HomeARCHIVEΔέσποινα Βανδή: Και πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ

Δέσποινα Βανδή: Και πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται ότι θα συνυπάρξουν σε θεατρική σκηνή σε μιούζικαλ!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός θα βρίσκονται μαζί στο θερινό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ του διδύμου Ρέππας-Παπαθανασίου σε παραγωγή του Ηλία Μαρουσούλη. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν μικρό χρονικό διάστημα, ενώ η έχει γίνει και η πρώτη ανάγνωση των κειμένων.

Η εν λόγω παραγωγή θα θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με ευφάνταστες χορογραφίες, ενώ μαζί τους θα βρίσκονται ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Ελένη Γερασιμίδου.

Φαίνεται πως η Δέσποινα Βανδή έχει μπει για τα καλά στον χώρο της υποκριτικής, αφού είναι κάτι που τελευταίως υπηρετεί με ζέση!

Άρα η Δέσποινα Βανδή θα έχει:

Τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα
Την παρουσίαση του X Factor
Την ταξιωδιωτική-γαστρονμική εκπομπή στο OPEN
Την προετοιμασία του νέου της δίσκου
Και το μιούζικαλ

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends