Φαίνεται πως η ιστορία της… αναστάτωσης γυναικών από την μορφή ενός κούκλου «ιερέα», για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού ρόλου, θα επαναληφθεί, 25 χρόνια μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε ο Σταύρος Ζαλμάς ως πατήρ Ιωάννης στο «Άγγιγμα Ψυχής».
Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον πατήρ Νικόλαο, στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha Ελλάδος «Άγιος Έρωτας», ενώ, όπως λένε όσοι είδαν τις πρώτες σκηνές «η εικόνα του κολάζει και τις πιο θεούσες!».
Ερωτηματικό παραμένει αν η σειρά θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από τον Οκτώβριο και από τον Alpha Κύπρου ή αν θα προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν αφού, όπως όλα δείχνουν, ήδη επικρατεί «κοσμοσυρροή» για τα νέα προγράμματα που μπορεί να μεταδίδει ο Alpha Κύπρου από τα αθηναϊκά κανάλια, Alpha και Mega, με τα οποία έχει ούτως ή άλλως συνεργασία.
Περιοδικό Down Town Κύπρου

