HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ υπερπανσέληνος του Ιουλίου μας «μάγεψε» - Εικόνες που πόσταραν επώνυμες κύπριες

Η υπερπανσέληνος του Ιουλίου μας «μάγεψε» – Εικόνες που πόσταραν επώνυμες κύπριες

Το «Φεγγάρι του Ελαφιού» η μεγαλύτερη πανσέληνος της χρονιάς.

Ένα μοναδικό θέαμα απόλαυσαν χθες Τετάρτη (13/7) όσοι κοίταξαν τον ουρανό και είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν τη μαγευτική και φωτεινή πανσέληνο του Ιουλίου. 

Μάλιστα ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος για φέτος με τα social media να γεμίζουν για ακόμη μία φορά με μαγευτικές φωτογραφίες.

Μεταξύ αυτών που ανέβασαν στιγμιότυπα από την μεγαλύτερη και φωτεινότερη υπερπανσέληνο του 2022 ήταν και επώνυμες κύπριες όπως η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, η Άντρη Καραντώνη και η Κρίστη Αγαπίου.

Οι δύο τελευταίες υπερπανσέληνοι ήταν το «Φεγγάρι της Φράουλας» τον Ιούνιο και το «Φεγγάρι των λουλουδιών» τον Μαΐο, η οποία συνοδεύτηκε από μια ολική έκλειψη της Σελήνης. Το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» στις 11 Αυγούστου θα είναι η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, σύμφωνα με το Farmer’s Almanac.

Δείτε φωτογραφίες που εντοπίσαμε στο instagram: 

Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους: 

Άντρη Καραντώνη: 

Κρίστη Αγαπίου:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends