ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 27 Ιουνίου - 3 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Ιουνίου – 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ έχεις πάρει την απόφαση να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον Καρκίνο φέρνει για σένα μια αλλαγή σε αυτούς τους τομείς. Μείνε μακριά από υπερβολές! Δευτέρα και Τρίτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου, δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις, όπως δείχνει και η δυσμενής όψη του Άρη με τον Πλούτωνα. Η Αφροδίτη -ο κυβερνήτης σου- σε καλή όψη με τον Δία σού φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου (ή αν υπήρξαν εντάσεις), ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Το Σαββατοκύριακο, όμως, έχεις μια ευκαιρία στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Δευτέρα σε βρίσκει πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα, όμως, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποια θέματα που θα σε ενοχλήσουν, από τις δυσμενείς όψεις Ερμή-Ποσειδώνα (απάτες/αυταπάτες) και Άρη-Πλούτωνα (πιθανά εμπόδια). Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση, με τη θετική όψη Αφροδίτης-Δία, είτε είσαι ήδη σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η και έχεις πιο έντονη την ανάγκη για… συναντήσεις.  Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας, όμως, είναι θετικά και αφορούν το πορτοφόλι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα κινείται σε κουραστικό πλαίσιο, το οποίο ευτυχώς αλλάζει θετικά με τη Νέα Σελήνη την Τετάρτη στο ζώδιό σου -που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες- δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή. Πρόσεξε, όμως, καθώς οι παρορμητικές κινήσεις πρέπει να έχουν και σταθερές βάσεις για να προχωρήσουν. Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στους Διδύμους ευνοεί όσους είναι ήδη σε σχέση, ωστόσο ο Άρης σε «σκληρή» όψη με τον Πλούτωνα, σε φέρνει αντιμέτωπο/η με χειριστικές συμπεριφορές. Στο τέλος της εβδομάδας απολαμβάνεις στιγμές, αλλά και ανάγκη για ανεξαρτησία.

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η θετική όψη Άρη-Κρόνου δίνει ώθηση στις υποθέσεις σου. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Η ώρα, πάντως, είναι τώρα! Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, η καλή όψη Αφροδίτης-Δία για ζώδιό σου δείχνει πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Το Σαββατοκύριακο, να ξέρεις, σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς, όμως, πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Δευτέρα και Τρίτη κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους, χωρίς να διστάζεις από μικροεμπόδια. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς, ωστόσο οι δυσμενείς όψεις Ερμή-Ποσειδώνα (αυταπάτες/εξαπατήσεις) και Άρη-Πλούτωνα (εμπόδια/τοξικές συμπεριφορές) κάποιες φορές σε κάνουν να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στα μέσα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους -με την όψη Άρη-Πλούτωνα- ενώ στο τέλος της εβδομάδας το κλίμα είναι απατηλό, λόγω της όψης Ερμή-Ποσειδώνα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά, μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το επαγγελματικό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον Καρκίνο δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα και αν το τοπίο είναι… πολεμικό. Το Σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η καλή όψη Άρη-Κρόνου σε ευνοεί και σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους σου, ενώ ακόμα και αν συναντήσεις κάποια εμπόδια, σίγουρα καταφέρνεις με την αντοχή και την υπομονή σου να τα υπερνικήσεις. Το αγκάθι είναι στα οικονομικά (δες παρακάτω). Η καλή όψη Αφροδίτης-Δία από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό/ή προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Γενικότερα, πάντως, έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στα μέσα της εβδομάδας που επηρεάζεσαι από τη δυσμενή όψη Άρη-Πλούτωνα. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Επίσης, η Νέα Σελήνη την Τετάρτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα, καθώς η επιρροή του Δία φέρνει τάση για υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν ως εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Με την καλή όψη Άρη-Κρόνου μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος/η εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς χάρη στην καλή όψη Αφροδίτης-Δία στον τομέα των σχέσεών σου. Καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όμως, πρόσεξε τι λες και πώς το λες, με τις δύσκολες όψεις Ερμή-Ποσειδώνα και Άρη-Πλούτωνα.

ΙΧΘΥΕΣ
Από τις κάπως αντιφατικές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ενώ υπάρχουν έντονες καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Η Νέα Σελήνη την Τετάρτη σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Πρόσεξε, όμως, όσα ακούς στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να είναι απατηλά! Η καλή όψη Αφροδίτης-Δία βοηθά μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν, όμως, εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS