HomeARCHIVEΗ Μαριπόζα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor: «Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι»

Η Μαριπόζα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor: «Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι»

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου έχει φτάσει όπως είπε η ίδια στα όρια της, δεν άντεξε άλλο τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν στο γνωστό ριάλιτι και αποχώρησε οικειοθελώς.

Όπως εξήγησε στους συμπαίκτες της για λόγους υγείας αποφάσισε τόσο με τους γιατρούς όσο και με την παραγωγή να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, τους αποχαιρέτησε και έφυγε, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να μην μπορεί πλόεν να ανταπεξέλθει στη ζούγκλα και στη καλύβα.

Όπως είδαμε χθες, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά εξαιτίας της αδυναμίας που νιώθει τις τελευταίες εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης

«Ήρθα να σας χαιρετήσω, γιατί φεύγω. Έπρεπε να κάνω το καλύτερο για την Έλενα και η απόφασή μου είναι να αποχωρήσω. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για κάτι που αφορά την υγεία μου. Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι.»

«Έζησα το δικό μου Survivor, ένιωσα περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» τόνισε η παίκτρια στην κάμερα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends