CELEBRITIESTVSurvivor all Star: Τι ψιθύρισε η Ευριδίκη στον Βασάλο πριν αποχωρήσει; (βίντεο)

Survivor all Star: Τι ψιθύρισε η Ευριδίκη στον Βασάλο πριν αποχωρήσει; (βίντεο)

Η Ερυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε ότι συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους οπότε και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Την αποχώρηση όμως αυτή φαίνεται ότι δεν την περίμενε κανείς, ούτε και η ίδια, ούτε οι συμπαίκτες της που έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Μπορεί το 2017 να είχε καταφέρει να φτάσει πολύ ψηλά αφού υπήρξε μια από τις πιο δυνατές παίκτριες, φέτος όμως η παραμονή της στο παιχνίδι δεν κράτησε πολύ.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η αποχώρηση της Ευριδίκης, ο Βασάλος και η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Μόργκαν

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ευρυδίκη έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί με πολλούς να αναρωτιούνται τι είπαν, μιας και έντονες φήμες όχι μόνο τους θέλουν χωριστά, αλλά και ότι η δημοσιογράφος έχει προχωρήσει στη ζωή της.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν τα ακριβή λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Αγάπη μου. Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά», του είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια επέστρεψε στη θέση της και συμπλήρωσε: «Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS