GOOD LIFEΣΠΙΤΙΑν θέλετε θετική αύρα στο σπίτι σας τότε βάλτε αυτά τα 4...

Αν θέλετε θετική αύρα στο σπίτι σας τότε βάλτε αυτά τα 4 φυτά 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το να ασχολούμαστε με τα φυτά είναι ένα εξαιρετικά αγχολυτικό χόμπι. Αν όχι για όλους, για τους περισσότερους είναι μία δραστηριότητα ευχάριστη!

Τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουμε ότι τα φυτά πρωταγωνιστούν ως μέρος της διακόσμησης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Τα φυτά συμβάλουν καθοριστικά στην καθαρή ατμόσφαιρα, ενώ δημιουργούν μία διάθεση άνεσης και ηρεμίας.

Εκεί έξω στην αγορά υπάρχουν αρκετά φυτά που φέρνουν θετική αύρα στον χώρο μας και καλό είναι να γνωρίζουμε ποια είναι αυτά.

Παιώνια: Αυτό το τόσο όμορφο λουλούδι, αποτελεί σύμβολο της καλής τύχης. Επίσης θεωρείται ότι η όψη του και το άρωμά του βοηθούν την ψυχολογία μας. Εξάλλου πολλές νύφες επιλέγουν την παιώνια για την ανθοδέσμη τους και τη διακόσμηση της εκκλησίας.

Peonia

Βασιλικός: Όλοι γνωρίζουμε ότι ο βασιλικός είναι ένα φυτό με αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης καθαρίζει τον αέρα ενώ πολλοί θεωρούν έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση. Μάλιστα διώχνει και τα κουνούπια.

Fresh Basil

Γιασεμί: Εκτός του ότι μυρίζει υπέροχα, το γιασεμί είναι συνώνυμο της καλοτυχίας και θεωρείται ότι ευνοεί την καλή ψυχολογία.

Jasmine

Μπαμπού: Πρόκειται για ένα φυτό – σύμβολο του Φενγκ Σούι. Προσελκύουν καλή τύχη, υγεία, πλούτο, αφθονία, αγάπη και ευημερία στον χώρο τον οποίον βρίσκονται.

Pampou

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS