ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΖυγέ, επιδίωξε να χαλιναγωγήσεις το έντονο στρες και άγχος που σε διακατέχει

Ζυγέ, επιδίωξε να χαλιναγωγήσεις το έντονο στρες και άγχος που σε διακατέχει

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός

Ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Μαρτίου. Αυτό σε κάνει ακόμα πιο παρατηρητική από όσο συνήθως. Κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου παίρνεις χρόνο για να παρατηρήσεις, να σκεφτείς, να διαλογιστείς, να προβληματιστείς. Η προτεραιότητα σου τώρα είναι η ψυχική σου υγεία και αυτό σε κάνει να μοιάζεις λίγο πιο απόμακρη, αποστασιοποιημένη, μυστικοπαθής. Νιώθεις πως σκέφτεσαι διαφορετικά σε σχέση με τους γύρω σου. Μην βιαστείς να χαλαρώσεις καθώς περνάει η μέρα. Πρέπει πρώτα να λύσεις μια σειρά από απροσδόκητα ζητήματα που ξεπετιούνται στο δρόμο σου.

Ταύρος

Σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον κοινωνικό σου τομέα και κάπως έτσι οι επόμενες εβδομάδες ευνοούν τις φρέσκιες ιδέες και τις ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και τους στόχους σου ενώ σε αυτή τη φάση φαίνεται να σε ενδιαφέρει πολύ το τι κάνουν, τι λένε και τι σκέφτονται οι άλλοι. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που ολοκληρώνεται στις 10 Μαρτίου. Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον ίδιο τομέα η ημέρα έχει καλή ενέργεια και σου επιτρέπει να μοιραστείς τα ιδανικά, τα όνειρα, τις ελπίδες σου με ανθρώπους που έχουν τα ίδια πιστεύω και θέλω με εσένα.

Δίδυμοι

Σήμερα ο Ερμής κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και αυτός ο κύκλος σε βοηθά να λύσεις ζητήματα που αφορούν τη καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είναι καιρός να αποκτήσεις περισσότερη γνώση στην επαγγελματική σου ζωή. Το μυαλό και οι σκέψεις σου είναι εστιασμένες μόνο στο πως θα εξελιχθείς. Οι περιστάσεις ευνοούν την λήψη αποφάσεων. Τα λόγια σου έχουν επίδραση, μπορούν να ταρακουνήσουν τους γύρω. Επένδυσε άφθονο χρόνο στο να δημιουργήσεις την τέλεια συνθήκη, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Ένας κύκλος που επιτρέπει την ανταλλαγή απόψεων ξεκινά. Και αυτό γιατί ο Ερμής έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το ζώδιό σου. Είναι η πιο σωστή στιγμή για να αφήσεις πίσω σου ασήμαντα, μικρά προβλήματα και να απολαύσεις το σήμερα και το αύριο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Μέχρι τις 10 Μαρτίου, η βελτίωση της καθημερινότητάς σου, της ρουτίνας σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Λέων

Ο Ερμής κινείται στον τομέα της οικειότητας σου από σήμερα και μέχρις τις 10 Μαρτίου, και αυτό σε βοηθάει να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να αρχίσεις να λύνεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μάθε να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές. Να βρίσκεις το βαθύτερο νόημα. Πλέον αντιμετωπίζεις ευαίσθητα θέματα με περισσότερη λογική και κοιτάζοντάς τα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα σημείο του χάρτη σου, που σου επιτρέπει να εστιάσεις ακόμα περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο αλλά και στις πιο στενές σου σχέσεις. Είναι η ώρα να κάνεις κάποιες εσωτερικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις την ζωή σου.

Παρθένος

Σήμερα ο Ερμής κινείται προς το ζώδιο που είναι ακριβώς απέναντι από το δικό σου. Και εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Μαρτίου. Αρχίζεις να ανοίγεσαι, να συζητάς περισσότερο με τους γύρω σου, να «ακούς» τις συμβουλές τους. Θέλεις να συνδιαλέγεσαι με άτομα που διεγείρουν τη σκέψη σου ή σου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική. Θέλεις πνευματική συντροφιά, την έχεις ανάγκη, και θα την βρεις αυτή την περίοδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για συνεργασία. Ο Ήλιος διασχίζει ήδη αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, φέρνοντας τις διαπραγματεύσεις, τους συμβιβασμούς, την ισορροπία στον πυρήνα της καθημερινότητάς σου. Οι συζητήσεις σου με τους γύρω αποκτούν περισσότερη σαφήνεια.

Ζυγός

Ο Ερμής διαπερνά σήμερα τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10 Μαρτίου. Είσαι σε καλή φόρμα τώρα, προσέχεις τις λεπτομέρειες, και καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις διαφόρων ειδών να προσέχεις τις λεπτομέρειες και να αντιμετωπίζεις προβλήματα. Τις επόμενες εβδομάδες θα βελτιώσεις κάποιες δεξιότητές σου και θα μιλήσεις πιο ανοιχτά για προβλήματα εργασίας ή ακόμα και υγείας. Θέλεις η καθημερινότητά σου να είναι πιο οργανωμένη. Και θα προσπαθήσεις να το πετύχεις αυτό. Επιδίωξε να χαλιναγωγήσεις το έντονο στρες και άγχος που σε διακατέχει για ζητήματα που είναι ασήμαντα.

Σκορπιός

Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου στο ζώδιό σου υπογραμμίζει την ανάγκη σου να εκφραστείς. Ο Ερμής ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου, πυροδοτώντας τη δημιουργική σου πτυχή. Μέχρι τις 10 Μαρτίου η σύνδεση με τους γύρω γίνεται προτεραιότητα. Η δύναμη του λόγου σου είναι ιδιαίτερα εμφανής τώρα, και γεννά νέες ευκαιρίες. Γίνεσαι πιο τολμηρή όταν μοιράζεσαι τις απόψεις σου με τον περίγυρό σου.

Τοξότης

Σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Είναι πιθανό να απολαύσεις μερικές αποκαλυπτικές και ζεστές συζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις τα συναισθήματα και τις αξίες σου, για να αξιολογήσεις τις συνδέσεις σου και να διαπραγματευτείς μερικά σημεία της καθημερινότητά σου που σε δυσκολεύουν. Η διαίσθησή σου είναι σε καλή φόρμα τώρα και σίγουρα μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Αιγόκερως

Ο Ερμής κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα. Μέχρι τις 10 Μαρτίου, έχεις μεγάλη όρεξη για σύνδεση και επικοινωνία. Κάποιες στιγμές δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις πλήρως. Νιώθεις μπερδεμένη. Ορισμένες φορές ακόμα και νευριασμένη. Ωστόσο αν προσπαθήσεις να επουλώσει τις ψυχικές σου πληγές και να καταπολεμήσεις το υπερβολικό στρες, θα μπορέσεις να επωφεληθείς από αυτή την καλή περίοδο. Θα μπορέσεις να συλλέξεις πληροφορίες για ζητήματα που σε απασχολούν και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Βγάζεις τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και μαθαίνεις χρήσιμα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες. Τα νοητικά καθήκοντα μπορεί τώρα να αντιμετωπιστούν και πιθανότατα σε αγώνες και ξεκινήματα, καθώς έχεις την τάση να εργάζεσαι σε περισσότερα από ένα πράγματα.

Υδροχόος

Ο Ερμής κινείται στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Θα βάλεις σε εφαρμογή ορισμένες από τις ιδέες σου ή θα εστιάσεις την προσοχή σου στις λεπτομέρειες των σχεδίων σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να εξασκήσεις τα ταλέντα σου και να τα αξιοποιήσεις στην πράξη. Είσαι διατεθειμένη να φτάσεις και στον πάτο μέχρι και τις 10 Μαρτίου, γιατί ξέρεις πώς να ξανασηκωθείς και αυτό δεν σε φοβίζει. Προτιμάς να κρατάς τα πράγματα απλά αυτή τη στιγμή. Αγχώνεσαι όσον αφορά τα χρήματα και αυτό δημιουργεί μια ανησυχία ή μια υπερδιέγερση.

Ιχθύες

Παρατηρείς διαρκώς αλλά μέχρι στιγμής έχεις αρκεστεί στο να κρατάς αυτές τις παρατηρήσεις για τον εαυτό σου. Με τον Ερμή να διασχίζει το ζώδιό σου τώρα, θέλεις αυτές τις παρατηρήσεις να τις μοιραστείς. Έχεις ανάγκη την αλληλεπίδραση. Ωστόσο αυτή είναι μια στιγμή που παίρνεις περισσότερες αποφάσεις από ό,τι συνήθως, αδιαφορώντας παντελώς για τα σχόλια των τρίτων αλλά εστιάζοντας στο τι πραγματικά λειτουργεί για εσένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης του Ερμή που διαρκεί έως τις 10 Μαρτίου, το ενδιαφέρον σου για τον κόσμο γύρω σου, ειδικά για την επικοινωνία μαζί του, αυξάνεται κατά πολύ.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS