Το «Κάρμα» είναι μια σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και σύντομα επιστρέφει με συγκλονιστικές ιστορίες που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.
Η σεναριογράφος της σειράς, Χριστιάνα Αρτεμίου έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο που επιστρέφει σύντομα, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΡΙΚ και της Ελπίδας Ιακωβίδου “Όμορφη μέρα κάθε μέρα”.
Η δημιουργός μίλησε τόσο για τον αριθμό των επεισοδίων όσο και τις ιστορίες που θα δούμε να αγγίζουν, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι θα ασχοληθούν και με σχετικά πρόσφατες υποθέσεις, ενώ θα αγγίξουν όπως είπε και τους κόλπους της εκκλησίας.
Εξάλλου η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο στο περιοδικό TV Mania και την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γεωργίου, είχε αποκαλύψει ότι «Φέτος θα κάνουμε δύο πολύ γνωστές ιστορίες».
Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο και η σειρά θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου μέχρι τον Δεκέμβριο αφού θα είναι 10 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα είναι ακόμη σε εξέλιξη.
Όσον αφορά τις υποθέσεις που θα προβληθούν, η Χριστιάνα Αρτεμίου αποκάλυψε:
«Κυρίως με θέματα που δεν έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν ίσως γιατί τα φοβηθήκαμε λίγο, γιατί είπαμε έιναι πολύ τολμηρό, μπορεί ο κόσμος να μην είναι έτοιμος να ακούσει κάτι τέτοιο, αγγίζουμε και λίγο τους κόλπους της εκκλησίας. Και νομίζω όλη αυτή η ιστορία με τον Τέως Κιτίου, θα έρθει να κλείσει κάποια στόματα που ίσως βλέπουν κάποια επεισόδια και λένε “αυτό το πράγμα στην Κύπρο αποκλείεται ” , “ιερωμένος αποκλείεται”»
Διαβάστε επίσης: Το «ΚΑΡΜΑ» επιστρέφει – Η ιστορία που ζήτησαν να δουν οι τηλεθεατές

