CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor και η αντίδραση για...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor και η αντίδραση για τον Βασάλο (βίντεο)

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star ήταν μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε, ωστόσο η δημοσιογράφος πλέον βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και στις πρώτες της δηλώσεις, στην εκπομπή «Πρωινό μας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η σχέση του ζευγαριού έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα αφού δεν επιβεβαιώνουν ούτε και διαψεύδουν τον χωρισμό τους, παρά το γεγονός ότι αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι η Ευριδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε εδώ: Nέα σχέση για την Ευριδίκη αλλά… η αλήθεια είναι διαφορετική

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που περίμεναν μέσα στο παιχνίδι να φανεί τι τελικά συμβαίνει μεταξύ τους κάτι που δεν άφησαν όμως να γίνει, αν και ο θερμός αποχαιρετισμός τους όταν ανακοινώθηκε ότι η Ευριδίκη αποχωρεί, ήταν κάτι που συζητήθηκε επίσης.

Οι πρώτες της δηλώσεις

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να γυρίσει πίσω νικητής. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Survivor all Star: Τι ψιθύρισε η Ευριδίκη στον Βασάλο πριν αποχωρήσει; (βίντεο)

Στη συνέχεια σχολίασε ότι: «Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια».

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS