HomeARCHIVEΑναστάτωση για την Φαίη Σκορδά: «Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω»

Αναστάτωση για την Φαίη Σκορδά: «Με συγχωρείτε, αυτή τη στιγμή τρέμω»

Αναστατωμένη εμφανίστηκε μέσα από την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, μετά από μήνυμα που έλαβε ενώ βρισκόταν στον “αέρα”. Η παρουσιάστρια φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε είπε «Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» είπε.

Συγκεκριμένα αυτό συνέβη όταν προλογίζοντας την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, θέμα το οποίο απασχολεί όλες τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές τις τελευταίες ώρες έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση με την Φαίη Σκορδά και η «υπόσχεση» που έδωσαν

Στη συνέχεια, κι αφού έδωσε το ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, η παρουσιάστρια πήρε και πάλι τον λόγο θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο της τόσο έντονης συναισθηματικής της φόρτισης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ότι μια φίλη της, της έστειλε κάποια μηνύματα από δική της κακοποίηση και μερικά μηνύματα μέσω των οποίων εξηγούσε τους λόγους που δε μίλησε γι’ αυτή.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Ποταμός» για Φαίη Σκορδά – «Εγώ δεν παίρνω τηλέφωνα στελέχη και διοικήσεις, δε μου αρέσουν τα από πίσω» (vid)

«Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία. Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει”

Δείτε όλα όσα έγιναν στην εκπομπή:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends