Η Ειρήνη Καραντώνη απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον καλύτερο τρόπο, όπως είδαμε από βιντεάκια που εντοπίσαμε στα social media.
H κύπρια instagrammer και αδερφή της Άντρης Καραντώνης πέρασε όμορφα, ξέγνοιαστα και δοκίμασε για πρώτη φορά να κάνει wakerfing, το οποίο έχει γίνει πολύ δημοφιλή.
Μέσα από μερικά βιντεάκια που ανέβασε η ίδια στο Tik Tok μας δείχνει πόσο καλά τα κατάφερε στο συγκεκριμένο σπορτ, το οποίο έχει γίνει πολύ δημοφιλή και σε μερικά σημεία μοιάζει με κανονικό σερφ, ωστόσο ο σέρφερ είναι δεμένος πίσω από ένα ειδικό σκάφος.
Η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τα συγκεκριμένα βίντεο και μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζει. “Η πρώτη προσπάθεια πήγε αρκετά καλά” έγραψε στη λεζάντα.
@irenekarantoni First attempt went pretty well👌🏻 (wait till the end😂) #fyp #wakesurfin #surfing #cyprus #greece #summerdays #summervibes
♬ Pepas – Farruko

