ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΥδροχόε,ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο σου και μετακινείται στον πρακτικό 2ο...

Υδροχόε,ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο σου και μετακινείται στον πρακτικό 2ο ηλιακό σου οίκο σήμερα

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η κοινωνική σου ζωή είναι ενεργή, επιταχύνετε ή συγκεντρώνεσαι αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα ο Ήλιος περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια διαμονή ενός μήνα, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο στην εμπειρία σου. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει περισσότερη ξεκούραση, προβληματισμό και αναθεώρηση. Είναι μια περίοδος για το δέσιμο των χαλαρών άκρων και την ολοκλήρωση των παλιών υποθέσεων. Εάν κάτι δε λειτουργεί πλέον για σένα θα το δεις τώρα πιο καθαρά. Μπορεί να θεωρήσεις αυτή την περίοδο καθαρισμού σε συναισθηματικό ή ψυχικό επίπεδο.

Ταύρος

Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στις ευθύνες, τις επιδόσεις, ή την καριέρα αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα ο Ήλιος μετακινείτε στον κοινωνικό σου τομέα και μέρος της εστίασης σου μετατοπίζεται σε στόχους ευτυχίας. Μέχρι τις 19/3 θα επιθυμείς περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους, ομάδες, δίκτυα ή κοινότητες. Αντίθετα, μπορεί να είναι μια περίοδος ιδιαίτερης προσοχής στους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες ευτυχίας. Θα μπορούσες να κάνεις περισσότερη συνεργασία, καθώς είναι μια περίοδος που η συμμετοχή με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι ικανοποιητική και το να βάλεις στο πλάι τις ανάγκες του εγώ σου υπέρ των ομαδικών προσπαθειών, μπορεί να είναι χρήσιμο.

Δίδυμοι

Είσαι επικεντρωμένη στο να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου και την αίσθηση της περιπέτειας αυτές τις μέρες, αλλά η σημερινή μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου, φέρνει ένα νέο θέμα στη ζωή σου που στρέφει περισσότερο την προσοχή σου στην εργασία, την απόδοση και την ευθύνη. Είναι επίσης είναι ένας κύκλος αυξημένης προβολής και λογοδοσίας που διαρκεί έως τις 19/3. Η αλλαγή μακροπρόθεσμων στόχων ή η εστίαση στην επίτευξη υπαρχόντων στόχων μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο. Οι στόχοι καριέρας ή πορείας ζωής μπορεί να είναι στο μυαλό σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως και νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τις επιδόσεις σου.

Καρκίνος

Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας και των πνευμάτων σου σήμερα και θα περάσει χρόνο σ’ αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 19/3. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για ζωηρές, αυθόρμητες δραστηριότητες που σε βοηθούν να προωθήσεις, να μοιραστείς, να μάθεις, να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Η απομάκρυνση από τη ρουτίνα σου περιστασιακά είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της ευρύτερης εικόνας. Μπορεί να υπάρξει περισσότερη θετικότητα στις προοπτικές, τις ενέργειες, τα ενδιαφέροντα, τις σκέψεις και τις συζητήσεις σου τον επόμενο μήνα.

Λέων

Ο Ήλιος ξεκινά την επίσκεψη του στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα, ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση ενώ διέρχεται από αυτή την περιοχή του λιακού σου χάρτη μέχρι τις 19/3. Είναι μια εποχή του χρόνου που η αυτό-μεταμόρφωση βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς επιδιώκεις να αναπτυχτείς και να εξελιχτείς. Έχεις κίνητρο να βελτιώσεις τη ζωή σου από μέσα προς τα έξω ή οι στενές σχέσεις και το μοίρασμα ή η οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη γίνονται επίκεντρο. Θέλεις μια σχέση ή ένα έργο που μπορείς να εξερευνήσεις σε βάθος και να συνδεθείς σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Παρθένος

Αυτές τις μέρες επικεντρώθηκες έντονα στις καθημερινές σου υποθέσεις. Ενώ αυτό το θέμα θα αναπτυχτεί περαιτέρω, ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στο τομέα της συνεργασίας σου σήμερα και αισθάνεσαι πιο κοινωνική. Μέχρι τις 19/3 ο Ήλιος εδώ, μπορεί να σε βοηθήσει να δεθείς με κάποιον ιδιαίτερο και να σε ενθαρρύνει να φτάσεις σε μια καλύτερη ισορροπία στη ζωή σου γενικά. Ενεργειακά δεν είναι ιδανικό για προσωπικά σχέδια. Ωστόσο νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια που τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους και βρίσκεις αρμονία και ισορροπία στο προσωπικό σου περιβάλλον τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες επικεντρώθηκες περισσότερο στις δημιουργικές και ρομαντικές αναζητήσεις και ενώ αυτό θα αναπτυχτεί περαιτέρω, η εστίαση σου μετατοπίζεται λίγο στους στόχους υγείας και εργασίας. Αυτή η μετάβαση σε μια περίοδο που επικεντρώνεται στην εργασία, όταν οι ρουτίνες και τα πρακτικά ζητήματα λαμβάνουν περισσότερη προσοχή, οφείλεται στο ότι ο Ήλιος μετακινείται στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα. Αυτή η διέλευση θα διαρκέσει μέχρι τις 19/3 και θα δώσεις περισσότερη προσοχή στις ρουτίνες και τα συστήματα στη ζωή σου που σου δίνουν μια αίσθηση τάξης και ελέγχου.

Σκορπιός

Υπάρχει περισσότερη ενδοσκόπηση στη ζωή σου αυτές τις μέρες και η προσέγγιση σου στον κόσμο είναι συχνά επιφυλακτική. Ωστόσο σήμερα, ο Ήλιος μετακινείτε σε ένα πιο εξερχόμενο τομέα του ηλιακού σου χάρτη και αρχίζεις να αισθάνεσαι συνδεδεμένη και έτοιμη να μοιραστείς τον εαυτό σου. Αυτός είναι ένας χαρούμενος, δημιουργικός τομέας του χάρτη σου και ο Ήλιος θα βρίσκεται εδώ μέχρι τις 19/3. Με το δικό σου τρόπο αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκφραστείς δημιουργικά ή ρομαντικά. Είναι ένας κύκλος που αναδεικνύει τις πιο παιχνιδιάρικες, εξωστρεφή ιδιότητες σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ξεκινώντας μια διέλευση ενός μήνα. Μέχρι τις 19/3 νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια και ενδιαφέρον για την οικιακή σου ζωή, την οικογένεια ή τους στενότερους δεσμούς σου. Από πολλές απόψεις αυτή είναι μια στιγμή για αγκυροβόληση ή φωλιά σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν είναι ο πιο περιπετειώδης ή εξερχόμενος κύκλος στο ταξίδι του Ήλιου στον ηλιακό σου χάρτη, αλλά είναι μια πολύτιμη περίοδος για να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέχρι τις 19/3, επιθυμείς περισσότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Η περιέργεια σου είναι πιο έντονη απ’ ότι συνήθως και η ανάγκη σου για πνευματική διέγερση σε παρακινεί σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι συχνά εν κινήσει, ακόμα κι αν αυτό είναι μεταφορικό και ότι ενώ δεν είσαι πάντα συγκεντρωμένη διακλαδίζεσαι και μαθαίνεις πολλά στη διαδικασία. Το να εκφράζεσαι πιο ξεκάθαρα στις επικοινωνίες σου, γίνεται πιο σημαντικό για σένα τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος

Ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιο σου και μετακινείται στον πρακτικό 2ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 19/3. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει μια βήμα προς βήμα, άνετη προσέγγιση στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια για να εστιάσεις στο να είσαι πιο συναισθηματικά παρούσα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα φυσικά σου ταλέντα και τις ικανότητες σου. Εμφανίζονται ευκαιρίες που σε κάνουν να αναλάβεις το εισόδημα και τα τιμαλφή σου.

Ιχθύες

Υπάρχει έντονη εστίαση στο φόντο ή στα κρυφά στοιχεία της ζωής σου αυτές τις μέρες και ενώ αυτό το θέμα θα αναπτυχτεί περαιτέρω, ο Ήλιος ξεκινά την επίσκεψη του στο ζώδιο σου σήμερα, φέρνοντας σε στο προσκήνιο. Αυτή η διέλευση θα συνεχιστεί μέχρι τις 19/3, αφήνοντας σε να νιώθεις πιο υπεύθυνη και ικανή. Έχεις αυξημένη προσωπική παρουσία τις επόμενες εβδομάδες. Επιδίωξε να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την περίοδο με το να είσαι θετική και να πιστεύεις στον εαυτό σου, καθώς αυτή είναι η αρχή μιας νέας ηλιακής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, είναι πιθανό να αισθάνεσαι όλο και πιο εξωστρεφής και να ενδιαφέρεσαι να βγάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS