«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά το ξέσπασμα που είχε κατά του πατέρα του και την απαράδεχτη συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μόντρεαλ.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια αγώνα τένις, δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του Κέι Νισικόρι και έχασε με 2-0. Έτσι ο έντονος εκνευρισμός του τον οδήγησε και σε απαράδεκτη συμπεριφορά κατά του πατέρα του που είναι και προπονητής του.
Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Το “άδειασμα” στην μητέρα του μετά τις δηλώσεις για τη σύντροφό του Πάουλα
Συγκριμένα έβρισε τον πατέρα του λέγοντάς του: «Να πας να γ@@@@@ς» και τον έδιωξε από το γήπεδο. Μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στους δημοσιογράφους μιλώντας για την ήττα του και δίνοντας εξηγήσεις για την συμπεριφορά του.
Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Τα κλάματα και η συγνώμη μετά το ξέσπασμα στη μητέρα του
Αφού τόνισε το θέμα που είχε με την μπάλα ανέφερε τα εξής:«Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη. Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ έξυπνος ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις» τόνισε.
Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την Πάουλα Μπαντόσα
«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του» συνέχισε. Σε ερώτηση αν σκέφτεται αλλαγές σε αυτό το κομμάτι είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή».
«Ο προπονητής δεν είναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

