CELEBRITIESMUSICEurovision 2022: Χαμηλά η Κύπρος στα αποτελέσματα του press poll για τον...

Eurovision 2022: Χαμηλά η Κύπρος στα αποτελέσματα του press poll για τον B’ ημιτελικό

Αντίστροφα μετράμε για τον Β’ ημιτελικού της φετινής Eurovision και έφτασε η στιγμή της Ανδρομάχης και της Κύπρου με το «Ela». Τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στο Τορίνο, όπου διεξάγεται ο 66ος Διαγωνισμός Τραγουδιού, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:00 από το ΡΙΚ, σε απευθείας σύνδεση με το Pala Olimpico. 

Μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου θα διεκδικήσουν 18 χώρες ανάμεσά τους και η Κύπρος ωστόσο αρκετά χαμηλά δείχνουν την Κύπρο μας τα αποτέλεσμα του press poll μετά το βράδυ της Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε η jury rehearsal του β’ Ημιτελικού.

Στη σκηνή ανέβηκαν με την εξής σειρά οι:

Φινλανδία
Ισραήλ
Σερβία
Αζερμπαϊτζάν
Γεωργία
Μάλτα
Άγιος Μαρίνος
Αυστραλία
Κύπρος
Ιρλανδία
Βόρεια Μακεδονία
Εσθονία
Ρουμανία
Πολωνία
Μαυροβούνιο
Βέλγιο
Σουηδία
Τσεχία

Μετά την ολοκλήρωση της Jury Rehearsal, οι δημοσιογράφοι που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ζωντανά, ψήφισαν τις 10 συμμετοχές που πιστεύουν θα προκριθούν στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Η Σουηδία ήταν η νικήτρια του Press poll με μικρή διαφορά από την δεύτερη Σερβία. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Πολωνία ωστόσο η Κύπρος μας πήρε την 13η θέση του poll.


Οριακά στον τελικό η Κύπρος δείχνουν τα στοιχήματα

Πάντως, παρά τις πολύ καλές κριτικές που απέσπασε το τραγούδι της χώρας μας λίγες ώρες πριν τον β’ ημιτελικό, τα διεθνή γραφεία στοιχημάτων δείχνουν την οριακή πρόκριση της Κύρπου στον τελικό.

Συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου βρίσκεται στην 10η θέση.

Το τραγούδι της Κυπριακής αποστολής:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS