Oι τρυφερές αναρτήσεις τους στο instagram.
Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή (23/6) για τους Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη αφού οι δίδυμες κορούλες τους έγιναν ενός έτους και το γιόρτασαν με ένα υπέροχο πάρτυ γενεθλίων, εντυπωσιακές τούρτες και παιχνίδια στην πισίνα!
Οι μικρές πριγκίπισσες φαίνεται να πέρασαν πολύ όμορφα ενώ οι γονείς τους όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που ανέβασαν στο instagram, δεν σταματούσαν να τις καμαρώνουν και να χαμογελούν.
Στα στιγμιότυπα βλέπουμε τις δυο εντυπωσιακές διώροφες τούρτες της Αριάνας και της Φιλίππας και ένα πανέμορφο σκηνικό γεμάτο μπαλόνια ενώ δεν έλειψαν και οι βουτιές στην πισίνα.



Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες!
Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα!” έγραψε στο βίντεο που ανέβασε.
Δείτε τιγμιότυπα που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:
View this post on Instagram
Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή:
“Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου.”
View this post on Instagram

