HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτή την αγκαλιά»

Όλα όσα έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Μία μέρα μετά το φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια της μητέρας της

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Μαμά, χρόνια πολλά εκεί ψηλά» – Συγκινεί η ανάρτηση της παρουσιάστριας

«Έχει επαληθευτεί. Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωη… Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε… Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη…», έγραψε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε επίσης: «Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά… Παιδιά. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Sissychristidou 292744795 422251979917250 8339289706125836415 N
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends