ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΥδροχόος:Η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της σήμερα χάρη στην αντίθεση Άρη –...

Υδροχόος:Η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της σήμερα χάρη στην αντίθεση Άρη – Ουρανού

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Με τον πλανήτη που σε κυβερνά, τον Άρη, σε αντίθεση με τον Ουρανό σήμερα, πρέπει να αναλάβεις γρήγορα δράση. Είσαι σε επαφή με την καρδιά σου τώρα και αυτό είναι καλό. Σκέφτεσαι πολύ. Πρόσεξε την παρορμητικότητά σου στα οικονομικά ή σε μια σχέση, γιατί πρόκειται να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Υπάρχει βιασύνη στο να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποθέσεις. Η αποδιοργάνωση είναι αποτρεπτική. Για να πάει ακόμα καλύτερα η μέρα, άκουσε τυχόν καλά κρυμμένες επιθυμίες, που εμφανίζονται στην επιφάνεια τώρα, αλλά προσπάθησε να μην ενεργείς με παρορμήσεις που μοιάζουν να έρχονται από το πουθενά.

Ταύρος

Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια τα απερίσκεπτα χαρακτηριστικά της φύσης σου. Με κάποια διαχείριση, θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις αυτό προς όφελος σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις κάτι δημιουργικό ή παραγωγικό. Τώρα θα μπορούσες να μετακινήσεις και βουνά. Αυτή η διέλευση λαμβάνει χώρα περίπου κάθε 2 χρόνια και είναι η τέλεια στιγμή για να απελευθερωθείς από απογοητεύσεις και περιορισμούς. Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι αυτός που θα χαλάσει τελικά την ημέρα.


Δίδυμοι

Οι σημερινές διελεύσεις είναι λίγο τεταμένες, αλλά με λίγη δημιουργικότητα ίσως βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη ημέρα σου. Η διέλευση του Άρη στον ηλιακό 6ο οίκο σου είναι χρήσιμη αλλά και προκλητική την ίδια στιγμή. Ανταπεξέρχεσαι στη δουλειά σου με ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα ακολουθείς δαπανηρές οδούς. Σήμερα η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό προκαλεί απογοήτευση και φέρνει στο προσκήνιο άλυτα ζητήματα. Πρόσεξε την τάση να ενεργείς με τρόπους που σε βάζουν σε μπελάδες, καθώς μπορεί εν αγνοία σου να αναλάβεις το ρόλο του υποκινητή.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι στη ζωή σου μπορεί να είναι αναξιόπιστοι αυτή τη στιγμή. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να μοιάζει σαν τρενάκι σήμερα, με τον Άρη να κοντράρει τον Ουρανό. Δεν μπορείς να καταλάβεις αν μια φιλία σου κάνει ή όχι και αυτό γιατί λαμβάνεις μεικτά σήματα. Έχεις επαναστατική συμπεριφορά μέσα στη μέρα. Επιδίωξε να είσαι διεκδικητική παρά επαναστατική και ζήσε τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους, χωρίς να αντιδράς με τους άλλους.

Λέων

Αναλαμβάνεις γρήγορα δράση σήμερα, και αντιδράς με ένα τρόπο εξέγερσης. Η αντίθεση Άρη – Ουρανού φέρνει ενέργεια που σχετίζεται κυρίως με την οικογένεια, το σπίτι, αλλά και την εργασία. Έχεις βαρεθεί τους περιοριστικούς όρους και για αυτό και σήμερα θα πεις «φτάνει πια!!». Γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου για αυτό και έχεις αποκωδικοποιήσει τα σημάδια που μαρτυρούν πως ο θυμός και η αγανάκτησή σου θα πυροδοτηθούν μέσα στην ημέρα.

Παρθένος

Απογοητεύσεις και ίσως δυσαρέσκεια καθορίζουν την ημέρα, λόγω του Άρη που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Εκνευρίζεσαι με ένα θέμα, αλλά οι τρόποι για να εκφράσεις το θυμό σου είναι περιορισμένοι. Οι διαφορετικές απόψεις σε μπλοκάρουν. Πριν τοποθετηθείς, βρες έξυπνους τρόπους αντιμετώπισης της απογοήτευσης. Η ανυπομονησία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, γι’ αυτό προσπάθησε να ρυθμίσεις τις σκέψεις σου. Εξέτασε τρόπους για να απελευθερωθείς από τους περιορισμούς που σε κρατούν πίσω από την ευτυχία.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι λίγο τεταμένες, αλλά εκθέτουν τομείς της ζωής σου στους οποίους υπήρξαν πάρα πολλοί περιορισμοί. Με τον Άρη στον ηλιακό 2ο οίκο σου αυτές τις μέρες, στέκεσαι στο ύψος σου, διεκδικείς όλα όσα χρειάζεσαι και έχεις ανάγκη και υπερασπίζεσαι την τιμή σου. Εάν οι άλλοι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη τους ή αν δεν μπορείς να βασιστείς πλήρως πάνω τους, είναι πιθανό να μην κρατηθείς και να εκφράσεις την απογοήτευση σου. Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ουρανού θα φέρει την ένταση στο κόκκινο.

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιο σου να αντιμετωπίζει σήμερα τον Ουρανό, μπορεί να παρουσιαστούν συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον φίλο σου. Νιώθεις πως καταβάλλεις όλη σου την δύναμη σε κάτι, ενώ οι γύρω δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι. Αυτό είναι απογοητευτικό. Θέλεις να αντιδράσεις, αλλά είναι καλύτερο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, αντί να ενεργήσεις παρορμητικά ή με θυμό. Ορισμένοι άνθρωποι από τον περίγυρό σου φαίνονται αναξιόπιστοι σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή άλλοι παρουσιάζουν εκπλήξεις που προκαλούν ανησυχία.

Τοξότης

Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού σήμερα, οι εντάσεις ανεβαίνουν. Κάτι θα προκαλέσει απογοήτευση ή δυσαρέσκεια, η οποία μπορεί να σχετίζεται με υπερφόρτωση στο πρόγραμμα. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το πώς να φερθείς με τους γύρω, η ανυπομονησία δεν θα σου βγει σε καλό. Το να ωθήσεις τον εαυτό σου πέρα από τα όρια σου δε θα σε βοηθήσει, οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μάθεις ποια είναι αυτά τα όρια. Εάν έχεις την δυνατότητα, καλό θα ήταν να κανονίσεις έτσι τα πράγματα ώστε να εργαστείς με το δικό σου ρυθμό σήμερα.

Αιγόκερως

Η σημερινή σύγκρουση Άρη – Ουρανού φέρνει μπροστά θαμμένες επιθυμίες. Εάν μπορείς να κρατήσεις μακριά την ανυπομονησία και την παρορμητικότητα, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανακαλύψεις τι δεν μπορείς πλέον να ανεχτείς και τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου. Ενώ τα πάθη είναι έντονα, οι ξαφνικές ορμές και οι επιθυμίες μπορεί να αφορούν περισσότερο την εσωτερική αναταραχή παρά την εσωτερική αλήθεια. Η συμπεριφορά σου στους γύρω σου είναι περίεργη. Γεγονότα σε ξαφνιάζουν. Μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση που σχετίζεται με τον ρομαντισμό και την αναζήτηση της ευχαρίστησης.

Υδροχόος

Η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της σήμερα χάρη στην αντίθεση Άρη – Ουρανού. Αν την χειριστείς σωστά, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις δρόμο προς κάτι νέο, που θα σε κάνει να νιώθεις πιο φρέσκια και λιγότερο επιβαρυμένη. Μην επαναστατείς ενάντια στους κανόνες ή τα σχέδια σου. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια ή άνθρωποι που στέκονται στο μονοπάτι αυτό προς τους στόχους σου να μην σε στηρίζουν όσο θέλεις, αλλά πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Εστίασε στο πως πιστεύεις εσύ ότι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Μην περιμένεις πάρα πολλά, και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιχθύες

Η σημερινή αντίθεση Άρη – Ουρανού προκαλεί μνησικακίες. Η εσωτερική δυσαρέσκεια είναι πιθανή. Σου είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις, πιθανώς λόγω αποδιοργάνωσης στην καθημερινότητά σου. Οι διαφωνίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Προτιμάς να ακολουθήσεις το δικό σου δρόμο και οι άλλοι αμφισβητούν την ανεξαρτησία ή την ελευθερία σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να απελευθερώσεις την απογοήτευσή σου, αλλά πρόσεξε να μην το κάνεις με πολύ ενοχλητικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS