Ο γόης των γηπέδων για καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο
Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Liverpool Loris Karius, ψήφισε Μύκονο για ακόμη ένα καλοκαίρι ο οποίος μετά την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε στην όμορφη Ελλάδα την οποία όπως φαίνεται έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.
Ο γόης των γηπέδων απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων, ένα από τα πιο διάσημα νησιά παγκοσμίως και απολαμβάνει τη κοσμοπολίτικη γοητεία του.
Η Μύκονος ως γνωστόν αποτελεί πόλο έλξης πολλών εγχώριων και μη celebrities οι οποίοι ακόμη και φέτος, παρά κατάσταση με τον κορωνοϊό επέλεξαν το συγκεκριμένο νησί για ξεκούραση και διασκέδαση.
Ο ξανθός τερματοφύλακας λοιπόν απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε κοσμική παραλία της Μυκόνου κι όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε με την ομορφιά και το γοητευτικό στυλ του.
Δείτε τις φωτογραφίες του γνωστού ποδοσφαιριστή:






