ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΥδροχόος:Ο Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, υπενθυμίζοντας σου την αξία της...

Υδροχόος:Ο Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, υπενθυμίζοντας σου την αξία της απλότητας

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Ο Κρόνος στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά την ανάδρομη κίνηση που έχει από τον περασμένο Ιούνιο. Αυτή η αλλαγή σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή. Ταυτόχρονα σε βοηθά να έρθεις αντιμέτωπη με την πραγματικότητα. Επανεμφανίζονται γεγονότα, πρόσωπα, στοιχεία του παρελθόντος αλλά τώρα νιώθεις πιο έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσεις πιο έτοιμη να αφήσεις πίσω σου αρνητικές συμπεριφορές. Με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό, οι ειδήσεις και οι συζητήσεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και ευθύνες θα σε δυσκολέψουν πολύ, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας.

Ταύρος

Στο πρώτο μισό της ημέρας, αυτό που επικοινωνείς δημιουργεί συγκρούσεις. Η συζήτηση βοηθάει την κατάσταση και κατευνάζει ακόμα και τα πιο ανήσυχα πνεύματα: αυτό να έχεις στο μυαλό σου. Οι ιδέες σου σήμερα είναι λαμπρές, συναρπαστικές. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να τις μεταδώσεις σωστά. Τα νέα της ημέρας μπορεί να αλλάξουν την οπτική σου.

 

Δίδυμοι

Με τον Κρόνο να στρέφεται ορθόδρομος στον ηλιακό 10ο οίκο σου, αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση στα επαγγελματικά σου. Νιώθεις πιο ικανή να χειριστείς ευθύνες, να αναλάβεις την ηγεσία. Τα επιχειρηματικά εγχειρήματά σου που τόσους μήνες έμοιαζαν μπλοκαρισμένα, ξαφνικά ανθίζουν. Η καριέρα σου μπαίνει σε προτεραιότητα. Αναπτύσσεσαι στα επαγγελματικά, με αργό και σταθερό ρυθμό ωστόσο. Ξεκαθαρίζεις στο μυαλό σου ποιοι είναι οι στόχοι σου. Σήμερα, ο Ερμής αντιτίθεται στον Ουρανό και σε προκαλεί να ταρακουνηθείς λίγο, να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Καρκίνος

Ο Κρόνος στρέφεται ορθόδρομος σήμερα μετά την ανάδρομη κίνηση που έχει από τον περασμένο Ιούνιο. Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς σκληρά και να απογειωθείς επαγγελματικά. Το σύμπαν σου υπενθυμίζει με κάθε τρόπο πως πρέπει που και που να δίνεις προσοχή στην πραγματικότητα, χωρίς να αποθαρρύνεσαι. Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης, στις οποίες έχεις επιδοθεί, φαίνεται πως είναι πετυχημένες, αφού προχωράς διαρκώς μπροστά.

Λέων

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Ο Ερμής εναντιώνεται στον Ουρανό, δημιουργώντας αμέτρητους αντιπερισπασμούς, που σε κάνουν να είσαι εντελώς ασυγκέντρωτη, ενώ την ίδια στιγμή νιώθεις πιο ευαίσθητη απ’ ότι συνήθως. Με την συγκεκριμένη διέλευση να βρίσκεται σε εξέλιξη, προσπάθησε να περιορίσεις την ανυπομονησία σου και να μην οδηγείσαι σε πολύ γρήγορες αποφάσεις. Οι διαμάχες της ημέρας θα σου δημιουργήσει έντονο άγχος και ανησυχία και θα σε οδηγήσει προς μια λανθασμένη κατεύθυνση. Οπλίσου με υπομονή!

Παρθένος

Ο Κρόνος στρέφεται ορθόδρομος σήμερα, μετά από περισσότερους από 4 μήνες ανάδρομης κίνησης. Αυτή η αλλαγή ξεκαθαρίζει τη θέση που βρίσκεσαι έναντι των άλλων. Γίνε σαφής στην σχέση σου και γενικώς στις επαφές σου με τρίτους και θα νιώσεις αμέσως πιο δυνατή. Οι ρεαλιστικές σου προσδοκίες σε οδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση.

Ζυγός

Ο Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του σήμερα. Επιστρέφεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα και μένεις πιστή σε αυτό. Η φυσική σου κατάσταση γίνεται προτεραιότητα τώρα. Τα είχες παγώσει όλα αυτά – και μάλιστα με πολύ απογοητευτικό τρόπο – όσο ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τον Ιούνιο. Κοιτάς την πραγματικότητα κατάματα και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Οι επόμενες εβδομάδες σε βοηθούν να οργανωθείς και να εστιάσεις στην αυτοβελτίωσή σου. Με τον Ερμή απέναντι στον Ουρανό, καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις το πρώτο μισό της ημέρας. Προσοχή με τις επιλογές!

Σκορπιός

Με τον Κρόνο να έρχεται σε ορθή πορεία, νιώθεις εξαιρετικά «νηφάλια» ολόκληρη την εβδομάδα. Αυτή η μετατόπιση σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα της σχέσης σου αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής. Μην εκπλαγείς αν σήμερα μηδενίσεις μερικούς από τους στόχους σου. Θα το κάνεις επειδή αναγνωρίζεις πια τι είναι πραγματικά εφικτό να γίνει και τι όχι. Σήμερα ο Ερμής στο ζώδιο σου, εναντιώνεται στον Ουρανό και μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα χάσιμο ως προς τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Ο Κρόνος τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και σου επιφυλάσσει σταδιακές βελτιώσεις στα οικογενειακά. Νιώθεις πως πρέπει να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Δεν έχεις και άδικο… Μια υποχρέωση πρέπει να υλοποιηθεί τώρα πάση θυσία, αλλά μην διστάζεις να ασχοληθείς μαζί της αφού θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Αφέσου στην γοητεία της διαδικασίας του να βάλεις σε τάξη και να προσδώσεις ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο να τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της επικοινωνίας σου, μπορείς καλύτερα να αξιολογήσεις ποια από τα ενδιαφέροντα σου αξίζουν πραγματικά τις προσπάθειες σου. Τελικά το να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα σε δυναμώνει, ακόμα κι αν είναι λίγο άβολο στην αρχή. Οι ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί να μεγεθύνονται μόνο προς το παρόν. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος από τον Ιούνιο και αυτή τη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή υπενθύμιση της ανάγκης σου να οργανώσεις ή να φροντίσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις.

Υδροχόος

Ο Κρόνος τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του, υπενθυμίζοντας σου την αξία της απλότητας. Τα οικονομικά ζητήματα απαιτούν περισσότερη πειθαρχία, αλλά βελτιώνονται σταθερά. Για καλύτερα αποτελέσματα επικεντρώσου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Φέρε τις πέρα εις πέρας, χωρίς υπερβολές. Ο Κρόνος σου ζητά να είσαι υπεύθυνη και ώριμη με τα χρήματα, αλλά και με τα ταλέντα σου.

Ιχθύες

Με τον Κρόνο, ο οποίος αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου, να στρέφεται σε ορθή πορεία, επικεντρώνεσαι στην οργάνωση. Η άνεση σου με την αντιμετώπιση της πραγματικότητας και την φροντίδα των ευθυνών σου βελτιώνεται, οδηγώντας σε καλύτερες αποφάσεις. Στην πραγματικότητα χτίζεις την αυτοπεποίθηση σου για να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές προκλήσεις. Διανύεις την πιο σωστή στιγμή για να εστιάσεις την προσοχή σου στη υγεία σου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS