HomeARCHIVEΓιώργος Λιανός για "Survivor 2024": «Έχουν γίνει συζητήσεις με τα συγκεκριμένα άτομα»

Γιώργος Λιανός για “Survivor 2024”: «Έχουν γίνει συζητήσεις με τα συγκεκριμένα άτομα»

Το Survivor επιστρέφει σύντομα και ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” αναφέρθηκε τόσο στο φινάλε του “I’m A Celebrity Get me Out Of Here” όσο αλλά και στον νέο κύκλο του “Survivor”, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. 

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από Ατζούν για Survivor 2024: H πρεμιέρα και οι μεγάλες αλλαγές (βίντεο)

“Δεν πετάμε στα ουράνια με την επίδοση του στους πίνακες τηλεθέασης. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ και σε επίπεδο παραγωγής πήγε όπως έπρεπε. Θα το ξανάκανα με τρέλα” σχολίασε για το “I’m A Celebrity Get me Out Of Here”.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Survivor: Οι… 15.000 αιτήσεις συμμετοχής, οι αλλαγές και οι δυσκολίες

Στη συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για το”Survivor”, τους Διάσημους και τους Μαχητές: 

“Τα κάστινγκ στο Survivor έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και σε αυτή φάση γίνεται η τελική επιλογή των Μαχητών. Έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα αν αυτές ευοδωθούν και φτάσουμε να τις ξαναδούμε, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει νομίζω ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα”

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends