HomeARCHIVEΗ νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Η νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Μπορεί ακόμη να μην έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις από το MEGA, ούτε καν για την ίδια την παρουσιάστρια, αλλά κάποια πράγματα διαρρέουν.

Βασικά, οι πρώτες επίσημες πληροφορίες αναμένονται μετά την πρώτη εβδομάδα Αυγούστου. Η ομάδα της Φαίης Σκορδά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, φαίνεται να ολοκληρώνεται σιγά – σιγά.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Εμπόδιο η Καινούργιου στη συνεργασία της με Κοκλώνη

Το πάνελ θα στελεχώσουν δυο πρόσωπα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που ήταν και ο πρώτος που έκλεισε θέση στο νέο της ταξίδι, και μάλιστα με πολύ ενεργό ρόλο, αλλά και η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα μεταφερθεί εσωτερικά, από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Η Φαίη Σκορδά είπε «αντίο» με δάκρυα στον ΣΚΑΪ: «Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε» (vid)

Ο τρίτος της παρέας θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ίσως γίνει άλλη μια προσθήκη προσώπου, εάν βρεθεί κάποια κατάλληλη γυναικεία παρουσία.

Πάντως επειδή η εποχή μας απαιτεί και infotainment στοιχεία, μετά το «όχι» του Άγγελου Βουράκη, οι ιθύνοντες της εκπομπής προσανατολίζονται προς το έμπειρο τμήμα ενημέρωσης του MEGA για την κάλυψη της θέσης.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends