιηθεί.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν νέες προσεγγίσεις και ευελιξία. Εάν μπορείς να αποφύγεις την τάση να κινείσαι πολύ γρήγορα ή νευρικά μπορείς να καταλήξεις σε συναρπαστικές και πιθανώς προφητικές ιδέες. Κράτησε τα πόδια σου στο έδαφος για να μπορέσεις να ωφεληθείς από την ανοιχτή, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ενέργειας της ημέρας. Εκπλήξεις ή αλλαγές στα σχέδια μπορεί να οδηγήσουν σε προσαρμογή προσδοκιών και στάσεων. Εάν αισθάνεσαι ιδιαίτερα τεταμένη ή ανήσυχη, προσπάθησε να διοχετεύσεις την υπερβολική ενέργεια σε μια παραγωγική επιδίωξη που ξέρεις ότι σε εξυπηρετεί καλά.

Λέων

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει μη συνεργάσιμες ενέργειες γύρω από μια συνεργασία, ένα γονέα ή ένα αφεντικό στην ημέρα και τη βδομάδα σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις γρήγορες αντιδράσεις, καθώς οι τάσεις να αντιδράς ή να είσαι απότομη για να κάνεις αλλαγές μπορεί να οδηγήσει σε περιττά προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Μπορεί να σε ενοχλήσει εάν οι άλλοι είναι απρόσωποι απέναντι σου, αλλά είναι καλύτερο να μην αντιδράσεις. Αντίθετα, βρες τρόπους να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς να υπολογίζεις σε κάποιον άλλον. Ωστόσο ένα θέμα μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σου και αυτή η διέλευση μπορεί να το φέρει στην επιφάνια.

Παρθένος

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σου σε σημεία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις απόψεις και τις οδηγίες. Η επιθυμία να αποδώσεις, να εργαστείς και να διαπρέψεις στην εργασία σου ή με την υγεία και τις ρουτίνες σου είναι έντονη, αλλά έρχεται σε σύγκρουση με την εξίσου επιτακτική ανάγκη να εξερευνήσεις, να μάθεις και να απολαύσεις τα οφέλη του αυθορμητισμού και της ελεύθερης μάθησης και ζωής. Κάτι που ακούς μπορεί να τονώσει ένα νέο τρόπο σκέψης, γι’ αυτό μην αγνοείς εντελώς τις επικοινωνίες, αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν αντιδράσεις.

Ζυγός

Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού νωρίς σήμερα, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αγχωμένη, ειδικά με δημιουργικά έργα και στενές σχέσεις ή να μην ξέρεις που βρίσκεσαι με μια κατάσταση ή με κάποιον. Προσπάθησε να παραμείνεις ευέλικτη και απέφυγε να μένεις πεισματικά σε παλιές μεθόδους, αποφεύγοντας ταυτόχρονα το άλλο άκρο εάν περιλαμβάνει ένα παρορμητικό διάλλειμα. Βάλε στόχο να τραβήξεις συνειδητά την ενέργεια σου μακριά από τεταμένες καταστάσεις και να αφήσεις το άγχος αν είναι εφικτό. Φυσικά είναι συνήθως συνετό να εξετάζεις τις αντιδράσεις σου εάν εμφανιστούν ξαφνικά.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε τετράγωνο νωρίς σήμερα, η συγκέντρωση μπορεί να είναι δύσκολη καθώς νιώθεις τραβηγμένη προς διάφορες κατευθύνσεις. Προσωρινά το που πηγαίνεις ή το επόμενο βήμα σου μπορεί να είναι ασαφές. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι η εστίαση στη στιγμή είναι καλύτερη μόνο προς το παρόν και το να ανησυχείς υπερβολικά για το επόμενο βήμα σου μπορεί να είναι σπατάλη ενέργειας, όταν δεν είσαι σίγουρη για τον τελικό προορισμό. Κάποιος στη ζωή σου θα μπορούσε να σε εκπλήξει ή θα μπορούσε να υπάρξει ανησυχητική ανταγωνιστική ενέργεια μεταξύ της οικογένειας ή του ερωτικού σου συντρόφου.

Τοξότης

Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού νωρίς σήμερα, μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση. Αυτό θα το νιώσεις πιο έντονα αν έχεις αναλωθεί από τις σπουδές, τις επαφές ή τα έργα σου και ένα χαοτικό συναίσθημα αναδύεται σε άλλους τομείς της ζωής σου. Επιδίωξε να γνωρίζεις τα όρια σου και να τα σεβαστείς, διαφορετικά είναι πιθανό να νιώσεις πολύ διασκορπισμένη και να μην είσαι πολύ παραγωγική. Εάν καταπιέζεις την απογοήτευση, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που εμφανίζεται απροσδόκητα. Το άγχος μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα γι’ αυτό κάνε ότι μπορείς για να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε διεγείρει, καθιστώντας προτιμότερο το να παρακολουθήσεις τις γρήγορες κινήσεις, ιδιαίτερα με χρήματα και αγάπη. Η επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια μπορεί να ανταγωνίζεται την ανάγκη σου για συναισθηματικό ενθουσιασμό. Με την τρέχουσα διέλευση του Ήλιου θέλεις να πάρεις τον έλεγχο των πιο πρακτικών υποθέσεων στη ζωή σου και οι σημερινές ασυνέπειες, σου υπενθυμίζουν ότι ο έλεγχος δεν είναι πάντα αποκλειστικά δικός σου.

Υδροχόος

Ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο ταραχώδης και αυτό να είναι λίγο ενοχλητικό. Έχει ένα τρόπο να επισημαίνει περιοριστικούς όρους που μπορεί να έχεις ανεχτεί, αλλά τώρα βρίσκεις πάρα πολλούς. Σκέψου ότι μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένη με τις ρουτίνες ή τους κουρασμένους, παλιούς τρόπους σχέσης και τώρα είναι η ώρα να δεις τι είναι αυτά και ίσως να απελευθερωθείς. Αναζήτησε νέους τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου εάν τα πράγματα νιώθεις να σε καταπιέζουν.

Ιχθύες

Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού νωρίς σήμερα, είναι πιθανή η ψυχική ένταση, κάτι που επιβάλει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις. Ευτυχώς αυτή η πτυχή σου ανοίγει ένα ωραίο παράθυρο σε τομείς της ζωής σου ή συγκεκριμένους τρόπους σκέψης που έχουν γίνει δυσλειτουργικοί. Ωστόσο η επιθυμία να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο, ιδιαίτερα διανοητικά και με τα έργα σου μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα. Πρόσεξε να μη γίνεις ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου μιλώντας πολύ γρήγορα για ένα θέμα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS