HomeARCHIVEΑυτά είναι τα νέα πρόσωπα - έκπληξη που θα δούμε από Σεπτέμβρη στην ομάδα της Φαίης Σκορδά

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα – έκπληξη που θα δούμε από Σεπτέμβρη στην ομάδα της Φαίης Σκορδά

Πολλές αλλαγές, νέα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις φάινεται ότι θα δούμε το φθινόπωρο στο πλατό της εκποπής “Πρωινό” με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως επιθυμεί να φτιάξει το Πρωινό της νέας εποχής και με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται για τη μεγάλη τηλεοπτική μάχη.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από όταν η Φαίη Σκορδά ξεκινούσε το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά τα πρώτα τρία χρόνια του Mega, η παρουσιάστρια μετακόμισε στο τηλεοπτικό της σπίτι, όπως απέδειξε ο χρόνος, τον ΑΝΤ1. Όλη αυτή την περίοδο, η εκπομπή που δημιούργησε αποτέλεσε οδηγό για τις περισσότερες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της δεκαετίας.

Από τα πρώτα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης μέχρι τον κορωνοϊό, η Φαίη Σκορδά ελίχθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε ένα δύσκολο τηλεοπτικό περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό -αναρίθμητες εκπομπές συσσωρεύτηκαν στη ζώνη 10:00 – 13:00- και κατάφερε όχι απλά να κρατήσει ψηλά το Πρωινό, αλλά να κόβει πρώτη και το νήμα της τηλεθέασης.

Επειδή, λοιπόν, μπροστά μας ανοίγεται μια τηλεοπτική σεζόν με ιδιαίτερες δυσκολίες και απρόβλεπτες… παγίδες, η Φαίη κάνει ένα βήμα μπροστά, τολμά, κατεβαίνει στην αρένα με μια νέα, μη αναμενόμενη, μοντέρνα πρόταση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, στην ομάδα του Πρωινό θα βρίσκονται και φέτος:

ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ένα πρόσωπο που δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της Φαίης καθώς συμπληρώνουν με μοναδικό τρόπο ο ένας τον άλλον στον αέρα.

ο Άρης Καβατζίκης, έμπειρος δημοσιογράφος με πλούσιο ρεπορτάζ και άποψη που συζητιέται.

και βέβαια, η Λίτσα Πατέρα, ίσως η πιο αγαπητή στο κοινό αστρολόγος που έχει περάσει ποτέ από τα πλατό.

Τα νέα πρόσωπα – έκπληξη που θα θα δούμε φέτος στο Πρωινό είναι:

Δημήτρης Μοθωναίος – Το πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς, ο εξαιρετικός ηθοποιός που όποτε βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής μάς χάρισε απολαυστικές συνεντεύξεις με την Φαίη.

Κόνι Μεταξά – Το κορίτσι που κατάφερε τους τελευταίους μήνες να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της σεζόν. Λαμπερή, πανέμορφη, τολμηρή.

konimetaxa

Πέτρος Συρίγος – Ο γελαστός μάγειρας με τις νόστιμες συνταγές, ο σεφ που αγάπησε η Ελένη Μενεγάκη, φέτος θα σκορπίσει γεύσεις και αρώματα στο πλατό του Πρωινό.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends